Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Αυτο προσπαθω να εξηγησω ρε φίλε σε ενα από τα κιτρινομαυρα φορουμ μας..
Τους εχω ανακατέψει μεσα,γιατι όλοι ονειροβατούν και λέμε παμε να παρουμε και το CL με τσουκου τσουκου μπολ.
Σιγά σιγά τα βηματα,οχι μετεωρίτες,αλλα σταθερά στους πρωτους ομίλους..Και σιγα σιγα ανεβαινεις επίπεδο...
Εδω ο αλλος μεσα μου λεει οτι "εχουμε" τη Σεβιλλη (!!),τη Μίλαν (!!) και παει λεγοντας...
Καταλήγω να θέλω Europa γιατι θέλω σταθερότητα και όχι μια χρονια καζούρας στους αλλόθρησκους...
Έτσι είναι ...εάν αποκλειστουμε από τον ένα θεσμό πάμε στον άλλον ...θα μας χαλαγε να φτάσουμε τουλάχιστον στους 4 του Κόνφερενς...ίσως είναι και καλύτερα για την ομάδα ....απλά αφού είμαστε στο μπου θα το πω αλλιώς ...να γαμισεις μια φορά και υπο άσχημες συνθηκες την μις κοσμος.....η να γαμας συνεχώς οπωτε γουσταρης και να το χαίρεσαι γκόμενες σαν την Φαίη Σκορδά και να σε πληρώνει κιόλας!!!!!!!!!

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.523
Πόντοι
2.836
Έτσι είναι ...εάν αποκλειστουμε από τον ένα θεσμό πάμε στον άλλον ...θα μας χαλαγε να φτάσουμε τουλάχιστον στους 4 του Κόνφερενς...ίσως είναι και καλύτερα για την ομάδα ....απλά αφού είμαστε στο μπου θα το πω αλλιώς ...να γαμισεις μια φορά και υπο άσχημες συνθηκες την μις κοσμος.....η να γαμας συνεχώς οπωτε γουσταρης και να το χαίρεσαι γκόμενες σαν την Φαίη Σκορδά και να σε πληρώνει κιόλας!!!!!!!!!
Γιατί καλέ τι έχει η φαιη σκορδα;;; μια χαρά γυναίκα είναι.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Σήμερα διάβασα ότι μετά την αναμέτρηση με την Αντβερπ, θα ασχοληθούν με τα μεταγραφικά, δήλαδη αναλόγως που θα παίζουμε cl ή europa, αναλόγως θα κινηθούμε...
Από αυτό και μόνο θέλω cl.
Μεσα σε 12 μηνες. Χωρις συμμμετοχη στο champions league ακομα. Και χωρις περσινη συμμετοχη σε οποιονδηποτε ευρωπαικο θεσμο.

25,000,000 διαρκειας σε εναν χρονο
40,000,000 χορηγια για ονομασια γηπεδου
30,000,000 νεο τηλεοπτικο συμβολαιο για δυο χρονια
10,000,000 εξασφαλισμενα μεχρι τωρα απο Ευρωπη
5,000,000 περιπου συνολικο κερδος απο super league και χορηγούς της ΑΕΚ

Κανε την σουμα μονος σου.
Εξοδα μεχρι στιγμης: 10,850,000
Κανε και την αφαιρεση απο την σουμα.

:coffee:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.700
Πόντοι
2.596
Μεσα σε 12 μηνες. Χωρις συμμμετοχη στο champions league ακομα. Και χωρις περσινη συμμετοχη σε οποιονδηποτε ευρωπαικο θεσμο.

25,000,000 διαρκειας σε εναν χρονο
40,000,000 χορηγια για ονομασια γηπεδου
30,000,000 νεο τηλεοπτικο συμβολαιο για δυο χρονια
10,000,000 εξασφαλισμενα μεχρι τωρα απο Ευρωπη
5,000,000 περιπου συνολικο κερδος απο super league και χορηγούς της ΑΕΚ

Κανε την σουμα μονος σου.
Εξοδα μεχρι στιγμης: 10,850,000
Κανε και την αφαιρεση απο την σουμα.

:coffee:
Ναι οκ, αλλά δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα...
Ξέρεις πολύ καλά, ότι όσα λεφτά και να δώσεις δεν μπορείς να φέρεις στην Ελλάδα παίχτη που θα τον ήθελε άλλη ομάδα από σοβαρό πρωτάθλημα.
Η προοπτική του cl αλλάζει τα δεδομένα...
Μεταξύ μας όμως τι πιστεύω...όσο πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και καθαρίζουν λίγο τα πράγματα, όλο και κάποιος παίχτης θα ρίξει της απαιτήσεις του, όλο και μια καλή ευκαιρία μπορεί να βρεθεί...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ναι οκ, αλλά δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα...
Ξέρεις πολύ καλά, ότι όσα λεφτά και να δώσεις δεν μπορείς να φέρεις στην Ελλάδα παίχτη που θα τον ήθελε άλλη ομάδα από σοβαρό πρωτάθλημα.
Η προοπτική του cl αλλάζει τα δεδομένα...
Μεταξύ μας όμως τι πιστεύω...όσο πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και καθαρίζουν λίγο τα πράγματα, όλο και κάποιος παίχτης θα ρίξει της απαιτήσεις του, όλο και μια καλή ευκαιρία μπορεί να βρεθεί...
Δικαιολογιες της πουτσας σχετικα με το οτι δεν ερχονται παιχτες στην Ελλαδα. Ερχονται και παρα ερχονται αν τους ψηνει η προοπτικη (και ας μην ειναι σιγουροι για CL υπαρχουν και αλλες προοπτικες και κινητρα) και φυσικα αφου βλεπουν ομαδα που σφιζει απο υγεια και εσενα σου περισσευει. Και εισαι και μαγαζι γωνια πλεον.

Τα στο τελος του Αυγουστου για ευκαιριες και για το οτι γινονται οι καλυτερες μεταγραφες μας τα ειπε και ο Αντωνακης σε εμας και στις 4 του Σεπτέμβρη πρεπει να δηλώσουμε λιστες για την Ευρωπη. Μαντεψε που τα γραφω συτα. Γραφτα και εσυ.

Τα υπολοιπα οπως εχουμε πει στις 15-20 του Σεπτεμβρη.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.700
Πόντοι
2.596
Τα στο τελος του Αυγουστου για ευκαιριες και για το οτι γινονται οι καλυτερες μεταγραφες μας τα ειπε και ο Αντωνακης σε εμας και στις 4 του Σεπτέμβρη πρεπει να δηλώσουμε λιστες για την Ευρωπη.
Δεν είπα πουθενά ότι γίνονται οι καλύτερες μεταγραφές...κάποιοι ρίχνουν τις απαιτήσεις τους είπα και μπορεί να βρεθεί καμιά καλή ευκαιρία....
Διακαιολογιες της πουτσας σχετικα με το οτι δεν ερχονται παιχτες στην Ελλαδα. Ερχονται και παρα ερχονται αν τους ψηνει η προοπτικη (και ας μην ειναι σιγουροι για CL υπαρχουν και αλλες προοπτικες και κινητρα) και φυσικα αφου βλεπουν ομαδα που σφιζει απο υγεια και εσενα σου περισσευει. Και εισαι και μαγαζι γωνια πλεον.
Τον Μαρσέλο γιατί δεν τον φέρατε πριν 4 - 5 χρόνια αφού έρχονται?
Γιατί τον πήρες πέρσυ και τον έδιωξες αφού δεν άξιζε να παίζει?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Δεν είπα πουθενά ότι γίνονται οι καλύτερες μεταγραφές...κάποιοι ρίχνουν τις απαιτήσεις τους είπα και μπορεί να βρεθεί καμιά καλή ευκαιρία....

Τον Μαρσέλο γιατί δεν τον φέρατε πριν 4 - 5 χρόνια αφού έρχονται?
Γιατί τον πήρες πέρσυ και τον έδιωξες αφού δεν άξιζε να παίζει?
Εγω σου συμπληρωσα τι ακουσαμε εμεις και τι μαλακιες λενε.

Οσο για τον Μαρσελο. Σε ξανα ρωταω, το 21 ειναι η ηλικια σου η λογω. ΑΕΚ? Ρε Παυλαρα, οταν σου ειπα ερχονται παιχτες, Μαρσελο καταλαβες εσυ; Ή Μαρσελο περιμενεις; Αν ναι, τοτε το transfermarkt σε εχει χρισει φαβορι για να παρεις τον Σερχιο Ραμος. Παρακαλα να στον φερει και τραβα στην Αγια Σοφια να σκουζεις οπως σκουζαμε και εμεις με τον Μαρσελο. Τετοιους περιμενεις και δη σε καλη ηλικια; Και με τσου λου γραμμενους μας εχουν.

Τελευταία τροποποίηση:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Έχει απαντηθεί το ερώτημα ακόμα και από τους ίδιους τους παίκτες.
Σαφώς CL.
Ακόμα και αν βγούμε τέταρτοι.
Παρουσία στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό.

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.700
Πόντοι
2.596
Εγω σου συμπληρωσα τι ακουσαμε εμεις και τι μαλακιες λενε.

Οσο για τον Μαρσελο. Σε ξανα ρωταω, το 21 ειναι η ηλικια σου η λογω. ΑΕΚ? Ρε Παυλαρα, οταν σου ειπα ερχονται παιχτες, Μαρσελο καταλαβες εσυ; Ή Μαρσελο περιμενεις; Αν ναι, τοτε το transfermarkt σε εχει χρισει φαβορι για να παρεις τον Σερχιο Ραμος. Παρακαλα να στον φερει και τραβα στην Αγια Σοφια να σκουζεις οπως σκουζαμε και εμεις με τον Μαρσελο. Τετοιους περιμενεις και δη σε καλη ηλικια; Και με τσου λου γραμμενους μας εχουν.
Μακάρι να ήμουν 21 χρονών...38 κ λίγων ημερών....
Δεν έχω παράπονο...Καλή ηλικια.
Το 21 λόγω ΑΕΚ κ για κάτι ακόμα...
Ο Μαρσελο τώρα ήταν ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό επειδή ήταν φρέσκος...
Ατυχές παράδειγμα...έχεις δίκαιο.
Θέλω να πω ότι πραγματικά καλο παίχτη (όχι καλό για Ελλαδα) σε καλή ηλικια δεν φέρνεις εύκολα και ίσως η προοπτική του cl βοηθήσει...
Αυτό...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Μακάρι να ήμουν 21 χρονών...38 κ λίγων ημερών....
Δεν έχω παράπονο...Καλή ηλικια.
Το 21 λόγω ΑΕΚ κ για κάτι ακόμα...
Ο Μαρσελο τώρα ήταν ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό επειδή ήταν φρέσκος...
Ατυχές παράδειγμα...έχεις δίκαιο.
Θέλω να πω ότι πραγματικά καλο παίχτη (όχι καλό για Ελλαδα) σε καλή ηλικια δεν φέρνεις εύκολα και ίσως η προοπτική του cl βοηθήσει...
Αυτό...
Εφερε ο Παναθηναικος τον Αραο. Δεν ειναι στο βεληνεκες Μαρσελο, Σισε,αλλα και ουσια θα του δωσει και μουρη θα πουλησει. Τωρα βέβαια υπαρχει και η περίπτωση να μην βγει και μπορει να φταινε πολλα.

Ερχονται Παυλαρα! Ερχονται.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά παιχνίδια προκύπτει ότι ναι μεν είμαστε λίγο καλύτεροι, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα..
Ο Ολυμπιακός όπως φαίνεται βρίσκει τον δρόμο του, ο ΠΑΟ κλασικά ανταγωνιστικός κι ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται πολύ..
Δε θα είναι εύκολα τα πράγματα για να τους κερδίσουμε

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Εχτές είδαμε ομάδες που θα παίξουν σε Ουέφα και Κόνφερενς....λοιπόν .... είδαμε τι δυναμική έχουν ....ο Ολυμπιακός με κάτω τα χέρια έριξε 3 και θα μπορούσε 5 ο ΠΑΟΚ άνετα και με πολλά λάθη νίκησε !!!!!!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΑΜΒΕΡΣΑ!!

ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ 1000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΝΩΣΙΤΕΣ!!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Τώρα που «ηρεμήσαμε» ας ανεβάσω ένα βιντεάκι από την έναρξη στην Αμβέρσα! Συγκλονιστική η παρουσία των περίπου 1000 Αετών από τις τριγύρω περιοχές!
Η βελγική αστυνομία απίστευτη οργάνωση στα πλαίσια επίσκεψης υψηλόβαθμου αξιωματούχου!

Συνημμένα

• IMG_3186.mov
    1,1 GB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τώρα που «ηρεμήσαμε» ας ανεβάσω ένα βιντεάκι από την έναρξη στην Αμβέρσα! Συγκλονιστική η παρουσία των περίπου 1000 Αετών από τις τριγύρω περιοχές!
Η βελγική αστυνομία απίστευτη οργάνωση στα πλαίσια επίσκεψης υψηλόβαθμου αξιωματούχου!
Ήσουν μεσα ρε?????

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.716
Πόντοι
18.496
λετε να γινει κανενα θαυμα?

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
1693083091869.png

Ίδια εικόνα με την Ανβέρπ. 36 τελικές, μόνο 8 στο στόχο - και η μια είναι το πέναλτυ. Με τσαρούχια κατεβαίνετε βρε;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
καλα ξεκινησε και η φετινη χρονια....οπως τελειωσε η περσυνη...με 100-0 διαιτησια προσπαθουν να βγαλουν πρωταθλητρια το σκηνωμα της κουλας...
ατυχος ο πανσεραικος που σκοραρε νωρις....ακολουθησαν 2 μουφα μπεναλντι υπερ της αεκ (το 1 το πηρε πισω το βαρ γιατι θα ειχαμε μαιμουδες και το αλλο το επιασε ο τερμας)....και 1 μπεναλντι που δεν δοθηκε στας σερρας (δεν ασχοληθηκε καν το βαρ)....
εδω το μπεναλντι που δεν δωσανε στα σερρας :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom