Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
8.355
τι προπονηταρα αυτος ο αλμειδας τον ξεβρακωσε τον γερο αξιζει να παραμηνει και του χρονου νομιζω:coffee:
Ο Αλμέιδας είναι 3 χρόνια στην ΑΕΚ.
Τα πρώτα 1,5 σας είχε από κάτω και σας γαμουσε ποικιλοτρόπως.
Τα τελευταία 1,5 τον τρώει διαρκώς.
Τότε ήταν προπονηταρα ή η ομάδα σου ήταν μπουρδέλο?

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
8.355
Τύπε έχεις την ευκαιρία να με ξεφτιλίσεις εδώ στο νήμα σας που δεν λογοκρίνεται και εσύ λες καληνύχτα και φεύγεις ; Κάτσε σε θέλω
Τυπε δεν ψάχνω ευκαιρία να ξεφτυλισω κανέναν, πόσω μάλλον εσένα που έχεις καταντήσει γραφικός και ξεφτυλιζεσαι μόνος σου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.743
Πόντοι
2.606
Ο Αλμέιδας είναι 3 χρόνια στην ΑΕΚ.
Τα πρώτα 1,5 σας είχε από κάτω και σας γαμουσε ποικιλοτρόπως.
Τα τελευταία 1,5 τον τρώει διαρκώς.
Τότε ήταν προπονηταρα ή η ομάδα σου ήταν μπουρδέλο?
τυπε εσεις ειναι σιγουρο οτι ησασταν παντα μπουρδελο γιατι τις πενταρες τις τεσσαρες και τις εξαρες τις τρωτε αδιαλειπτως

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.743
Πόντοι
2.606
Τυπε δεν ψάχνω ευκαιρία να ξεφτυλισω κανέναν, πόσω μάλλον εσένα που έχεις καταντήσει γραφικός και ξεφτυλιζεσαι μόνος σου.
για περασε στον γκισε και βαλε τον οβολο σου στο ματσακι στις 13 και ασε τα πολλα λογια απο γλωσσαδες ειχαμε χυμα μας ηρθαν και τσουβαλατοι

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
8.355
τυπε εσεις ειναι σιγουρο οτι ησασταν παντα μπουρδελο γιατι τις πενταρες τις τεσσαρες και τις εξαρες τις τρωτε αδιαλειπτως
για περασε στον γκισε και βαλε τον οβολο σου στο ματσακι στις 13 και ασε τα πολλα λογια απο γλωσσαδες ειχαμε χυμα μας ηρθαν και τσουβαλατοι
Τώρα έχω άδικο που σε είπα γραφικό?
Έβαλες την κασέτα και παίζει.
Δείξε μας εσύ το δελτίο σου από το πρόσφατο παιχνίδι 6-0 που το είχες παίξει over επειδή το έβλεπες...
Σάλτα γαμησου
Και να ευχαριστείς τον μαλακα τον Αλμέιδα που κόλλησε το μυαλό του και άφησε την ομάδα να ξεφτυλιστει φέτος.
Μου θέλεις και στοιχήματα...

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.765
Πόντοι
4.696
Μη νευριαζεις... Πες απλά ότι έκανες μαλάκια δεν είναι κακό... Έχεις κάνει πολλές... Απλά αυτή ήταν λίγο πιο μεγάλη....
μεγάλη μαλακία...έπρεπε να χέσω εις διπλούν...
noted

και ξαναλέω για τους ανάπηρους

"Ρε παπάρα τι να καταλάβω...
Μια κωλοφανέλλα σας πήρα να χέσω, σιγα μην ψάχνω τι είναι..."

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.693
Πόντοι
4.546
μεγάλη μαλακία...έπρεπε να χέσω εις διπλούν...
noted

και ξαναλέω για τους ανάπηρους

"Ρε παπάρα τι να καταλάβω...
Μια κωλοφανέλλα σας πήρα να χέσω, σιγα μην ψάχνω τι είναι..."
Έβαλες φανέλα παιδική ζωντοβολο.....

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.765
Πόντοι
4.696
Έβαλες φανέλα παιδική ζωντοβολο.....
ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις...

έχεις κι άλλες μαλακίες να φέρεις στο τραπέζι ή τελειώσαν με τη φανέλα?
είσαι όσο βλήμα ακούγεσαι? μου λες σοβαρά και αυστηρά ότι υπέπεσα στο βαρύ αμάρτημα του χεσίματος "παιδικής" φανέλας?
ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΑΥΡΟΣ

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.693
Πόντοι
4.546
ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις...

έχεις κι άλλες μαλακίες να φέρεις στο τραπέζι ή τελειώσαν με τη φανέλα?
είσαι όσο βλήμα ακούγεσαι? μου λες σοβαρά και αυστηρά ότι υπέπεσα στο βαρύ αμάρτημα του χεσίματος "παιδικής" φανέλας?
ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΑΥΡΟΣ
Είσαι τόσο ζωντοβολο που αντί να το κόψεις το συνεχίζεις.... Δεν περίμενα κάτι άλλο....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.743
Πόντοι
2.606
Τώρα έχω άδικο που σε είπα γραφικό?
Έβαλες την κασέτα και παίζει.
Δείξε μας εσύ το δελτίο σου από το πρόσφατο παιχνίδι 6-0 που το είχες παίξει over επειδή το έβλεπες...
Σάλτα γαμησου
Και να ευχαριστείς τον μαλακα τον Αλμέιδα που κόλλησε το μυαλό του και άφησε την ομάδα να ξεφτυλιστει φέτος.
Μου θέλεις
Το μαρτύριο σου δεν έχει τελειώσει ακόμα έχεις πορεία μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και αν δεν τελειώσει δεν θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την κωλοτρυπιδα σας και κοιτα μην εξαφανιστείς και σε ψάχνουμε

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.765
Πόντοι
4.696
τι να μαζεψουνε βρε ζωων που νομιζεις οτι λες και εξυπναδες...αντε στο λαγουμι σου μυρωδια ε μυρωδια....
Τύπε σπας εύκολα, χαλάρωσε...
Να σου στείλω ουισκάκι?
Σουμάδα ίσως?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Screenshot_20250208_194814_Google.jpg

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.693
Πόντοι
4.546
Τύπε σπας εύκολα, χαλάρωσε...
Να σου στείλω ουισκάκι?
Σουμάδα ίσως?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Screenshot_20250208_194814_Google.jpg
καλα ρε λακαμα....παιδικη φανελα βρηκες να βαλεις???? παλιοξεφτιλα....

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
8.355
Το μαρτύριο σου δεν έχει τελειώσει ακόμα έχεις πορεία μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και αν δεν τελειώσει δεν θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την κωλοτρυπιδα σας και κοιτα μην εξαφανιστείς και σε ψάχνουμε
Εγώ παίχτη ψιλό εξαφανισμένος είμαι εδώ μέσα και όταν με γαμας και όταν σε γαμουσα...
Εσύ μας πρηζεις τα αρχιδια και βγάζεις γλώσσα πιο μεγάλη από το μπόι σου...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.743
Πόντοι
2.606
Εγώ παίχτη ψιλό εξαφανισμένος είμαι εδώ μέσα και όταν με γαμας και όταν σε γαμουσα...
Εσύ μας πρηζεις τα αρχιδια και βγάζεις γλώσσα πιο μεγάλη από το μπόι σου...
με καμια 40αρια γκολ που εχεις φαει σε 10 ματς και λιγα σου ειπα απλα δεν ηθελα να σου τσακισω την ψυχολογια εντελως και κρεμαστεις απο κανα πολυελαιο και εχουμε ακομα δυο παιχνιδια να περιφερω το κουφαρι σου

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.386
Πόντοι
2.306
με καμια 40αρια γκολ που εχεις φαει σε 10 ματς και λιγα σου ειπα απλα δεν ηθελα να σου τσακισω την ψυχολογια εντελως και κρεμαστεις απο κανα πολυελαιο και εχουμε ακομα δυο παιχνιδια να περιφερω το κουφαρι σου
με ολη τη συμπαθεια που σου τρέφω, θα μας κλασεις τ’ αρχιδια.
Η ψυχολογια μας δεν τσακιζεται τυπε, μπαλα είναι, θα φας γκολ, θα βαλεις γκολ , θα πικραθεις, θα πανηγυρίσεις, σε λιγο καιρο θα μας κλαιγεσαι εδω παλι, οπως προ Μεντιλιμπαρ ( τον οποιο παραδεχομαι ως ποδοσφαιρικη γατα).

Α! Που σαι?
Σου ‘ χω νεα :

αντε και καλο κακουργοδικειο ο προεδρος, ο ηγετης, ο αναμορφωτης του Ελληνικου ποδοσφαιρου…
θα δωσει κατι παραπανω βεβαια και θα του φερουν το αθωωτικο στο σπιτι.
Ο Λυγγεριδης δεν θα ειναι σπιτι δυστυχως.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.386
Πόντοι
2.306
εχω πει εδω και μηνες οτι ο Ολυμπιακος δεν ειναι ομαδα ή αθλητικο σωματειο, εχει μετατραπει εδω και καιρο σε πολιτικη οργανωση.
Τωρα πλεον το παραδεχονται και οι ιδιοι επισημως.
Κοντρα Ολυμπιακου - Νεας Δημοκρατιας του Μητσοτακη.
Εργαλιοποιηση του σωματειου Ολυμπιακος απο τον προεδρο του για τη κοντρα του με τον Μητσοτακη.
Πριν καμμια δεκαπενταρια μερες ελεγε οτι ο Τσιπρας καλα θα κανει να μεινει μακρια απο την πολιτικη γιατι κατεστρεψε την Ελλαδα.
Αντε ρε γαυροι, πηγαίντε σαν καλα εριφια να παρετε γραμμη τι να ψηφισετε απο τον προεδρο Βαγγελα.
Κοροϊδα…

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.743
Πόντοι
2.606
με ολη τη συμπαθεια που σου τρέφω, θα μας κλασεις τ’ αρχιδια.
Η ψυχολογια μας δεν τσακιζεται τυπε, μπαλα είναι, θα φας γκολ, θα βαλεις γκολ , θα πικραθεις, θα πανηγυρίσεις, σε λιγο καιρο θα μας κλαιγεσαι εδω παλι, οπως προ Μεντιλιμπαρ ( τον οποιο παραδεχομαι ως ποδοσφαιρικη γατα).

Α! Που σαι?
Σου ‘ χω νεα :

αντε και καλο κακουργοδικειο ο προεδρος, ο ηγετης, ο αναμορφωτης του Ελληνικου ποδοσφαιρου…
θα δωσει κατι παραπανω βεβαια και θα του φερουν το αθωωτικο στο σπιτι.
Ο Λυγγεριδης δεν θα ειναι σπιτι δυστυχως.
πλημμελημα ειναι θα του κλασουν τα παπαρια ο μητσοτακης θα ειναι ο χαμενος ειδες ανακοινωση της παε ?καθαρα πολιτικου περιεχομενου και κατευθυνσης σε καθε αγωνα η 7 θα βριζει τον μητσοτακη και στις εκλογες θα παρει τα παπαρια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom