Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον σας αφηνω λιγο
μολις πηρα το red alert 3
και θα σχοληθω λιγο
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
4
Πόντοι
66
Προσέξτε με το κρέας σήμερα ειδικά οι μεγαλύτεροι μην χτυπήσετε τζακ-ποτ στην χοληστερινη!!! :grin:
Καλημέρα σε όλα τα χανούμια και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...θα πάει το κοψιδ' και το κλαρίνο γόνα σήμερα :rockon: :rockon: :rockon:
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλα τα χανούμια και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...θα πάει το κοψιδ' και το κλαρίνο γόνα σήμερα :rockon: :rockon: :rockon:
Καλημέρα σε όλα τα χανούμια και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...θα πάει το κοψιδ' και το κλαρίνο γόνα σήμερα :rockon: :rockon: :rockon:

Μην πιεις πολύ για να ξεχάσεις την χθεσινή τσαπού.
 

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλα τα χανούμια και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...θα πάει το κοψιδ' και το κλαρίνο γόνα σήμερα :rockon: :rockon: :rockon:
κουφάλα εσύ εκεί τα έχεις φρεσκοσφαγμένα εδώ στην Αθήνα ούτε καν ξέρουμε τι γλώσσα μιλάνε αυτά που μας πουλάνε, εγώ πάντως έχω προμήθεια από Λακωνία είχε ανέβει η πεθερά το Σαββατοκύριακο και σήμερα έχω πράμα ΑΑ.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
κουφάλα εσύ εκεί τα έχεις φρεσκοσφαγμένα εδώ στην Αθήνα ούτε καν ξέρουμε τι γλώσσα μιλάνε αυτά που μας πουλάνε, εγώ πάντως έχω προμήθεια από Λακωνία είχε ανέβει η πεθερά το Σαββατοκύριακο και σήμερα έχω πράμα ΑΑ.
κουφάλα εσύ εκεί τα έχεις φρεσκοσφαγμένα εδώ στην Αθήνα ούτε καν ξέρουμε τι γλώσσα μιλάνε αυτά που μας πουλάνε, εγώ πάντως έχω προμήθεια από Λακωνία είχε ανέβει η πεθερά το Σαββατοκύριακο και σήμερα έχω πράμα ΑΑ.


Την έσφαξες δηλαδή την πεθερά σου κ την έκανες παϊδάκι;;;
Σου προμήθευσε δηλαδή τον εαυτό της;
 

Επισκέπτης
Την έσφαξες δηλαδή την πεθερά σου κ την έκανες παϊδάκι;;;
Σου προμήθευσε δηλαδή τον εαυτό της;
έχει καλό πράμα το χωριό από εκεί κάτω, και όχι μόνο αυτό έχω και τον Μπατζανάκη μου και μου ξηγιέται και αγριογούρουνο τακτικά από Αρκαδία μεριά.
 

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.874
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα αδέρφια καλοφαγάδες,
1300 σελίδες :new_shocked: . Ήμαρτον τι να πρωτοδιαβάσω.
 

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
σκοτεινε θα φαμε λαγο στιφαδο την κυριακη?τι λες?
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Ασε με τώρα γιατί εδώ έχω μπλέξει με κα΄τι αληταράδες που βγάζουν προσωπικά μου δεδομένα.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ.
 

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Συνταγή:  Λαγός Στιφάδο
Μερίδες:  -
Θερμίδες:  - ανά μερίδα
Υλικά:  1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά
Ξίδι
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο

Τρόπος παρασκευής

Πλύντε καλά τον λαγό και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόωτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

σεφ-(ισμαελ μπλανκο)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom