You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
Επισκέπτης
άσε τώρα το κάθε μέρα και κανόνισε την επόμενη συνάντηση μας.Τι να τιμήσεις μωρέ;;;
Κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη είναι για σένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 15.458
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έκανες την Τσικνοδευτέρα σου στο Ναύπλιο ε;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 15.458
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
άσε τώρα το κάθε μέρα και κανόνισε την επόμενη συνάντηση μας.
άσε τώρα το κάθε μέρα και κανόνισε την επόμενη συνάντηση μας.
Προς τα τέλη Μαρτη το βλέπω.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Μηνύματα
- 9.887
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα σε όλα τα χανούμια και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...θα πάει το κοψιδ' και το κλαρίνο γόνα σήμεραΠροσέξτε με το κρέας σήμερα ειδικά οι μεγαλύτεροι μην χτυπήσετε τζακ-ποτ στην χοληστερινη!!!
Επισκέπτης
ναι πήγα τον υιό μου στο στρατόπεδο ( νεοσύλλεκτος 2 εβδομάδων είχε ορκιστεί το Σάββατο) και είπα να τιμήσω το εκεί θαλάσσιο περιβάλλον.Έκανες την Τσικνοδευτέρα σου στο Ναύπλιο ε;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 15.458
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σε όλα τα χανούμια και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...θα πάει το κοψιδ' και το κλαρίνο γόνα σήμερα
Καλημέρα σε όλα τα χανούμια και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...θα πάει το κοψιδ' και το κλαρίνο γόνα σήμερα
Μην πιεις πολύ για να ξεχάσεις την χθεσινή τσαπού.
Επισκέπτης
κουφάλα εσύ εκεί τα έχεις φρεσκοσφαγμένα εδώ στην Αθήνα ούτε καν ξέρουμε τι γλώσσα μιλάνε αυτά που μας πουλάνε, εγώ πάντως έχω προμήθεια από Λακωνία είχε ανέβει η πεθερά το Σαββατοκύριακο και σήμερα έχω πράμα ΑΑ.Καλημέρα σε όλα τα χανούμια και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...θα πάει το κοψιδ' και το κλαρίνο γόνα σήμερα
Επισκέπτης
νηστεία με χαλβά θα κάνουμε?Προς τα τέλη Μαρτη το βλέπω.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 15.458
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
κουφάλα εσύ εκεί τα έχεις φρεσκοσφαγμένα εδώ στην Αθήνα ούτε καν ξέρουμε τι γλώσσα μιλάνε αυτά που μας πουλάνε, εγώ πάντως έχω προμήθεια από Λακωνία είχε ανέβει η πεθερά το Σαββατοκύριακο και σήμερα έχω πράμα ΑΑ.
κουφάλα εσύ εκεί τα έχεις φρεσκοσφαγμένα εδώ στην Αθήνα ούτε καν ξέρουμε τι γλώσσα μιλάνε αυτά που μας πουλάνε, εγώ πάντως έχω προμήθεια από Λακωνία είχε ανέβει η πεθερά το Σαββατοκύριακο και σήμερα έχω πράμα ΑΑ.
Την έσφαξες δηλαδή την πεθερά σου κ την έκανες παϊδάκι;;;
Σου προμήθευσε δηλαδή τον εαυτό της;
Επισκέπτης
έχει καλό πράμα το χωριό από εκεί κάτω, και όχι μόνο αυτό έχω και τον Μπατζανάκη μου και μου ξηγιέται και αγριογούρουνο τακτικά από Αρκαδία μεριά.Την έσφαξες δηλαδή την πεθερά σου κ την έκανες παϊδάκι;;;
Σου προμήθευσε δηλαδή τον εαυτό της;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Μηνύματα
- 9.887
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γίνεται να φάει αλλ'μια την Κυριακή για να βαγέρει ο Χατζάρας???Μην πιεις πολύ για να ξεχάσεις την χθεσινή τσαπού.
δεν σταματω να τραγουδω ποτε.........Καλησπέρα αδέρφια καλοφαγάδες,
1300 σελίδες . Ήμαρτον τι να πρωτοδιαβάσω.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 15.458
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ασε με τώρα γιατί εδώ έχω μπλέξει με κα΄τι αληταράδες που βγάζουν προσωπικά μου δεδομένα.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ.
που ?εδω στο σαιτ?Ασε με τώρα γιατί εδώ έχω μπλέξει με κα΄τι αληταράδες που βγάζουν προσωπικά μου δεδομένα.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ.
Συνταγή: Λαγός Στιφάδο
Μερίδες: -
Θερμίδες: - ανά μερίδα
Υλικά: 1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά
Ξίδι
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος παρασκευής
Πλύντε καλά τον λαγό και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόωτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
σεφ-(ισμαελ μπλανκο)
Μερίδες: -
Θερμίδες: - ανά μερίδα
Υλικά: 1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά
Ξίδι
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος παρασκευής
Πλύντε καλά τον λαγό και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόωτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
σεφ-(ισμαελ μπλανκο)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 15.458
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
που ?εδω στο σαιτ?
που ?εδω στο σαιτ?
όχι αλλού με κατι αληταράδες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 996
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 12K