Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
206
Με 6 κ 7 γκολ που τρώνε οι κουλές από το γαύρο , πως πάνε ακόμα στο γήπεδο κ υποστηρίζουν την ομάδα τους
Μετά από τόσα γαμησια εγώ θα είχα αλλάξει ομάδα κ από ΑΕΚ θα γινόμουν πανιώνιος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.744
Πόντοι
2.606
Με 6 κ 7 γκολ που τρώνε οι κουλές από το γαύρο , πως πάνε ακόμα στο γήπεδο κ υποστηρίζουν την ομάδα τους
Μετά από τόσα γαμησια εγώ θα είχα αλλάξει ομάδα κ από ΑΕΚ θα γινόμουν πανιώνιος
Τύπε καλά κάνουν και πάνε ομάδα τους είναι την πονάνε αλλά ότι θέλουνε να μας πείσουν ότι είναι αεκαρα η κουλα είναι Σα να προσπαθούν να μας πουν ότι η βαδιλειαδου ήταν η σιντι Κρόφορντ της εποχής

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.871
Πόντοι
28.246
Στη σέντρα τους Αλαφούζο, Ηλιόπουλο έβγαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνεδρίαση της Super League, με αφορμή τη «φωτοβολίδα» ότι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διαθέσουν ποσοστό 15 % επί των τηλεοπτικών συμβολαίων τους στους εννέα «μικρούς». Ο πρόεδρος της διοργανώτριας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες και αερολογίες», ενώ τόνισε: «Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά». Στη συνέχεια, όταν ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει ο Μαρινάκης τους κάλεσε να δώσουν άμεσα τα χρήματα και σχολίασε: «Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Αφού ο Μαρινάκης, στο ΔΣ της Λίγκας, ανακοίνωσε την ιστορική συμφωνία για τους εννέα «μικρούς» με τετραετή συμβόλαια – ρεκόρ, ασχολήθηκε με τις προτάσεις των Αλαφούζου, Ηλιόπουλου: «Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά».

Μετά από αυτά ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει επειδή τάχα το κλίμα έδειχνε ότι δεν υπάρχει έδαφος για την πρόταση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Να φύγεις και να πας να στείλεις τα λεφτά και εσύ και ο κύριος Ηλιόπουλος. Να μοιραστούν άμεσα. Όχι σαν τα άλλα που έταξε ο κύριος Ηλιόπουλος και τα περιμένει η ΕΠΟ ακόμα. Να τα δώσετε, αλλιώς θα ξεφτιλιστείτε ακόμα μια φορά. Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».

Όταν ο Αλαφούζος επέστρεψε στην τηλεδιάσκεψη για να ρωτήσει ποιος είναι ο πάροχος, τον τάπωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς: «Καλά, δεν κάνατε ραντεβού πριν τρεις μέρες εσείς; Δεν ξέρετε με ποιον συναντηθήκατε»;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

mickey-mouse-clubhouse-jpg--79483-.jpg

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
39.779
Πόντοι
6.756
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.740
Πόντοι
456
Ποιες αποτυχίες ρε τυπε για τη Νοα λες,εμείς πήγαμε πλέι οφς ουεφα δε πρέπει να είσαι καλά με τα 6 και τη φάπα στο εξοχικό μας

Δεν πειράζει, φάτε τώρα moller's με τον πρε΄ζεμπορα, πρόεδρό σας να γκρινιάζει για τη διαιτησία.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
39.779
Πόντοι
6.756
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.740
Πόντοι
456
Καλά χωνεψε την έξαρα σας και τσικινιο νοα και βλέπουμε
Δεν πειράζει, έχουμε ξαναφάει έξι, όπως και εσείς, είστε όμως πρώτοι με τους γαύρους του βορρά στις δολοφονίες. Στείλτε τώρα οι οπαδοί του μαρινάκη γαύρου υπογεγραμμένη την ευχαριστήρια επιστολή στον συνπρόεδρό σας (έχει ακόμα κάμποσες ομάδες).

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
39.779
Πόντοι
6.756
Δεν πειράζει, έχουμε ξαναφάει έξι, όπως και εσείς, είστε όμως πρώτοι με τους γαύρους του βορρά στις δολοφονίες. Στείλτε τώρα οι οπαδοί του μαρινάκη γαύρου υπογεγραμμένη την ευχαριστήρια επιστολή στον συνπρόεδρό σας (έχει ακόμα κάμποσες ομάδες).
Ελα μαν εδώ είσαι με ηλιοπουλο προεδρο :piss::piss:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βαριεμαι τα άλλα να βαλω

Συνημμένα

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 9
  • images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 9
  • images.jpeg
    images.jpeg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 9
  • images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 9
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.740
Πόντοι
456
Ελα μαν εδώ είσαι με ηλιοπουλο προεδρο :piss::piss:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βαριεμαι τα άλλα να βαλω
Και 12 να φάμε δεν με πειράζει, μπάλα είναι και γυρνάει. Εγώ πάντως τα 100 χρόνια, όταν εκδικάζετε ταυτόχρονα δολοφονία από συνοπαδούς, δεν θα τα γιόρταζα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
39.779
Πόντοι
6.756
Και 12 να φάμε δεν με πειράζει, μπάλα είναι και γυρνάει. Εγώ πάντως τα 100 χρόνια, όταν εκδικάζετε ταυτόχρονα δολοφονία από συνοπαδούς, δεν θα τα γιόρταζα.
Τυπε δε πρέπει να είσαι καλά οκ σε καταλαβαίνω απόλυτα τις φάπες τις πολλές

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.388
Πόντοι
2.306
ο Μαρινακης πηγε να κανει τα κολπα του με bullying διαιτητων στη Πρεμιερ Λιγκ με την Φορεστ και του κοψανε τον βηχα ωραιοτατα με προστιμο 750.000 λιρες παρακαλω.
Εχει βρει εδω στη Ψωροκωσταινα τα κοροϊδα και νομιζει οτι τα καφριλικια περνανε και στους Εγγλεζους.

They were fined by the Football Association in October for an "attack on the integrity of a match official on an unparalleled scale".

Ο ανθρωπος ειναι η καταστροφη του Ελληνικου ποδοσφαιρου, με βουλα και υπογραφη. Θα βαλει τωρα και ολους τους μικρους στον αναπνευστηρα, οποιος του κουνιεται θα του κοβει το οξυγονο…
ωραιο πρωταθλημα.
:vomit::vomit:
Nottingham Forest lose appeal against £750,000 fine for Stuart Attwell VAR post

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.871
Πόντοι
28.246
Καλως τον κομπλεξικο. Κατι καρέκλες που ξηλωσαμε περυσι στην παπαρινα τις αλλαξατε ή να σε πάω στους γυφτους στο Μενιδι να αγορασεις; Θα στα δωσω εγω τα λεφτα. Μιας και ο νεος σας κιμπαρης εταξε χρημα στους "μικρους" μαζι με τον αλλον τον παραλη τον Γιαννακη και ακομα δεν ειδε κανεις τι χρωμα εχουν.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
8.355
Καλως τον κομπλεξικο. Κατι καρέκλες που ξηλωσαμε περυσι στην παπαρινα τις αλλαξατε ή να σε πάω στους γυφτους στο Μενιδι να αγορασεις; Θα στα δωσω εγω τα λεφτα. Μιας και ο νεος σας κιμπαρης εταξε χρημα στους "μικρους" μαζι με τον αλλον τον παραλη τον Γιαννακη και ακομα δεν ειδε κανεις τι χρωμα εχουν.
Ρε μουνάκια στους γύφτους στο Μενίδι αγοράσατε και εσείς καρέκλες για το λιωμένο το 2023 που το διαλυσατε μετά την πουστα από την ΑΕΚάρα? :cool2:
Και εγώ τον είχα πιο large τον Ευάγγελο :thefinge:
Την καλημέρα μου κύριε πρωταθλητή :coffee:

Συνημμένα

• 3830697.width-800.jpg
    3830697.width-800.jpg
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 5
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.871
Πόντοι
28.246
Ρε μουνάκια στους γύφτους στο Μενίδι αγοράσατε και εσείς καρέκλες για το λιωμένο το 2023 που το διαλυσατε μετά την πουστα από την ΑΕΚάρα? :cool2:
Και εγώ τον είχα πιο large τον Ευάγγελο :thefinge:
Την καλημέρα μου κύριε πρωταθλητή :coffee:
Οχι ρε γαμημενε, αυτα ειναι ακριβα απο Leroy. :grin::sunglasses:

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
206
Τύπε καλά κάνουν και πάνε ομάδα τους είναι την πονάνε αλλά ότι θέλουνε να μας πείσουν ότι είναι αεκαρα η κουλα είναι Σα να προσπαθούν να μας πουν ότι η βαδιλειαδου ήταν η σιντι Κρόφορντ της εποχής

Για το πέος η κακόμοιρα η ΑΕΚ .. μια ζωή στη κλάψα κ στην εξάρα από το γαύρο
Παναθα μόνο , ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας
7 Ευρώπαικα
1 wembley
2 φορές στους τέσσερις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom