tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 606
Ναι διο, όλα υπό έλεγχο.Oλα καλά;
Ναι διο, όλα υπό έλεγχο.Oλα καλά;
Ε ναι... Από ποδόσφαιρο τι να ζηλέψω?μπασκετικα?
Μπααα.... Πως?Eλπίζω να προλάβω να δω κα΄τι ανάλογο.....
Ξεχνας μου φαινεται.Περαν του ΠΡΩΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,να σου θυμισω το 18 με τη Μονακο και καπακι το Διηπειρωτικό με τη ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΤΟ '19 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΙΟ!...Ρε μαγκες να το πω τωρα που δεν μας βλεπει κανεις..Τους ζηλευω τους μουνοπανους τους βαζελους λιγουλακι
Ξεχναω?Οχι βεβαια.Αλλα δεν μπορω να συγκρινω τιτλο CL με Ευρωλιγκα και τιτλο απεναντι στη Ρεαλ σε καμμια περιπτωση.Αν εσυ θεωρεις οτι ειναι το ιδιο οκ πασο.Για μενα δεν ειναι το ιδιο να με συγχωρειςΞεχνας μου φαινεται.Περαν του ΠΡΩΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,να σου θυμισω το 18 με τη Μονακο και καπακι το Διηπειρωτικό με τη ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΤΟ '19 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΙΟ!...
Ας παρουμε και κανα χριστιανο πισω καποια στιγμη γιατι κατι ανανεωσεις ακουω με χατζησαφι και διαφορα τετοια..Κατσε να δουμε τι θα γινει γενικα.Θα πάρουμε Χουάνγκ;
Ψηφίστε αντικειμενικά.....Οι κομπλεξικες κλαψιαρες δικέφαλες κοτες Κουλες,οι ευρωπουτανες έγιναν Φιορεντίνα!
Τρέμετε μην το σηκώσει ο θρύλος στην Τζαμπασοφια
μονο τζιλαρντινο φιλε και πανηγυρισμος με βιολιΨηφίστε αντικειμενικά.....
Διηπειρωτικό η Κούλα!Ξεχνας μου φαινεται.Περαν του ΠΡΩΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,να σου θυμισω το 18 με τη Μονακο και καπακι το Διηπειρωτικό με τη ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΤΟ '19 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΙΟ!...
Διηπειρωτικό η Κούλα!
αμα δε σου αρεσει τυπε μπορειτε να το πεταξετε απο την τροπαιοθηκη σας, κυπελλουχοι πασχα και χριστουγεννων!Διηπειρωτικό η Κούλα!
Ρίξε μια ματιά στο κάθισμα πριν καθησεις καλού κακούΤα έχετε καθαρίσει καλά τα καθίσματα της αρένας κούλες ?
Θα περάσω το βράδυ να αφήσω κάτι πράγματα ...
Ήρθε το τέλος σήμερα
Κουνήσου πιπιτσαΟι κομπλεξικες κλαψιαρες δικέφαλες κοτες Κουλες,οι ευρωπουτανες έγιναν Φιορεντίνα!
Τα έχετε καθαρίσει καλά τα καθίσματα της αρένας κούλες ?
Θα περάσω το βράδυ να αφήσω κάτι πράγματα ...
Ήρθε το τέλος σήμερα
Milko CupΟι κομπλεξικες κλαψιαρες δικέφαλες κοτες Κουλες,οι ευρωπουτανες έγιναν Φιορεντίνα!