τελικα με τον αντζα τι ειχε παιχτει?οντος του @@@@@@@@ την γυναικα? και ποιοι?
Κάποιος καραφλός ήταν. Ευτυχώς υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί στον ΟΣΦΠ και έτσι δεν φωτογραφίζω...
τελικα με τον αντζα τι ειχε παιχτει?οντος του @@@@@@@@ την γυναικα? και ποιοι?
τώρα που θα πάρετε και Ανατόλ να δείς τί θα σας γράφω.....
Το έχεις δέσι ότι θα έρθει ο Ανατόλ!!!
Τί ανανέωση θα κάνουμε ρε πούστη μου!!!
Πώς με πιάνεις ρε Λάκη....αν και δεν το λέω επίτηδες....κάτι υπάρχει....δεν σκάω που έφυγε ο Ρίμπο...αν έρθει και ο Μορφέο,με Γκαλλέτι δεξιά και Νέρι αριστερά η ταχύτητα θα είναι...φωτός!!!!Επίτηδες τα λέει ο φίλος podolagnos για να μας σπάσει τα...νεύρα που του πήραμε τον Ρίμπο.
Πώς με πιάνεις ρε Λάκη....αν και δεν το λέω επίτηδες....κάτι υπάρχει....δεν σκάω που έφυγε ο Ρίμπο...αν έρθει και ο Μορφέο,με Γκαλλέτι δεξιά και Νέρι αριστερά η ταχύτητα θα είναι...φωτός!!!!
Αμφιβάλεις βλέπω.....χεχεχεχεχε.....θα τα δείς από κοντά.....μην αγχώνεσαι...Να πείτε στον Πετράκη...
α)με κάθε διαρκείας να σας κάνει δώρο και από ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά... τέτοια λάμψη δεν την αντέξουν τα ματάκια σας...
β)να βάλει video walls γιατί με τέτοιες ταχύτητες... τις ωραίες φάσεις θα τις βλέπετε μόνο σε replay...
Ρε,βάζελος είναι ο sas?Δεν το ήξερα...έχω σταματήσει να μιλάω με...μικρές ομάδες!!!!Το κόβω......Ρε, εδώ βρήκατε να πλακωθείτε γαύροι και βάζελοι...[size=12pt]σε ιερό έδαφος[/size]; τραβάτε στα δικά σας ... ΞΟΥΤ...ΟΥΣΤ
Ρε, εδώ βρήκατε να πλακωθείτε γαύροι και βάζελοι...[size=12pt]σε ιερό έδαφος[/size]; τραβάτε στα δικά σας ... ΞΟΥΤ...ΟΥΣΤ
Sorry my friend... don't worry... sas1977 has left the building...
Κάποιος καραφλός ήταν. Ευτυχώς υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί στον ΟΣΦΠ και έτσι δεν φωτογραφίζω...
Ρε, εδώ βρήκατε να πλακωθείτε γαύροι και βάζελοι...[size=12pt]σε ιερό έδαφος[/size]; τραβάτε στα δικά σας ... ΞΟΥΤ...ΟΥΣΤ
Καραφλοξυρισμένος καλύτερα... ;)οχι ρε....δεν ηταν καραφλος.....αλλα ξυρισμενος...
χαχαχαχαχα......γεία σου ρε Λάκη με τα ωραία σου....χαχαχαχαχα....το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???χαχαχαχαχαχα...μου έφτιαξες την μέρα.....Εδώ θα διαφωνήσω για τον φίλο μου τον podolagno. Μπορεί να είναι γαύρος (άλλωστε την ομάδα σου την διαλέγεις όταν είσαι μικρό παιδί και ακόμα δεν μπορείς να σκεφτείς σοβαρά), αλλά πιστεύω ότι εν δυνάμει (πως τα λέω ο π.....) είναι χανούμι. Με τόσα post και πληροφορίες που έχει προσφέρει στο thread μπορρούμε να τον ανακηρύξουμε και επίτιμο "αλλόθρησκο"...
Καραφλοξυρισμένος καλύτερα... ;)
Ό,τι και να ήταν, μια χαρά γάμησε το παλληκάρι
Βασικά δεν ξέρω. Είναι ωραία η κυρία ʼντζα;
Κοίτα να δείς που τελικά για τον...Μ... θα πέσω μέσα....αλλά δεν είναι ο Μάξι Λόπεζ....κοίτα να δείς...που θα πέσω και για τον ...Μ... και για τον Ανατόλ....ευτυχώς που έχω δώσει και σε άλλον το όνομα του...Μ... και δεν θα λέτε παπαριές...ο οποίος,άλλος,το έψαξε και μετά από 10 μέρες, που του το είχα πεί, μου είπε πως είχα δίκιο και ότι η ΑΕΚ κινείται για τον συγκεκριμένο παίχτη....δεν ασχολούμαι μόνο με την ΑΕΚ...απλά έχω κάποιες γνωριμίες που μου τα λένε....και για Ολυμπιακό έχω αντίστοιχες,που με ενδιαφέρει κιόλας....αλλά δεν είναι του θέματος τώρα....ήδη η πρώτη εφημερίδα γράφει για...παιχταρά....Έεεεε.... είδες πώς τα λέω; Σοβαρά τώρα, κάτι διάβασα για Maxi Lopez. Ξέρεις τίποτα;