Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τελικα με τον αντζα τι ειχε παιχτει?οντος του @@@@@@@@ την γυναικα? και ποιοι?

Κάποιος καραφλός ήταν. Ευτυχώς υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί στον ΟΣΦΠ και έτσι δεν φωτογραφίζω...  :2funny:

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Επίτηδες τα λέει ο φίλος podolagnos για να μας σπάσει τα...νεύρα που του πήραμε τον Ρίμπο.
Πώς με πιάνεις ρε Λάκη....αν και δεν το λέω επίτηδες....κάτι υπάρχει....δεν σκάω που έφυγε ο Ρίμπο...αν έρθει και ο Μορφέο,με Γκαλλέτι δεξιά και Νέρι αριστερά η ταχύτητα θα είναι...φωτός!!!!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Πώς με πιάνεις ρε Λάκη....αν και δεν το λέω επίτηδες....κάτι υπάρχει....δεν σκάω που έφυγε ο Ρίμπο...αν έρθει και ο Μορφέο,με Γκαλλέτι δεξιά και Νέρι αριστερά η ταχύτητα θα είναι...φωτός!!!!

Να πείτε στον Πετράκη...

α)με κάθε διαρκείας να σας κάνει δώρο και από ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά... τέτοια λάμψη δεν την αντέξουν τα ματάκια σας...  :2funny:

β)να βάλει video walls γιατί με τέτοιες ταχύτητες... τις ωραίες φάσεις θα τις βλέπετε μόνο σε replay...  :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Να πείτε στον Πετράκη...

α)με κάθε διαρκείας να σας κάνει δώρο και από ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά... τέτοια λάμψη δεν την αντέξουν τα ματάκια σας...  :2funny:

β)να βάλει video walls γιατί με τέτοιες ταχύτητες... τις ωραίες φάσεις θα τις βλέπετε μόνο σε replay...  :2funny:
Αμφιβάλεις βλέπω.....χεχεχεχεχε.....θα τα δείς από κοντά.....μην αγχώνεσαι...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε, εδώ βρήκατε να πλακωθείτε γαύροι και βάζελοι...[size=12pt]σε ιερό έδαφος[/size]; :rockon: τραβάτε στα δικά σας ... ΞΟΥΤ...ΟΥΣΤ :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε, εδώ βρήκατε να πλακωθείτε γαύροι και βάζελοι...[size=12pt]σε ιερό έδαφος[/size]; :rockon: τραβάτε στα δικά σας ... ΞΟΥΤ...ΟΥΣΤ :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε,βάζελος είναι ο sas?Δεν το ήξερα...έχω σταματήσει να μιλάω με...μικρές ομάδες!!!!Το κόβω...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Εδώ θα διαφωνήσω για τον φίλο μου τον podolagno. Μπορεί να είναι γαύρος (άλλωστε την ομάδα σου την διαλέγεις όταν είσαι μικρό παιδί και ακόμα δεν μπορείς να σκεφτείς σοβαρά), αλλά πιστεύω ότι εν δυνάμει (πως τα λέω ο π.....) είναι χανούμι. Με τόσα post και πληροφορίες που έχει προσφέρει στο thread μπορρούμε να τον ανακηρύξουμε και επίτιμο "αλλόθρησκο"...  :tooth:

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
κατι αρχισε να ακουγεται παλι για επιθετικο...
αντε ελπιζω η νεα βδομαδα να μας βρει με εναν καλο παιχτακο για να ειμαστε
τελειως ετοιμοι κ αισιοδοξοι για την νεα σεζον!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εδώ θα διαφωνήσω για τον φίλο μου τον podolagno. Μπορεί να είναι γαύρος (άλλωστε την ομάδα σου την διαλέγεις όταν είσαι μικρό παιδί και ακόμα δεν μπορείς να σκεφτείς σοβαρά), αλλά πιστεύω ότι εν δυνάμει (πως τα λέω ο π.....) είναι χανούμι. Με τόσα post και πληροφορίες που έχει προσφέρει στο thread μπορρούμε να τον ανακηρύξουμε και επίτιμο "αλλόθρησκο"...  :tooth:
χαχαχαχαχα......γεία σου ρε Λάκη με τα ωραία σου....χαχαχαχαχα....το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???χαχαχαχαχαχα...μου έφτιαξες την μέρα.....

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Έεεεε.... είδες πώς τα λέω; Σοβαρά τώρα, κάτι διάβασα για Maxi Lopez. Ξέρεις τίποτα;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Έεεεε.... είδες πώς τα λέω; Σοβαρά τώρα, κάτι διάβασα για Maxi Lopez. Ξέρεις τίποτα;
Κοίτα να δείς που τελικά για τον...Μ... θα πέσω μέσα....αλλά δεν είναι ο Μάξι Λόπεζ....κοίτα να δείς...που θα πέσω και για τον ...Μ... και για τον Ανατόλ....ευτυχώς που έχω δώσει και σε άλλον το όνομα του...Μ... και δεν θα λέτε παπαριές...ο οποίος,άλλος,το έψαξε και μετά από 10 μέρες, που του το είχα πεί, μου είπε πως είχα δίκιο και ότι η ΑΕΚ κινείται για τον συγκεκριμένο παίχτη....δεν ασχολούμαι μόνο με την ΑΕΚ...απλά έχω κάποιες γνωριμίες που μου τα λένε....και για Ολυμπιακό έχω αντίστοιχες,που με ενδιαφέρει κιόλας....αλλά δεν είναι του θέματος τώρα....ήδη η πρώτη εφημερίδα γράφει για...παιχταρά....

Συνημμένα

• enwsh_m.jpg
    enwsh_m.jpg
    54 KB · Εμφανίσεις: 77

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom