aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Έτσι είναι ...εάν αποκλειστουμε από τον ένα θεσμό πάμε στον άλλον ...θα μας χαλαγε να φτάσουμε τουλάχιστον στους 4 του Κόνφερενς...ίσως είναι και καλύτερα για την ομάδα ....απλά αφού είμαστε στο μπου θα το πω αλλιώς ...να γαμισεις μια φορά και υπο άσχημες συνθηκες την μις κοσμος.....η να γαμας συνεχώς οπωτε γουσταρης και να το χαίρεσαι γκόμενες σαν την Φαίη Σκορδά και να σε πληρώνει κιόλας!!!!!!!!!Αυτο προσπαθω να εξηγησω ρε φίλε σε ενα από τα κιτρινομαυρα φορουμ μας..
Τους εχω ανακατέψει μεσα,γιατι όλοι ονειροβατούν και λέμε παμε να παρουμε και το CL με τσουκου τσουκου μπολ.CHAMPIONS LEAGUE Η EUROPA LEAGUE??
Να κανουμε μια κουβέντα περί συμμετοχής μας στα Κυπελλά Ευρώπης. Τι θα ήταν καλυτερο για μας, η πρωτη ή η δευτερη τη τάξη διοργάνωση? Τα πλεονεκτήματα συμμετοχής μας στο CHAMPIONS LEAGUE ειναι η αίγλη,η αισθηση ότι ανεβαίνουμε επίπεδο, η εκτόξευση των εσόδων της ΠΑΕ,αντε και η καζούρα στους αλλόθ...www.kitrinomavro.com
Σιγά σιγά τα βηματα,οχι μετεωρίτες,αλλα σταθερά στους πρωτους ομίλους..Και σιγα σιγα ανεβαινεις επίπεδο...
Εδω ο αλλος μεσα μου λεει οτι "εχουμε" τη Σεβιλλη (!!),τη Μίλαν (!!) και παει λεγοντας...
Καταλήγω να θέλω Europa γιατι θέλω σταθερότητα και όχι μια χρονια καζούρας στους αλλόθρησκους...