Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
θα δουμε καμια χαρα σημερα αδελφια??

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Πλακιτσα ρε κανουμε! Καλα θα ηταν το μονο προβλημα μας, να ηταν οι ομαδες μας...
Χαβαλε ετσι για να γουσταρουμε :cheesy:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τέτοιες μλκιες ποστάρεις στο θρεντ της χανούμας και μετά ο γάτος σου γαμεί όλα τα πονταρίσματά σου...παπάρα ε παπάρα :2funny:

Σκοτείνε,περαστικά ρε συ :rockon:
Δεν εχεις και αδικο με τον μαλακιδη! :2funny: :2funny: :grin: :grin:
Αν και απο οτι ειδα εσυ ησουν ο πρωτος που σχολισαες το ποστ μου...  Με το ομορφο "not bud" :tickedoff:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν εχεις και αδικο με τον μαλακιδη! :2funny: :2funny: :grin: :grin:
Αν και απο οτι ειδα εσυ ησουν ο πρωτος που σχολισαες το ποστ μου...  Με το ομορφο "not bud" :tickedoff:
Σιγά μην είπα και not Heineken :2funny: :2funny: :2funny:

Aααααα εγώ σου φταίω τώρα!!!!στο χωριό μου λένε"της κοντής ψωλής...."ξέρεις εσύ... :thefinge:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χριστουλη μου βοηθα να μην ειμαστε 3-1 στο 90+

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Περαστικα στον Σκωτεινο.....υ.γ.αν εγχειρηστηκες στα ματια,μην πας γηπεδο αποψε.... :grin: :grin: :grin: :dancing: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χριστουλη μου βοηθα να ειμαστε 3-1
και να κερδισει κορνερ η βαζλουι?με τον τυπακο που πηρε 8 κεφαλιες στην περιοχη μας και εβαλε 2 γκολ? :headbang:
οχι ευχαριστω εχουμε μπει και σε ηλικια δυσκολη

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.123
Πόντοι
6.635
ρε μαγκες θα την δειξει καπου τελικα την ΑΕΚαρα μας το βραδυ? :helpplea: :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
νοβασπορτσ1 και ζωντανα στο γηπεδο... :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Aπλα μετριος .. τπτ παραπανω τπτ παρακατω!!
εχει μεινει ελευθερος απο την Λεγκια εδω και 3 βδομαδες, και ο μανατζερ του, τον προτεινει απο εδω και απο εκει...  Πρωτα ξεκινησε απο Ολυμπιακο που αποριφθηκε με μιας...  Και συνεχισε με Αρη,Ηρακλη και Παοκ
και τελικα οπως φαινεται "τσιμπησε" η Α.ε.κ...
Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. 1,86 αριστεροπόδαρος, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ, τεχνίτης με 18 γκολ σε 87 παιχνίδια στην Πολωνία.
Για 500.000 που γράφεται ότι θα τον κλείσει η ΑΕκ, μου φαίνεται σούπερ τιμή. Εκείνο το μεταγραφικό γερμανικό site τον κοστολογεί 3,5εκ, ποσό που δεν πρέπει να είναι παράλογο.

Αλλά και ο Λεονάρντο καλός είναι για αριστερός χαφ, έτσι;; :headbang: :headbang:
Να δεις που θα μείνουμε μόνο με τον Σοϊλέδη, μιας και ο Ζαϊρί θα παίζει δεξιά για 1 μήνα λόγω του τραυματισμού του Γκαλέτι.
Δε χαλιέμαι(πρέπει να είμαι ο μόνος :2funny: :2funny:), αλλά θα βάζει το Λεονάρντο μου φαίνεται... :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. 1,86 αριστεροπόδαρος, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ, τεχνίτης με 18 γκολ σε 87 παιχνίδια στην Πολωνία.
Για 500.000 που γράφεται ότι θα τον κλείσει η ΑΕκ, μου φαίνεται σούπερ τιμή. Εκείνο το μεταγραφικό γερμανικό site τον κοστολογεί 3,5εκ, ποσό που δεν πρέπει να είναι παράλογο.

Αλλά και ο Λεονάρντο καλός είναι για αριστερός χαφ, έτσι;; :headbang: :headbang:
Να δεις που θα μείνουμε μόνο με τον Σοϊλέδη, μιας και ο Ζαϊρί θα παίζει δεξιά για 1 μήνα λόγω του τραυματισμού του Γκαλέτι.
Δε χαλιέμαι(πρέπει να είμαι ο μόνος :2funny: :2funny:), αλλά θα βάζει το Λεονάρντο μου φαίνεται... :headbang: :headbang:
250 χιλιαρικα πηρε η ομαδα του....Θεωρω πως αυτος θα αποδειχτει η καλυτερη μεταγραφη μας.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
250 χιλιαρικα πηρε η ομαδα του....Θεωρω πως αυτος θα αποδειχτει η καλυτεη μεταγραφη μας.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ.....
Μάγκες σας κάναμε πάλι. Τέτοια παικτούρα(πιθανότατα, να τον δούμε κ' από κοντά βέβαια) και σας τον αφήσαμε να τον πάρετε ΤΖΑΜΠΑ.  :jerking: :jerking:
Μήπως αν δεν πέσει μίζα, δε γίνονται ΠΟΤΕ μεταγραφές στις Ελληνικές ομάδες και γι'αυτό τον αφήσαμε;;; :think:
Για να πάρουμε κανέναν πιο ακριβό και ας είναι τύπου Όσκαρ;; :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μάγκες σας κάναμε πάλι. Τέτοια παικτούρα(πιθανότατα, να τον δούμε κ' από κοντά βέβαια) και σας τον αφήσαμε να τον πάρετε ΤΖΑΜΠΑ.  :jerking: :jerking:
Μήπως αν δεν πέσει μίζα, δε γίνονται ΠΟΤΕ μεταγραφές στις Ελληνικές ομάδες και γι'αυτό τον αφήσαμε;;; :think:
Για να πάρουμε κανέναν πιο ακριβό και ας είναι τύπου Όσκαρ;; :headbang: :headbang:
Εγω αλλο πιστευω...Φανταζεσαι να παρουσιαζε ο κοκκαλης παιχτη 250 χιλιαδων για τη θεση του αριστερου χαφ???Δεν θα μπορουσε να ακουστει απο τη γιουχα... :2funny:(ειστε και κακκομαθημενοι εσεις οι γαυροι.... :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom