ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.790
- Πόντοι
- 5.006
Μη βριζεις μαν ηρεμα.Μια χαρά το πάμε κ με τέτοιες διαιτησίες... Ο γιουμπιτανα κ η μποτανα μας ζάλισαν τα παπαρια![]()
Μη βριζεις μαν ηρεμα.Μια χαρά το πάμε κ με τέτοιες διαιτησίες... Ο γιουμπιτανα κ η μποτανα μας ζάλισαν τα παπαρια![]()
Τι λες θα τα κερδίσετε τα φιλαράκια σας σήμερα η θα έχετε τίποτε αλλα?Μη βριζεις μαν ηρεμα.
Έτσι πιστεύω με τους κωλομπαραδεςΤι λες θα τα κερδίσετε τα φιλαράκια σας σήμερα η θα έχετε τίποτε αλλα?
Μη σας την κάνουν φοβάμαι γιατί εγώ μαζί σας είμαι να ξέρειςΈτσι πιστεύω με τους κωλομπαραδες
Μπα θα γαμηθουνΜη σας την κάνουν φοβάμαι γιατί εγώ μαζί σας είμαι να ξέρεις![]()
Δευτερος η μπαοκαρα εεεεε?Για να μην στενοχωριεστε τζαμπα και ειδικα ο φιλος Κατσαπλιας, πρωταθλημα θα παρει ο Ολυμπιακος για τα 100 χρονια του και δευτερος η ΠΑΟΚΑΡΑ.
Εαν παρετε για προπονητη Βλαχο, Λινεν η Δελλα προλαβαινετε να πατε ξανα στη Β Εθνικη.....![]()
Λες να βγω αληθινος και να το παρουμε για να σας ευχηθουμε μαν?Μπα θα γαμηθουν
ΟΧΙΛες να βγω αληθινος και να το παρουμε για να σας ευηθουμε μαν?
Για να δουμε τι θα δουμε.
Εγω επαιξα G/G και over 50eΧμ! Τι θα συμβεί άραγε σήμερα ? Μιας και το σημαντικό παιχνίδι είναι τις κυριακής..... Πέταξα ένα τάληρο στ G/G, πολλές αλλαγές και όχι τόσο σημαντικό παιχνίδι το βλέπω ψιλό ροντέο το παίγνιο....
Αυτά να ξέρεις αποθηκεύονται για το βράδυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
ολο πας και κρυβεσαιΑυτά να ξέρεις αποθηκεύονται για το βράδυ![]()