Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Λύμπε και Μπλάνκο λέει να ξεκινήσει με τους πράσινους?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια και φιλοι. :rockon:  :rockon:
λογω αφορητων πονων στο στομαχι απτο χθεσινο φαγοποτι μου εδωσαν αδεια απτη δουλεια. :dancing:  :dancing:
τι ξαφνικο ηταν αυτο με το νικ σκοτεινε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα μάγκες! Τι γίνεται? Φάγαμε χτες? Η γραφικότητα είναι στις δόξες της βλέπω σκοτεινέ ;)
Καλημέρα μάγκες! Τι γίνεται? Φάγαμε χτες? Η γραφικότητα είναι στις δόξες της βλέπω σκοτεινέ ;)

Πάντα στις επάλξεις.
Το χω ξαναπεί,όταν τα ενδιαφέροντα σου είναι η μαλακία...εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Λορέντσο Σέρα Φερέρ: Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος σε μια μεγάλη ομάδα

ΤΗΝ ΩΡΑ που η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει μπει στην τελική ευθεία και όλοι μιλάνε για νίκη που θα ξαναβάλει την ομάδα σε τροχιά τίτλου, ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του, κατηγορώντας τους «κιτρινόμαυρους» για αναξιοπιστία…

«Θα μπορούσα να βρεθώ σε μια ομάδα του εξωτερικού ξανά. Μόνο όμως αν διαθέτει μεγαλύτερη αξιοπιστία. Δεν μπορούμε να σχεδιάζουμε ένα μεσοπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο πλάνο και με το πρώτο πρόβλημα να αισθανόμαστε πανικό. Το σχέδιο της ΑΕΚ ήταν ενδιαφέρον», δήλωσε ο Φερέρ στην εφημερίδα «Ultima Ora» και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να βρω έναν λόγο για τον οποίο έφυγα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τέσσερα παιχνίδια και δεν έγινε τίποτα. Ασφαλώς θα υπάρξει προβληματισμός αλλά επειδή το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο παιχνίδι δεν πρέπει να απολέσεις τον έλεγχο. Δεν μπορεί ένας σύλλογος να αγωνίζεται συνεχώς σε υψηλό επίπεδο. Θα υπάρξουν απώλειες. Ο πρόεδρός μας ήταν ποδοσφαιριστής που πρόσφατα αποσύρθηκε από τη δράση, αλλά προφανώς παρασύρθηκε από τη γενικότερη ατμόσφαιρα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν έντεκα αθλητικές εφημερίδες και αυτό δημιουργεί μια κατάσταση υπερβολικής πληροφόρησης, που συχνά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι διοικούντες ήταν αυτοί που έθεσαν τους στόχους και τη φιλοσοφία. Από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος μου ζητούσε να αναλάβω τα πάντα. Θέλαμε να είμαστε διαφορετικοί. Μου κόστισε να προσπαθήσω να αλλάξω την κουλτούρα της ομάδας, μιας και η ΑΕΚ ήταν πάντα στη σκιά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και αυτό δεν ήταν κάτι εύκολο».

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Διάβασα ότι θα ξεκινήσει μόνο προωθημένο τον Λύμπε κ από δεξία θα βοηθάει ο Καλόν.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα παίδες...δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω απ'το πιε και τη μάσα...πελεκηθήκαμαν στο φαϊ :rockon:

Ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ τι έγινε με τον Νικ30... :think:έτσι ξαφνικά???? :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γαμησέ τα.Εγώ είμαια κόμα τούμπανο από το φαί κ κόκκινα τα μάτια μου από το ψήσιμο.

όσον αφορά το Νίκο δεν ήταν κ πολύ ξαφνικό,για όσους τον ξέρουμε.Είχε ξενερώσει γενικά με το φόρουμ κ τα βρισίδια που πέφτουν αλόγιστα.Δεν έχει κ άδικο.Να μπαίνεις κ να διαβάζεις μόνο βρισίδια κ τα ίδια βλαμμένα αστεία κάπου καταντάει κουραστικό.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Γαμησέ τα.Εγώ είμαια κόμα τούμπανο από το φαί κ κόκκινα τα μάτια μου από το ψήσιμο.

όσον αφορά το Νίκο δεν ήταν κ πολύ ξαφνικό,για όσους τον ξέρουμε.Είχε ξενερώσει γενικά με το φόρουμ κ τα βρισίδια που πέφτουν αλόγιστα.Δεν έχει κ άδικο.Να μπαίνεις κ να διαβάζεις μόνο βρισίδια κ τα ίδια βλαμμένα αστεία κάπου καταντάει κουραστικό.
Δεν διαφωνώ μαζί σου,αλλά να φτάσει στο σημείο να διαγράψει το λογαριασμό...???εκτός αν χόντρυνε το πράγμα επί προσωπικού!!!!εκεί πάω πάσο!!!!
Ενα παληκάρι βρέθηκε εδώ μέσα να υποστηρίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ :rockon:και την έκανε...!!!
μακάρι να αλλάξει γνώμη και κάποια στιγμή να επιστρέψει,δώσε χαιρετισμούς!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω πιστευω θα επιστρεψει καποια στιγμη.λιγη αποτοξινωση παντα καλο κανει.
bull καιγω ειμαι μπορουσια στη γερμανια. :rockon:  :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε σεις ακούσατε αν στο καινούριο Ρόκυ θα παίζει ο Αντωνάκης? Το έχει το παιδί πάντως μέσα του..........

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εγω πιστευω θα επιστρεψει καποια στιγμη.λιγη αποτοξινωση παντα καλο κανει.
bull καιγω ειμαι μπορουσια στη γερμανια. :rockon:  :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μπορείς να φανταστείς τη ΣΟΚ έπαθα απ΄το υπερθέαμα και όχι μόνο,όταν ήρθα Έλλάδα και πήγα για πρώτη φορά γήπεδο... :new_shocked: :2funny:
Που νά'ξερα ο κακομοίρης ενώ ήμουν μαθημένος αλλιώς(σχεδόν κάθε Σάββατο μεσα στο Westfallen Stadion) :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε σεις ακούσατε αν στο καινούριο Ρόκυ θα παίζει ο Αντωνάκης? Το έχει το παιδί πάντως μέσα του..........
Σόνυ φαντάζομαι ότι το καινούργιο σου αβατάρ είναι το πώς θα βλέπετε το τριφύλλι μετά το ντέρμπυ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μπορείς να φανταστείς τη ΣΟΚ έπαθα απ΄το υπερθέαμα και όχι μόνο,όταν ήρθα Έλλάδα και πήγα για πρώτη φορά γήπεδο... :new_shocked: :2funny:
Που νά'ξερα ο κακομοίρης ενώ ήμουν μαθημένος αλλιώς(σχεδόν κάθε Σάββατο μεσα στο Westfallen Stadion) :rockon:
οπως και να το κανουμε απο το westfallen στα γηπεδα χωραφια που εχουμε εδω εχει μια διαφορα.τα ιδια μου ελεγε και ενα παλικαρι που δουλευαμε παλια μαζι.αυτος ειχε μεγαλωσει στη στουτγκαρδη.ολο τσακωνομασταν για στουτγκαρδη και ντορντμουντ.μου ειχε πει για τις ακαδημιες των ομαδων και για τα βοηθητικα γηπεδα που μερικα ειναι καλυτερα και απο γηπεδα της superleague.ειμαστε αιωνες πισω σε υποδομη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Το καημένο το παλληκάρι.Αφού δεν του σβούριξε ούτε μία,γιατί τον τιμώρησαν;;;

Αλλά το άλλο με κανει κ σπαράζει η καρδιά μου.Τα 80 ευρώ πρόστιμο που έφαγε.Ούτε σε κλήση από την τροχαία δεν τρως τέτοιο πρόστιμο.
Αλήθεια σε πόσες ισόποσες δόσεις θα το πληρώσει;;;

θα του το εξοφλήσει άραγε ο Κρόκους;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπα......είναι απο αυτά που τα μοιράζει απλόχερα η φύση εδώ κάτω ;)
Eισ ένα χόρτο μαγικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Δώστε μου λίγο για να πιώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν διαφωνώ μαζί σου,αλλά να φτάσει στο σημείο να διαγράψει το λογαριασμό...???εκτός αν χόντρυνε το πράγμα επί προσωπικού!!!!εκεί πάω πάσο!!!!
Ενα παληκάρι βρέθηκε εδώ μέσα να υποστηρίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ :rockon:και την έκανε...!!!
μακάρι να αλλάξει γνώμη και κάποια στιγμή να επιστρέψει,δώσε χαιρετισμούς!!!!
Άσε μας μωρή λέλα με την Ντόρτμουντ!
Πάμε γερά μωρή Αεκάρααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ την Κυριακή ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Να δώσομυε στους απταιώνιους την απάντησή μας.

Θα ρθει κ για τους άλλους τους πράκτορες-υπάλληλους η σειρούλα τους.Εν καιρώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom