1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σιγα που ηθελε να βαλει γκολ ο Μαντουκα...
Σαν κριαρι πηγε πανω την μπαλα
Ουτε το μπιλιαρδο δεν γινετε αυτο
μια χαρά σκοράρει βεβαίως.....
κλάψε και συ......
Σιγα που ηθελε να βαλει γκολ ο Μαντουκα...
Σαν κριαρι πηγε πανω την μπαλα
Ουτε το μπιλιαρδο δεν γινετε αυτο
Εντελως ενημερωτικα η Bate Borisov ειναι η ομαδα που υποστηριζει η γνωστη Αλινα......
μια χαρά σκοράρει βεβαίως.....
κλάψε και συ......
Ποιο συνθημα ταιριαζει απολυτα στην αεκουλα του βατραχουλη?????????
Ενα μπου..... (σεβομαι το φορουμ που μας φιλοξενει)..... ενα μπου.... εισαστε....!!!!!
Μαλλον απο συναδελφικη αλληλεγγυη.Οι πουτανες ειναι ικανες να υποστηριζουν τον γαυρο μπας και αυξησουν την πελατια τους
Παιρνω "πασα" απο το post του συναγβνιστη και εκφραζω μια απορια που παντα ειχα, ελπιζοντας οτι δεν κανω πολυ :
Το μπουρδελο εχει κανονες, ταξη, σεβασμο, ξεκαθαρες δοσοληψιες, σαφης διαδικασιες....
Ξερεις τι πληρωνεις, τι να περιμενεις. Περιμενεις την σειρα σου, τηρουνται οι προβλεπομενες διαδικασιες...
Γιατι λοιπον οταν θελουμε να υποτιμισουμε κατι/καποιους λεμε
"Ενα μπουρδελο εισαστε?"
Μακαρι να ηταν.......
Ηρθε η ώρα νομίζω να κάνεις νέο κλώνο...σου προτείνο για νικ το 1adriano cellentano...αυτο που ξερω ειναι οτι η αεκ πρεπει να κερδισει.
αν χασει θα παραιτηθει ο μπαγεβιτς και δεν πρεπει να γινει αυτο.
αν χασουν θα διαλυθουν.
πρεπει η αεκ να παρει αυτο το παιχνιδι.
Ηρθε η ώρα νομίζω να κάνεις νέο κλώνο...σου προτείνο για νικ το 1adriano cellentano...
Αυτό αναρωτιέσαι όταν κοιτάς τον καθρέφτη σου....αλλη μαλακια θα πεταξεις βραδιατικα?
Μεταπτυχιακό στη μαλακία...τι ειμαι ρε αργοσχολος σαν κι εσενα? δουλευω απο τις 8-5 και μετα εχω μεταπτυχιακο μεχρι της 9 αγαπητε.
Οχι,είσαι παπάρας με μεταπτυχιακό...τι ειμαι παπαρας σαν κι εσενα?
Αυτό ήταν και το καλύτερο τομμασο1αντονιονιαυτα τα κλωναρακια ειναι για τα 18 χρονα που περνουν την μερα τους εδω.
άει γαμήσου ρε...3 δοκάρια...γαμώ το φάρδος τους....
Δεν παιζόμαστε ρε πούστη πια...Τα έχουμε όλα,έχουμε και γκινια απο δω μέχρι το φεγγαρι....άει γαμήσου ρε...3 δοκάρια...γαμώ το φάρδος τους....