Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια καλησπέρα.....να πάτε να πηδηθείτε για τους παρακάτω 3 λόγους..........

1] γιατί σας έχω πει μην γράφετε 50 σελίδες την ημέρα και τρώω 2 ώρες να τις διαβάζω...

2]να αρχίσετε να πλένεστε απο σήμερα ώστε την κυριακή να είστε καθαροι στα τέσσερα...

3]να σας κάτσουν στο λαιμό τα κοψίδια γιατί εγώ μάλλον θα τσικνίσω μόνος μου σήμερα...

αντε να χαθείτε τσογλαναράδες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χανούμια καλησπέρα.....να πάτε να πηδηθείτε για τους παρακάτω 3 λόγους..........

1] γιατί σας έχω πει μην γράφετε 50 σελίδες την ημέρα και τρώω 2 ώρες να τις διαβάζω...

2]να αρχίσετε να πλένεστε απο σήμερα ώστε την κυριακή να είστε καθαροι στα τέσσερα...

3]να σας κάτσουν στο λαιμό τα κοψίδια γιατί εγώ μάλλον θα τσικνίσω μόνος μου σήμερα...

αντε να χαθείτε τσογλαναράδες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να προσλάβεις γραμματέα να σε ενημερώνει για να προλαβαίνεις.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εσύ αγαπητέ μου να πας να ερωτοτροπήσεις με την στάρ τράνς στην...βάθης.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Kαλησπερα και απο μενα. Και καλη δυναμη για το βραδυ σε ολους τους συναγωνιστες.
Αριων, που εχει συγκλινο στο Μενιδι? Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.

Επισκέπτης
Kαλησπερα και απο μενα. Και καλη δυναμη για το βραδυ σε ολους τους συναγωνιστες.
Αριων, που εχει συγκλινο στο Μενιδι? Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.
στην οδό Αριστοτέλους 200 μέτρα ανατολικά από την διασταύρωση με Πάρνηθος υπάρχει σούπερ μάρκετ κρεάτων με την επωνυμία Τσικάκης Γιαννόπουλος είναι από Λακωνία αυτή η εταιρεία και εκεί θα βρεις και σίγληνο και διάφορα καπνιστά χοιρινά και κοτόπουλα καθώς και κρασί από την Λακωνία από τα κτήματα Θεωδορακάκου βιολογικής και συμβατικής καλλιέργειας.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
βρε τι μαθαινει κανεις. και περναω συχνα απο κει.Αριων θα τον τιμησω και εγω τον κυριο

Επισκέπτης
βρε τι μαθαινει κανεις. και περναω συχνα απο κει.Αριων θα τον τιμησω και εγω τον κυριο
τον επισκέπτομαι συχνά ψωνίζω και χοιρινό από εκεί γιατί είναι καλή περίπτωση.
στην Σπάρτη έχει σφαγεία και χοιροστάσια που είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και πολύ καθαρά.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εγω μεχρι τωρα μονο στο χωριο το εβρισκα. Σκετο ειναι λυσσα αλλα σε ομελετα ομως :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
που ακριβώς Αρίωνα,γιατί πάω συχνα Αρκαδία
στον δρόμο για την Λακωνία έχει στα Πηγαδάκια ένα μαγαζί που έχει σίγληνο αλλά και πολλά άλλα είδη όπως κρασί τσίπουρο τυριά κλπ, και στον δρόμο για Καλαμάτα έχει ακριβώς μετά την Ασέα αριστερά που το μαγαζί αυτό γράφει σε επιγραφή  (( Αρκαδικές  γεύσεις και προϊόντα ))

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα αεκάρες....
Τα κάρβουνα ανάψανε....??www.smilies.4-user.de] [/url]

[move]
ismael31.gif
[/move]

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Tale και το φρούρι που μας πήρες να κάνεις φυλακτό την  :bigdick: θα την φάτε την κυριακή

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ευτηχως που υπαρχουν και τα ντερμπι δηλαδη
και θα κανει η μιση Αθηνα μπανιο
βλεπω να γινεται πολυ .. καθαρο παιχνιδι

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.050
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα χανούμια και καλές μάσες απόψε!!Εγώ θα τσικνήσω με ..πίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom