Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Διακοπές σήμερα γύρισα έχω ραντεβού με καβούρια να κανονίσουμε για στοπερΜην βριζεις, λεμε!
Που χαθηκες ρε παπαρη;
Διακοπές σήμερα γύρισα έχω ραντεβού με καβούρια να κανονίσουμε για στοπερΜην βριζεις, λεμε!
Που χαθηκες ρε παπαρη;
Καταλαβα, παλι με ξενα κόλλυβα θα φτιαξει μνημοσυνο ο νιαου.Διακοπές σήμερα γύρισα έχω ραντεβού με καβούρια να κανονίσουμε για στοπερ
Περίμενε...θα πάρουμε στόπερ ενδεκάδας λένε τώρα, αλλά θα παίζει μόνο Ελλάδα...κελεπούρι θα είναι αυτό...Πάλι μας την έκανε ο καβουριας φέτος, μόνο 10 μύρια έδωσε για Πινέδα και Πόνσε για αγορά...
Για να δούμε...Περίμενε...θα πάρουμε στόπερ ενδεκάδας λένε τώρα, αλλά θα παίζει μόνο Ελλάδα...κελεπούρι θα είναι αυτό...
Τα λεφτα ειναι για μια ωρα αναγκης, δεν ειναι για να τα σκορπαμε ετσι.Περίμενε...θα πάρουμε στόπερ ενδεκάδας λένε τώρα, αλλά θα παίζει μόνο Ελλάδα...κελεπούρι θα είναι αυτό...
Τι λογαριασμό να κάνω?Τα λεφτα ειναι για μια ωρα αναγκης, δεν ειναι για να τα σκορπαμε ετσι.
Παυλαρα, δεν ξεκινας να κανεις τον λογαριασμο που ειχαμε πει;
Τι λογαριασμό να κάνω?
Είχα πει τότες ότι δεν θα είναι όπως το 2018..και δεν είναι...
Οτι θα μπορούσε και καλύτερα...θα μπορούσε...
Τι σχέση έχει αυτό που έγινε σε εκείνη την ομάδα το 2018, με αυτό που έγινε φέτος?
Βρες τις διαφορες με τοτε και φετος. Ή μηπως βλεπεις τον Πινεδα και τον Πονσε και νομιζεις οτι ειναι διαφορετικα; Και αντε τοτε τα λεφτα πηγανε στο γηπεδο. Φετος τοσα εκατομμυρια που πηγανε;Καλα, μετα το πρωταθλημα του 2018, εκανε κι ο Μελισσανιδης της μαλακιες του, ουτε παιχτη μας επαιρνε...
Τοσο εκατομμυρια απο το cl ολα στο γηπεδο πηγανε...
Τι διαφορές να βρώ...τα πάντα είναι διαφορετικά...Βρες τις διαφορες με τοτε και φετος. Ή μηπως βλεπεις τον Πινεδα και τον Πονσε και νομιζεις οτι ειναι διαφορετικα; Και αντε τοτε τα λεφτα πηγανε στο γηπεδο. Φετος τοσα εκατομμυρια που πηγανε;
Τι διαφορές να βρώ...τα πάντα είναι διαφορετικά...
Εχεις πρόχειρα τα νούμερα? 10 έδωσε μέχρι στιγμής, έσοδα στο περίπο
Στα ειχα βαλει ξανα, τα νουμερα. Καταξοδευτηκε. Τα υπολοιπα 100 πηγανε τσεπη.Μεσα σε 12 μηνες. Χωρις συμμμετοχη στο champions league ακομα. Και χωρις περσινη συμμετοχη σε οποιονδηποτε ευρωπαικο θεσμο.
25,000,000 διαρκειας σε εναν χρονο
40,000,000 χορηγια για ονομασια γηπεδου
30,000,000 νεο τηλεοπτικο συμβολαιο για δυο χρονια
10,000,000 εξασφαλισμενα μεχρι τωρα απο Ευρωπη
5,000,000 περιπου συνολικο κερδος απο super league και χορηγούς της ΑΕΚ
Κανε την σουμα μονος σου.
Εξοδα μεχρι στιγμης: 10,850,000
Κανε και την αφαιρεση απο την σουμα.
!
Κάτσε ρε φίλε...Η ΑΕΚ όπως και κάθε ομάδα έχει κ κάποια έξοδα για να λειτουργήσει....μπάτζετ ομάδας, δηλ παίχτες, προπονητές, γυμναστές κλπ...λειτουργικά κόστη γηπέδου/προπονητικού, ταξίδια, ξενοδοχεία κλπ υπάλληλοι ΠΑΕ αυτά πόσα είναι?Στα ειχα βαλει ξανα, τα νουμερα. Καταξοδευτηκε. Τα υπολοιπα 100 πηγανε τσεπη.
Και να φατνταστεις για κάτι ψιλα, εβγαλε λιγοτερα ο δικος μου, και εδωσε περισσοτερα.
Τα αφρολουτρα για να κανουν μπανιο οι παιχτες ξεχασες.Κάτσε ρε φίλε...Η ΑΕΚ έχει κ κάποια έξοδα για να λειτουργήσει....μπάτζετ ομάδας, δηλ παίχτες, προπονητές, γυμναστές κλπ...λειτουργικά γηπέδου/προπονητικού ταξίδια, ξενοδοχεία κλπ αυτά πόσα είναι?
Αυτά ποιός θα τα πληρώσει?
Επειδη εισαι μαλακας και εσυ οπως οι 90/10060 μύρια είναι το μπάτζετ...
Τα αφρολουτρα για να κανουν μπανιο οι παιχτες ξεχασες.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Δεν έχω ιδέα..το μπάτζετ ξέρω μόνο οτι είναι στα 60 και το δικός σας το διπλάσιο...Ποσα εδωσε για μεταγραφες και ποσα ειναι το μισθολόγιο για φετος της αεκ για τα συμβολαια μεχρι το 2024 που θα τελειωσει η χρονια μπορει να μου πεις;
Σωστός...Επειδη εισαι μαλακας και εσυ οπως οι 90/100
ΑΥΤΑ ΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΟΧΙ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ! ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ.
ΓΚΕΓΚΕ!
Γαμα μας λοιπον.Σωστός...
Διαφορετικά είναι επειδή δεν χάσαμε βασικούς παίχτες/κορμό και δεν έφεραν Νεντελτσιάρου για ηγέτη της άμυνας...Γαμα μας λοιπον.
Εδωσες απο τα 110 που εβγαλες τα 10,850. Τι λες τωρα!
Ακου ειναι διφορετικα.
Διαφορετικά είναι επειδή δεν έχασες βασικούς παίχτες/κορμό και δεν έφεραν Νεντελτσιάρου για ηγέτη της άμυνας...