Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και τωρα χτυπαω και ενα παγωτακι για επιδορπιο.ετσι για να στρωσει λιγο το στομαχι. :grin:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
και τωρα χτυπαω και ενα παγωτακι για επιδορπιο.ετσι για να στρωσει λιγο το στομαχι. :grin:
Το καλύτερο μακράν για την βαρυστομαχιά είναι να μπεις σε ένα υδρομασάζ και να σου παίρνουν μια πιπούλα και εσύ να απολαμβάνεις ένα σουφλέ παγωτό.... :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Το καλύτερο μακράν για την βαρυστομαχιά είναι να μπεις σε ένα υδρομασάζ και να σου παίρνουν μια πιπούλα και εσύ να απολαμβάνεις ένα σουφλέ παγωτό.... :rockon:
οντως μια πιπουλα τωρα θα ηταν οτι επρεπε.και μια το πρωι ετσι για να σου παει καλα η μερα. :rockon:

Επισκέπτης
οντως μια πιπουλα τωρα θα ηταν οτι επρεπε.και μια το πρωι ετσι για να σου παει καλα η μερα. :rockon:
Το ηθικο δίδαγμα απο τα 2 ποστ είναι ένα!
Ο Χορτάτος πίπες ονειρεύεται! :grin:

Επισκέπτης
ο άλλος ο Σονυ εξαφανίστηκε σήμερα θα έχει βάλει στην σκάρα κάνα δυο κλεμμένα πρόβατα και θα τους έχει αλλάξει τα φώτα μαζί με την ρακί. 

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
η καταλληλη σειρα ειναι η εξης.μετα το γαμησι οπωσδηποτε θα πεινασεις οποτε θα φας.αφου φας και θα εχεις φουσκωσει θα ριξεις ενα :shit: και μετα απο τοση ταλαιπωρια θα τη πεσεις για :sleeping:.μολις ξυπνησεις η σειρα επαναλαμβανεται.  :rockon:  :rockon:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Παίδες σας καληνυχτίζω, εύχομαι καλά ξεφουσκώματα..... :dancing: 

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
η καταλληλη σειρα ειναι η εξης.μετα το γαμησι οπωσδηποτε θα πεινασεις οποτε θα φας.αφου φας και θα εχεις φουσκωσει θα ριξεις ενα :shit: και μετα απο τοση ταλαιπωρια θα τη πεσεις για :sleeping:.μολις ξυπνησεις η σειρα επαναλαμβανεται.  :rockon:  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το θρεντ πρέπει να αλλάξει όνομα και να ονομαστεί "Ρε μόνο ο Μαμαλάκης..." :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σιγα σιγα βλεπω τη κανουν ολοι για υπνο μετα απο τοση μασα.ηρθε και η σειρα μου.ελπιζω να μη βλεπω στον υπνο μου πανσετες,παιδακια και κοτομπεικον. :2funny:  :2funny:
καληνυχτα σε ολους και καλη χωνεψη. :tired:..... :sleeping:

Επισκέπτης
σιγα σιγα βλεπω τη κανουν ολοι για υπνο μετα απο τοση μασα.ηρθε και η σειρα μου.ελπιζω να μη βλεπω στον υπνο μου πανσετες,παιδακια και [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κοντομπεικον[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size].
Εγώ θα βλέπω ψηλό-μπεικον!
:2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66