Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Προβλεψη 11αδας για το ντερμπυ με τον γαβρο=4-3-3.αραμπατζης,μανωλας,δελλας,αριστερα λαγος,δεξια γιαχιτς,στο κεντρο μακος,καφες,ντιοπ και μπροστα λυμπε κορυφη,αριστερα μπερνς,δεξια σκοκο.
μαλον ο γκερειρο θα παιξει στη θεση του καφε.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Την πεμπτη εχουμε και το ματσακι με τη χαιντουκ,πολυ κρυσιμο.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
μαλον ο γκερειρο θα παιξει στη θεση του καφε.
                                                                                              Ισως.  Ο Μακος και ο Ντιοπ θα κοβουνε και ο Γκερειρο θα κανει παιχνιδι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μπροστα το γκολ θα μπει,το πισω με φοβιζει λιγο.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Με δελλα και Μανωλα,πιστευω οτι θα παει καλα η αμυνα.Επιθετικα δεν εχουμε προβλημα.Αν βαλουμε πρωτη γκολ θα το παρουμε το ματσακι.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Παίζω 15 χροναι στοιχημα, νομιμο και παρανομο και ομολογω ΔΕΝ καταλαβαινω τι εννοεις.
Και οχι, μολονοτι ΑΕΚτζης δεν βλεπω ασο.
Αν θελεις γινε πιο συγκεκριμενος. Αυτα τα "οποιος καταλαβε καταλαβε" τα λενε παιδακια στο δημοτικο που θελουν να δειξουν σπουδαια, και καποιοι στο καφενειο μετα το τεταρτο τσιπουρο.

Κακώς μου επιτέθηκες,αν προσέξεις τα λεγόμενά μου πουθενά δεν το έπαιξα γκουρού του στοιχήματος γίνεσαι άδικος.

Εγώ αυτό που είπα είναι οτι τα ντέρμπυ εκτός απο απρόβλεπτα έχουνε και την τάση να τιμωρούνε τους υπερόπτες.Βλέπε το περσινό Παναθηναικός-Ολυμπιακός με το γκόλ του Άγλλου.
Βλέπε το 4-0 του 2008 και με τι νοοτροπία κατέβηκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός.

βλέπε το 0-1 του Ολυμπιακός-ΠΑΟ με το γκόλ του Παπαδόπουλου.

Είναι κλασσικό μάτς επιβίωσης για την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και για πολλούς λόγους θα κάνουνε το καλύτερο.Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα αλλα το ποδόσφαιρο είναι και ψυχολογία.Αν ήτανε έτσι όπως τα λές θα κέρδιζε πάντα ο καλύτερος.

Τους βαθμούς τους έχει ανάγκη η ΑΕΚ και για αυτό θα τους πάρει.

Δηλαδή αν σου πώ ότι είσαι απο τους κλασσικούς παίχτες που παίζουνε τις αποδόσεις του 1.10 βάζοντας 500 ευρώ για να πάρουνε 20 δεν θα είμαι άδικος μαζί σου ?
Σκέψου λίγο καλύτερα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτα τα νουμερα τον ειχαν ντυσει κιολας :2funny:

<<ο πιο ποιοτικος παικτης της σουπερλιγκ,πλην των ασων του παναθηναικου>>
κραταγαν μια πισινη μπας και... :2funny:

Συνημμένα

• d1e085fc32ad4a76555a6b16da6ef326_37585.jpg
    d1e085fc32ad4a76555a6b16da6ef326_37585.jpg
    235,4 KB · Εμφανίσεις: 48

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κακώς μου επιτέθηκες,αν προσέξεις τα λεγόμενά μου πουθενά δεν το έπαιξα γκουρού του στοιχήματος γίνεσαι άδικος.

Εγώ αυτό που είπα είναι οτι τα ντέρμπυ εκτός απο απρόβλεπτα έχουνε και την τάση να τιμωρούνε τους υπερόπτες.Βλέπε το περσινό Παναθηναικός-Ολυμπιακός με το γκόλ του Άγλλου.
Βλέπε το 4-0 του 2008 και με τι νοοτροπία κατέβηκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός.

βλέπε το 0-1 του Ολυμπιακός-ΠΑΟ με το γκόλ του Παπαδόπουλου.

Είναι κλασσικό μάτς επιβίωσης για την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και για πολλούς λόγους θα κάνουνε το καλύτερο.Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα αλλα το ποδόσφαιρο είναι και ψυχολογία.Αν ήτανε έτσι όπως τα λές θα κέρδιζε πάντα ο καλύτερος.

Τους βαθμούς τους έχει ανάγκη η ΑΕΚ και για αυτό θα τους πάρει.

Δηλαδή αν σου πώ ότι είσαι απο τους κλασσικούς παίχτες που παίζουνε τις αποδόσεις του 1.10 βάζοντας 500 ευρώ για να πάρουνε 20 δεν θα είμαι άδικος μαζί σου ?
Σκέψου λίγο καλύτερα.

Κατ' αρχην δεν σου επιτεθηκα.
Μην εισαι μυγιαγγιχτος.
Δεν ξερω απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι η ΑΕΚ εχει μεγαλυτερη αναγκη τους βαθμους απο τον Ολυμπιακο. Φυσικα ο Ολυμπιακος τους εχει αναγκη περισσοτερο, γιατι η ΑΕΚ δεν παει για τιποτα.
Το 1,10 θα το παιξω, εαν θεωρω οτι ειναι καλη αποδοση και ολοι οι αλλοι το δινουν 1,02. Φυσικα δεν ειναι ευκαταφρονητος ενας τοκος 10% σε μια ημερα.
Σεβαστη η αποψη σου, απλα διαφωνουμε απολυτα.
Εγω θα πονταρω ολυμπιακο, και ελπιζω να μου το δωσουν πανω απο 2.00 αποδοση.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Κατ' αρχην δεν σου επιτεθηκα.
Μην εισαι μυγιαγγιχτος.
Δεν ξερω απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι η ΑΕΚ εχει μεγαλυτερη αναγκη τους βαθμους απο τον Ολυμπιακο. Φυσικα ο Ολυμπιακος τους εχει αναγκη περισσοτερο, γιατι η ΑΕΚ δεν παει για τιποτα.
Το 1,10 θα το παιξω, εαν θεωρω οτι ειναι καλη αποδοση και ολοι οι αλλοι το δινουν 1,02. Φυσικα δεν ειναι ευκαταφρονητος ενας τοκος 10% σε μια ημερα.
Σεβαστη η αποψη σου, απλα διαφωνουμε απολυτα.
Εγω θα πονταρω ολυμπιακο, και ελπιζω να μου το δωσουν πανω απο 2.00 αποδοση.

Μακάρι εσύ να τα οικονομήσεις και εγώ να λέω μαλακίες,άλλωστε αυτό θα δείξει.

Όσο για τον τόκο 10 % που λές εξαρτάται απο το τι ποσά κανείς επενδύει στον τζόγο.10 % για μικροπαίχτες που παίζουν 20-30 ευρώ συγγνώμη δεν μου λέει κάτι.

Γενικά είμαι παίχτης των αουτσάιντερ και αυτό με επηρρεάζει αλλά ο καθένας κρίνει και ποντάρει ανάλογα.

Απλα για κάποιο λόγο θα επιμείνω ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει το συγκεκριμένο μάτς όσο και αν συναισθηματικά το απεύχομαι λόγω του ότι είμαι Ολυμπιακός.
Οι λόγοι είναι αυτοί που σου ανέφερα.Η ΑΕΚ δεν πάει για τίποτα αλλά δεν θα πάει και στα τάρταρα.

Για να μην πώ τί γίνεται πιο χαμηλά στην βαθμολογία όπου γίνονται οι πραγματικές σφαγές και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και τα χάπατα όλα ασχολούνται με ένα ανάποδο αράουτ και ένα ανάποδο κόρνερ των ομάδων του ΠΟΚ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Καλημέρα παιδιά.Ενα καλό νέο αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Συνημμένα

• ora.jpg
    ora.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • score.jpg
    score.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναααααααααααααατττττττττττττσσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Σκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκκκκκκκκκκκκκκκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νάτσο Σκόκο στο ΟΑΚΑ και τους γαυρους θα γαμήσουμε για πλάκα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τέλος τα πανηγύρια.
Ας σοβαρευτούμε τώρα.
Λοιπόν η διοίκηση συνεχίζει τις σωστές κινήσεις της,και ότι δεν θέλει να αφήσει την ομάδα μόνη της ή στην τύχη της.
Μετά την ανανέωση του Τζιμπούρ(θα δεχτώ ότι είναι τυπικό το θέμα της υπογραφής),την πρόσληψη Χιμένεθ ήρθε κ η ανανέωση του διακαούς πόθου όλων των Αεκτζήδων του Νάτσο Σκόκο,γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει Αεκτζής που δεν πιστεύει στην αξία του,και δεν θα ήθελε να ανανεώσει.
Η διοίκηση με μπροστάρηδες Παπά-Αδαμίδη(για μένα οι μόνοι που τρέχουν τα της ΑΕΚ και τους αξίζουν τα εύσημα),δείχνει ότι πιστεύουν σε αυτό που κάνουν,θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα κ το νέο προπονητή και πιστεύω όπως κ εσείς ότι από το καλοκαίρι η βοήθεια που θα δώσουν θα ναι ακόμα πιο ανταγωνιστική στους απαταιώνιους

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σκοτεινέ σε βλέπω φτιαγμένο έτοιμος είσαι να πάς απο τώρα γήπεδο  :grin:

Φτιαγμένος είμαι λόγω Σκόκο,αλλά ακόμα είμαι κρύος μετά τις τελευταίες εμφανίσεις.Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς έπαιξαν οι αδιάφοροι με Άντερλεχτ,ΠΑΟΚ,Νέο Πανιώνιο,Καβάλα.Η ανανέωση του Σκόκο δεν έχει να κάνει με την παρουσία σήμερα της ομάδας.Έτερων εκάτερων.Ο Σκόκο έχει να κάνει με το μέλλον.Το παρόν είναι ακόμα θολό.Απουσία πολλών παικτών,αδιαφορία από άλλους κλπ.
Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω.Το χω δανείσει το διαρκείας μου σε έναν ηλικιωμένο που μου το ζήτησε για να χειροκροτήσει τον Μαύρο αύριο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Φτιαγμένος είμαι λόγω Σκόκο,αλλά ακόμα είμαι κρύος μετά τις τελευταίες εμφανίσεις.Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς έπαιξαν οι αδιάφοροι με Άντερλεχτ,ΠΑΟΚ,Νέο Πανιώνιο,Καβάλα.Η ανανέωση του Σκόκο δεν έχει να κάνει με την παρουσία σήμερα της ομάδας.Έτερων εκάτερων.Ο Σκόκο έχει να κάνει με το μέλλον.Το παρόν είναι ακόμα θολό.Απουσία πολλών παικτών,αδιαφορία από άλλους κλπ.
Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω.Το χω δανείσει το διαρκείας μου σε έναν ηλικιωμένο που μου το ζήτησε για να χειροκροτήσει τον Μαύρο αύριο.
Eιναι αλήθεια ότι αξίζει το χειροκρότημα  :headbang2:
Να πούμε και ένα χρόνια πολλά στον Στελλάρα τον Μανωλά
Στελλάρα Στελλάρα σκίστους την κωλάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom