Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ.
Στην πιο πάνω ψηφοφορία δεν ψήφισα γιατί δεν με καλύπτουν οι επιλογές που μπήκαν.Για μένα για το κατάντημα της ΑΕΚ μοναδικός υπεύθυνος είναι η ΔΙΧΟΝΟΙΑ από όπου και αν προέρχεται.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στην black list έχει ο Χιμένεθ τους Πατσατζόγλου,Έντερ,Νασούτι,Καράμπελα,Ντατόμο και ενδεχομένως να μπουν και οι Λεονάρντο,Μπερνς.Οι 5 πρώτοι ζήτησε απ΄τον Αδαμίδη να φύγουν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Στην black list έχει ο Χιμένεθ τους Πατσατζόγλου,Έντερ,Νασούτι,Καράμπελα,Ντατόμο και ενδεχομένως να μπουν και οι Λεονάρντο,Μπερνς.Οι 5 πρώτοι ζήτησε απ΄τον Αδαμίδη να φύγουν.
Πατσατζόγλου=το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία(νομίζω έχει συμβόλαιο ενός έτους)
Εντερ=ακόμα εδώ είσαι.
Νασούτι=με κάποιο σοβαρό κεντρικό αμυντικό δίπλα του δεν ξέρω... μπορεί ναι μπορεί και όχι.
Καράμπελα=παιδί μου και εσύ ακόμα εδώ είσαι.
Νταντόμο=έφυγες και γρήγορα μάλιστα δεν αντέχουμε οικονομικά να σε ταίζουμε καλύτερα να σε ντύνουμε.
Ντιόπ=με σακατεμένα πόδια και υπέρβαρος νομίζω οτι δεν.............
Λεονάρντο=κλοκλοκλο και απο αυγό τίποτα και τόσα χρόνια δεν έχει αποκτήσει και την μυική δόμη που χρειάζεται για να τζαρτζάρει να παίξει δύνατα ρε παιδί μου σαν φτερό στον άνεμο είναι τον φυσάς και πέφτει κάτω.
Μπέρνς=Δεν είσαι αθλητής του στίβου μην τρέχεις συνέχεια βγάλε και καμμιά γλυκιά σέντρα κάνε δυείσδηση κόψε την μπάλλα στο σημείο του πέναλτι μην φοβάσαι δεν θα σε πειράξει κανείς.Δεν έχει το ένστικτο του γκολτζή.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συν τον Γκέντζογλου θα έλεγα.Το παιδί είναι πολύ λίγος κατ'εμέ.Έχει παρει πολλές ευκαιρίες κ δεν έχει αξιοποιήσει σχεδόν καμμία.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Καλά και τον γκέντζογλου τον έφαγε η σάσα μετά απο τον ταχτσίδη.Αυτής της κοπέλλας τελικά τίς αρέσουν οι κιτρινόμαυροι..........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το οποίο γίνεται ακόμα δυσκολότερο αφού θα λείψουν οριστικά 2 από τους σταθερότερους μας παίκτες.Οριστικά εκτός οι Σάχα,Καφές για το ματς του Σαββάτου.
Οπότε καταλαβαίνετε με την ρουφήχτρα-σκιάχτρο Αραμπατζή και με τέτοια άμυνα δεν θα χουμε κ πολλές πιθανότητες.Τουλάχιστον με τον Σάχα τέρμα,γλιτώναμε τα προσχήματα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Το οποίο γίνεται ακόμα δυσκολότερο αφού θα λείψουν οριστικά 2 από τους σταθερότερους μας παίκτες.Οριστικά εκτός οι Σάχα,Καφές για το ματς του Σαββάτου.
Οπότε καταλαβαίνετε με την ρουφήχτρα-σκιάχτρο Αραμπατζή και με τέτοια άμυνα δεν θα χουμε κ πολλές πιθανότητες.Τουλάχιστον με τον Σάχα τέρμα,γλιτώναμε τα προσχήματα.
στα θετικα οτι ο οσφπ θα παιξει εστω για 45λεπτα αυριο με τον εργοτελη στη κρητη....
πολλα θα κριθουν και απ την εκβαση του αυριανου αγωνα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το σαββατο αποφασιστηκε να τιμηθει ο βιαστης του οσφπ,θεωμας μαυρος...
κριμα που στην κερκιδα θα ναι 3 και ο μπουφος(αδαμιδης)....
θεωμα εχεις το σεβασμο μας,αλλα το μομεντουμ ειναι ιδιαιτερο...
λυπαμαι....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά μην κάνουν οι άχρηστοι όσα τους ζήτησε ο Χιμένεθ.

Θα τον κάψουν τον Ισπανό και στο τέλος θα πουν ότι έφταιγε αυτός.

Έφεραν έναν προπονητή περιωπής με ένα ρόστερ κατά 80% β' εθνικής.

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κόλους.

Κανονικά ο Θε(ω)μάς δεν πρέπει να πάει το Σάββατο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στα θετικα οτι ο οσφπ θα παιξει εστω για 45λεπτα αυριο με τον εργοτελη στη κρητη....
πολλα θα κριθουν και απ την εκβαση του αυριανου αγωνα...

Μαλακίες.

Στο τέλος του πρωταθλήματος η διαφορά θα είναι σίγουρα διψήφια.

Μην σου πω από το τέλος του 1ου γύρου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μαλακίες.

Στο τέλος του πρωταθλήματος η διαφορά θα είναι σίγουρα διψήφια.

Μην σου πω από το τέλος του 1ου γύρου.

Μάλλον έτσι θα ναι.Για ον α'γύρο εννοώ.Αντε να παρουμε κανένα κυπελλάκι φέτος που το θεωρώ και αυτό εξαιρετικά δύσκολο μαις κ οι απαταιώνιοι,δίνουν και εκεί ιδιαίτεροι βάση για να ξεδιψάσουν την επιθυμία των οπαδών τους για νταμπλ,προκειμένου το πικάρισμα των μεν στους δε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Ρε παιδιά ο ναύαρχος έριξε μαύρη πέτρα πίσω του?

mrbean1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στο γηπεδο ολοι αδερφια το σαββατο γιατι θα τιμηθει ο ενας και μοναδικος ο ΜΑΥΡΟΣ ο θεος-τιμωρος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στο γηπεδο ολοι αδερφια το σαββατο γιατι θα τιμηθει ο ενας και μοναδικος ο ΜΑΥΡΟΣ ο θεος-τιμωρος

Εμένα θα με τιμήσει κανείς που τα σκάω 6 χρόνια ανελλιπως με 2 διαρκείας παρακαλώ,που δεν βλέπω προκοπή;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
Εμένα θα με τιμήσει κανείς που τα σκάω 6 χρόνια ανελλιπως με 2 διαρκείας παρακαλώ,που δεν βλέπω προκοπή;
σκοτεινουλα η μια ψωλη διαδεχεται την αλλη
νικησεις τον ΑΡΗ και τελειωσε η χρονια σου...

mrbean1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
   εχεις δικιο φιλε αλλα ειναι κριμα το σαββατο να μην εχει κοσμο το γηπεδο για τοσο μεγαλο ποδοσφαιριστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom