Μετά από εξάρα, γεμάτο γήπεδο να στηρίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Δεν το συναντάς σε άλλους, αλλά και με αφήνει αδιάφορο.
Υπάρχει δίψα, υπάρχει διάθεση, επιτέλους έχουμε τη γειτονιά μας.
Το μόνο που αναγνωρίζω στον Μελισσανίδη.
Σε πολλά μας έβγαλε την πίστη.
Για το χθεσινό ματς...
Δυστυχώς, πολλά λάθη.
Εμένα δε μου πάει να βρίζω και να γιουχάρω την ομάδα ειδικά όταν προσπαθεί και χθες το προσπάθησε.
Το ματς ήταν για 0 - 0.
Ο Ηλιόπουλος γραφικός αλλά πολύ νωρίς για γιουχάρισμα.
Ο Αλμέιδα έκανε τον κύκλο του.
Σε διασυρμούς πρέπει να πέφτουν κεφάλια γιατί στο τέλος θα γίνει συνήθεια και απλά θα μικρύνουμε και άλλο.
Θεωρώ η κάτω βόλτα ξεκινά να με την απομάκρυνση του Γιάννη Καραλή.
Θεωρώ ότι ήταν ο μόνος που ήξερε μπάλα και είχε ιδέες.
Που γνώριζε πως λειτουργούν τα μεγάλα κλαμπ στην Αγγλία.
Η ζημιά είναι η Νόα !
Το πρωτάθλημα τη μεγάλη πίκρα του αποκλεισμού δε θα έδιωχνε...
Περαστικά μας και καλή Σαρακοστή σε όλους!
Η εξάρα με πείραξε επειδή η διαφορά των ομάδων δεν είναι τέτοια και για κάτι ακόμα.
Οι άλλοι σε λυπόντουσαν, ούτε καζούρα δεν έκαναν.
Είναι πολύ άσχημο να σε λυπούνται...
Γι’ αυτο φροντιζεις να κανεις οτι χρειαζεται για να μην σε λυπουνται.
Η ΑΕΚ ειναι «καλο μαγαζι» για τα Ελληνικα δεδομενα γιατι εχει κοσμο που στηριζει, ειναι με λιγα λογια καλο προϊον.
Αν ο βλ…κυριος που εβαλε τα λεφτα του (ετσι μας λεει) για να την παρει το καταλαβει θα την τρεξει σωστα και η ομαδα θα γινει οπως πρεπει.
Σε αυτο ο Μαρινακης ειναι ο πρωτος διδαξας, περσι κλωτσαγε μπαλες στο γηπεδο και σε μερικους μηνες σηκωνε Ευρωπαϊκο κυπελλο.
Δεν θεωρω οτι θελει κανταρια γνωσης, θελει ομως εμπειρια, θεληση και σωστες κινησεις.
Ας ξεκινησει παιρνοντας πεντε σωστους ανθρωπους, η αγορα σιγουρα εχει τετοιους.
Για τον Μελισσανιδη τα εχω ξαναπει και μονο που εκανε το γηπεδο του αξιζει σεβασμος και αναγνωριση. Οι γαυροι τον εχουν στη μπουκα γιατι τους εκανε αυτα που εκαναν εκεινοο τοσα χρονια. Τεσπα, η νεα διοικηση τωρα εχει την ευθυνη να διορθωσει. Το ποδοσφαιρο εχει πολλα λεφτα απο πισω, δεν ειναι χομπι κανενος πλεον. Αν δεν μπορεσουν αυτοι θα ελθουν αλλοι, που θα ξερουν και θα κανουν τη δουλεια σωστα. Εδω βλεπεις Ισλανδους χασαπηδες και απο το μερακι τους φτανουν σε τελικες φασεις Ευρωπαϊκου, δεν θα μπορεσει καποιος που ξερει τι του γινεται και το κανει αυτο το πραγμα επαγγελμα?Καποιος σωστος φυσικα και οχι απατεωνας απο τους πολλους που κυκλοφορουν. Για να δουμε.