You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Το καλύτερο μακράν για την βαρυστομαχιά είναι να μπεις σε ένα υδρομασάζ και να σου παίρνουν μια πιπούλα και εσύ να απολαμβάνεις ένα σουφλέ παγωτό....και τωρα χτυπαω και ενα παγωτακι για επιδορπιο.ετσι για να στρωσει λιγο το στομαχι.
οντως μια πιπουλα τωρα θα ηταν οτι επρεπε.και μια το πρωι ετσι για να σου παει καλα η μερα.Το καλύτερο μακράν για την βαρυστομαχιά είναι να μπεις σε ένα υδρομασάζ και να σου παίρνουν μια πιπούλα και εσύ να απολαμβάνεις ένα σουφλέ παγωτό....
Επισκέπτης
Το καλύτερο μακράν για την βαρυστομαχιά είναι να μπεις σε ένα υδρομασάζ και να σου παίρνουν μια πιπούλα και εσύ να απολαμβάνεις ένα σουφλέ παγωτό....
Το ηθικο δίδαγμα απο τα 2 ποστ είναι ένα!οντως μια πιπουλα τωρα θα ηταν οτι επρεπε.και μια το πρωι ετσι για να σου παει καλα η μερα.
Ο Χορτάτος πίπες ονειρεύεται!
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Όπως λέει και το "άσμα" ... τα λεφτά το φαί και το μαμήσι....Το ηθικο δίδαγμα απο τα 2 ποστ είναι ένα!
Ο Χορτάτος πίπες ονειρεύεται!
Επισκέπτης
ο άλλος ο Σονυ εξαφανίστηκε σήμερα θα έχει βάλει στην σκάρα κάνα δυο κλεμμένα πρόβατα και θα τους έχει αλλάξει τα φώτα μαζί με την ρακί.
η καταλληλη σειρα ειναι η εξης.μετα το γαμησι οπωσδηποτε θα πεινασεις οποτε θα φας.αφου φας και θα εχεις φουσκωσει θα ριξεις ενα και μετα απο τοση ταλαιπωρια θα τη πεσεις για .μολις ξυπνησεις η σειρα επαναλαμβανεται.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
η καταλληλη σειρα ειναι η εξης.μετα το γαμησι οπωσδηποτε θα πεινασεις οποτε θα φας.αφου φας και θα εχεις φουσκωσει θα ριξεις ενα και μετα απο τοση ταλαιπωρια θα τη πεσεις για .μολις ξυπνησεις η σειρα επαναλαμβανεται.
καληνυχτα αδερφε.Παίδες σας καληνυχτίζω, εύχομαι καλά ξεφουσκώματα.....
Επισκέπτης
Εγώ θα βλέπω ψηλό-μπεικον!σιγα σιγα βλεπω τη κανουν ολοι για υπνο μετα απο τοση μασα.ηρθε και η σειρα μου.ελπιζω να μη βλεπω στον υπνο μου πανσετες,παιδακια και [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κοντομπεικον[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size].
ειδες απτη νυστα δε ξερω τι γραφω.Εγώ θα βλέπω ψηλό-μπεικον!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια................................
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Ωχ το στομάχι μου.....
Ωχ το στομάχι μου.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)