You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.486
Κράτα μικρό καλάθι λέμε....
Επισκέπτης
Άμα έχει ζαμπον και μπεικον θεωρείτε τσίκνισμα!Καλησπέρα χανούμια και καλές μάσες απόψε!!Εγώ θα τσικνήσω με ..πίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.486
Σωστός Ταράτσα!!!!!!!!!!!Άμα έχει ζαμπον και μπεικον θεωρείτε τσίκνισμα!
Επισκέπτης
άντερ η όβερ?Κράτα μικρό καλάθι λέμε....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.486
Under....άντερ η όβερ?
Επισκέπτης
εγώ είμαι πουρό..............................ρε...σύγχρονε αρίωνα..αυτά κυκλοφορούσαν πρίν 20 χρόνια ρεεεεεεεεεε..........πουρόγερεεεεε
Επισκέπτης
τα λέει για γούρι.............χανούμια...να ακούτε τον ναύαρχο...κάτι ξέρει.....
Επισκέπτης
ΑΕΚ. Το ταξίδι του Αετού
Για όλους τους Αεκτζήδες αλλά και για αυτούς που θέλουν να θυμούνται την ιστορία μας.
Το DVD Το ταξίδι του Αετού που παίζουν τα MATRIX ΤΟΥ ΟΑΚΑ στους εντός Έδρας αγώνες της ΑΕΚ. Είναι μια καταπληκτική διαδρομή.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συγκινηθούν.
Το DVD είναι σε μορφή ISO για απευθείας κάψιμο.
Επίσης αν το κάνετε άνοιγμα υπάρχουν μέσα και τα εξώφυλλα.
Παράκληση προς όλους εσάς που θα το κατεβάσετε να κάνετε post reply για να το κρατήσουμε ψηλά.
Σας ευχαριστώ.
Κώδικας:
Για όλους τους Αεκτζήδες αλλά και για αυτούς που θέλουν να θυμούνται την ιστορία μας.
Το DVD Το ταξίδι του Αετού που παίζουν τα MATRIX ΤΟΥ ΟΑΚΑ στους εντός Έδρας αγώνες της ΑΕΚ. Είναι μια καταπληκτική διαδρομή.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συγκινηθούν.
Το DVD είναι σε μορφή ISO για απευθείας κάψιμο.
Επίσης αν το κάνετε άνοιγμα υπάρχουν μέσα και τα εξώφυλλα.
Παράκληση προς όλους εσάς που θα το κατεβάσετε να κάνετε post reply για να το κρατήσουμε ψηλά.
Σας ευχαριστώ.
Κώδικας:
Επισκέπτης
έχει πλακωθεί στα κοψίδια από το πρωί ψήνει.που είναι αυτή η κουφάλα ο σκοτεινός?....δεν ξεκολλάει και λίγο απο το μουνί της νανάς να κανονίσει καμμιά οινοποσία...άντε πρωτού αρχίσω δίαιτα για να βγώ στις παραλίες θεός ερμής.....με τους κοιλιακούς φέτα...ψητή...
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Αφού θα έχει σκάσει από το φαΐ και πέσει για ύπνο θα περάσω να πάρω την νανά και μαζί με την φρόσω να νυχτοπερπατήσουμε....έχει πλακωθεί στα κοψίδια από το πρωί ψήνει.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Τα ξαδέρφια του δεν τα πειράζει...ρε κανονίστε..να αμολύσω τον ΄τερας να σας πάρει και τους 3
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα φίλε,καμμία σχέση,Αμφιάλη ήμουν....Καλησπέρα Ναύαρχε, μη μου πεις ότι ήσουν σε καμιά σύσκεψη σήμερα στην κατεχάκη?
καλησπερα σε ολους.επεζησε κανεις απο το φαγητο?εγω παντως ημουν νηστικος μεχρι της 7 το απογευμα λογω δουλειας οχι επιτηδες και μολις τωρα γυρισα απο ενα φιλαρακι που ψησαμε στο σπιτι του.το στομαχι μου ειναι ετοιμο να εκραγει.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Γαμησετα μια από τα ίδια αδελφέ. Ούτε η σόδα δεν κατεβαίνει...Θέλω να πάω και για ποτό...καλησπερα σε ολους.επεζησε κανεις απο το φαγητο?εγω παντως ημουν νηστικος μεχρι της 7 το απογευμα λογω δουλειας οχι επιτηδες και μολις τωρα γυρισα απο ενα φιλαρακι που ψησαμε στο σπιτι του.το στομαχι μου ειναι ετοιμο να εκραγει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 998
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις