Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
βλεπεις κανενα σχολιο....?
Σχολιο ΟΧΙ δεν βλεπω....
απο την αλλη αν θελει μια Διοικηση να ειναι Τιμια οταν κανει δηλωσεις για το παρακρατος που ελεγχει την Διαιτησια
Ας τις κανει και οταν Ευνοειται....
Αλλα ξεχασα η Διαιτησια ηταν ΑΨΟΓΗ!!!!

Επισκέπτης
Έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα στην ευρώπη!!! Οι 3 ομάδες που είναι πρώτες δεν μπορούν να κάνουν ούτε έναν συνδυασμό της προκοπής, δεν με νοιάζει τι κάνουν έξω οι ομάδες εγώ μιλάω για το πρωτάθλημα! Οι 3 κερδίζουν τα ματς με την φανέλα, με τον κομπλεξισμό και τον φόβο των άλλων ομάδων ,με τους διαιτητές που δεν λέω ότι έχουν δόλο αλλά φοβούνται να τους "αδικήσουν" και καθόμαστε και μαλώνουμε σαν μαλάκες για το πιο άθλιο πρωτάθλημα που έχω δει ποτέ!!! Δεν θα συμφωνήσετε οι περισσότεροι γιατί φοράτε κίτρινα, πράσινα, και κόκκινα γυαλιά!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σχολιο ΟΧΙ δεν βλεπω....
απο την αλλη αν θελει μια Διοικηση να ειναι Τιμια οταν κανει δηλωσεις για το παρακρατος που ελεγχει την Διαιτησια
λες βλακειες.....αναφερεις φρασεις του σκοτεινου σε απαντηση που αναφερετε σε δικια μου ερωτηση..
καλυτερα να μην ποσταρεις εδω!!
ΔΕΝ εισαι ευπροσδεκτος(απο εμενα τουλαχιστον..)
αμα παρολα αυτα θες να ποσταρεις κανε το ειναι δικαιωμα σου...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σχολιο ΟΧΙ δεν βλεπω....

Χριστόφορε δεν σε είδα φέτος με τόσο παθος να μας λες για τις διαιτησίες σας;;;;Σε πείραξε τόσο πολύ που κέρδισε η ΑΕΚ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ Κ συνεχίζουμε.

Βγες να πεις τώρα για το κοντό λαμγιο που του το έκανε δώρο το ματς ο Ρέμμος για να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ ώστε να κάνουν του χρόνου σχήμα οι Ρέμος -U2-k η βλαχοτραγουδιάρα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
λες βλακειες.....αναφερεις φρασεις του σκοτεινου σε απαντηση που αναφερετε σε δικια μου ερωτηση..
καλυτερα να μην ποσταρεις εδω!!
αμα παρολα αυτα θες να ποσταρεις κανε το ειναι δικαιωμα σου...
Για αλλη μια φορα τα γνωστα αεκτζιδικα Συνδρομα ----βλεπω φαντασματα να με κυνηγανε!!!
Βλεπω νεκρους ---6η αισθηση......

Εκανα μια Ερωτηση να μου πει καποιος την Γνωμη του, ΔΕΝ αναφερθηκα σε κανεναν αλλο, ουτε σε προηγουμενες
Ερωτοαπαντησεις ουτε σε τιποτα.....
Βεβαια δεν ηταν Δυνατον να μου απαντησετε, ΕΙΔΙΚΑ εσεις οι δυο, σε Ερωτηση που ΤΣΟΥΖΕΙ.....
τουλαχιστον ηταν Τιμιο, να πεις ΔΕΝ θελω να μιλαω μαζι σου ....
και να μην το παιζεις δηθεν "αντικειμενικος" ......

Οσο για το που θα γραφω ...
θα ΓΡαφω ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΕΦΙ.....
τα χουντοφασιστικα αλλου......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Για αλλη μια φορα τα γνωστα αεκτζιδικα Συνδρομα ----βλεπω φαντασματα να με κυνηγανε!!!
Βλεπω νεκρους ---6η αισθηση......

Εκανα μια Ερωτηση να μου πει καποιος την Γνωμη του, ΔΕΝ αναφερθηκα σε κανεναν αλλο, ουτε σε προηγουμενες
Ερωτοαπαντησεις ουτε σε τιποτα.....
Βεβαια δεν ηταν Δυνατον να μου απαντησετε, ΕΙΔΙΚΑ εσεις οι δυο, σε Ερωτηση που ΤΣΟΥΖΕΙ.....
τουλαχιστον ηταν Τιμιο, να πεις ΔΕΝ θελω να μιλαω μαζι σου ....
και να μην το παιζεις δηθεν "αντικειμενικος" ......

Οσο για το που θα γραφω ...
θα ΓΡαφω ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΕΦΙ.....
τα χουντοφασιστικα αλλου......
χουντοφασιστικα..?
[size=12pt]καλυτερα να μην ποσταρεις εδω!!
αμα παρολα αυτα θες να ποσταρεις κανε το ειναι [size=14pt]δικαιωμα σου[/size]...
[/size]
....χμ.....εγω που ειμαι και ασχετος απο πολιτικα δεν νομιζω οτι μιλησα χουντοφασιστικα... :think:
καποιος που γνωριζει απο χουντοφασιστικα ας κανει ενα σχολιο..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βγες να πεις τώρα για το κοντό λαμγιο που του το έκανε δώρο το ματς ο Ρέμμος για να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ ώστε να κάνουν του χρόνου σχήμα οι Ρέμος -U2-k η βλαχοτραγουδιάρα
Ε, δεν εχουν ολες οι ομαδες Μπαγιεβιτς να σας χαριζει ΟΛΑ τα ματς....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
kourkouti-paok-gx.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να ποιος βλέπει φαντάσματα.
Θελεις να δουμε Στατιστικα?
ποσα παιχνιδια εχει δωσει ο Μπαγιεβιτς αντιπαλος της αεκ και ποσα Αρνητικα γι αυτον αποτελεσματα εχει?

Αλλα ξεχασα οταν θελει ο Μαυρογενιδης να κερδισει ειναι ΑΛΗΤΗΣ
οταν θελει ο Μπαγιεβιτς να χασει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....

θα σου ελεγα το κλασικο τωρα αλλα εχε χαρη.......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φετος(οπως καθε χρονο...) η διαιτησια ειναι ΑΘΛΙΑ!!!
η διαφορα ειναι οτι (κατα την γνωμη μου παντα...) φετος ΔΕΝ σπρωχνει μια ομαδα!!
ολοι εχουν ευνοηθει και ολοι εχουν αδικηθει!!!
γιαυτο και λεω πως ειτε ο οσφπ ειτε ο παο παρουν το πρωταθλημα (η ΑΕΚ ειναι εκτος παιχνιδιου)το θεωρω κατι παραπανω απο δικαιο!!!

Επισκέπτης
Οι Αρειανοί θα μου πουν ότι δεν τους γουστάρω αλλά δείτε τι βρήκα σε μιά σελιδα!

Συνημμένα

• telikos2003toumbaarispalv7.jpg
    telikos2003toumbaarispalv7.jpg
    161,1 KB · Εμφανίσεις: 21

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα στην ευρώπη!!! Οι 3 ομάδες που είναι πρώτες δεν μπορούν να κάνουν ούτε έναν συνδυασμό της προκοπής, δεν με νοιάζει τι κάνουν έξω οι ομάδες εγώ μιλάω για το πρωτάθλημα! Οι 3 κερδίζουν τα ματς με την φανέλα, με τον κομπλεξισμό και τον φόβο των άλλων ομάδων ,με τους διαιτητές που δεν λέω ότι έχουν δόλο αλλά φοβούνται να τους "αδικήσουν" και καθόμαστε και μαλώνουμε σαν μαλάκες για το πιο άθλιο πρωτάθλημα που έχω δει ποτέ!!! Δεν θα συμφωνήσετε οι περισσότεροι γιατί φοράτε κίτρινα, πράσινα, και κόκκινα γυαλιά!
Σωστός! :thumbsup:
Μην τρελαθούμε κιόλας...το χθεσινό ματς πολύ εύκολα με αυτή την απόδοση θα μπορούσαμε να το έχουμε χάσει...δεν είναι για διθυράμβους!!!
Δεν έχουμε μάθει να βλέπουμε τέτοια μπάλα οι Αεκτζήδες!!!! :think:
Το μόνο θετικό χθες ήταν η νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα και το τρίποντο!
Όσον αφορά τον Κάκο νομίζω ότι δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.Στην φάση που ζητάει πέναλτυ ο Ηρακλής έχει προηγηθεί ολοκάθαρο οφσάιντ!
'Οποιος γουστάρει μπορεί να γράφει όπου γουστάρει nik!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γνωστη φωτο!!!
καθαρο μονταζ ειναι....
σε κουβεντες που εχω κανει με αριανους μου το εχουν παραδεχθει!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κοίταξε να δεις να τελείωνουμε μαζί σου,γιατί πρωινιάτικα κ αρχή της βδομάδας ο μόνος που δεν θα ήθελα να ασχοληθώ είσαι εσύ.
Και επειδή έχεις επιλεκτική απώλεια μνήμης όπως παντα,δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί σου ΠΑΡΑ ΞΑΝΑ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Λες κ περίμενες ώρα να εμφανιστώ κ ανησύχησες που άργησα.

-ΑΝΕΒΑΣΕ ΟΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ θες(αυτό κάνεις πάντα από την δεκαετία του 30 κ μετά στα ποδοσφαιρικά)
-ανέβασε ότι φώτο θες
-γράψε ότι θες για λαμόγια,γιδόπουλους,μελισσανήδηδες κ.λ.π.
-γράψε για τις περίεργες συμφωνίες Ρέμοθ-Καρρά-Βανδής-λαμόγιου-Ζαγοράκη-Rolling Stones δεν μενοιάζει...

στο ΟΑΚΑ όμως θα φας χοντρό καυλί που θα το θυμάσαι για καιρό..για αυτό ιδρώνεις...
ήλπιζες να το γλιτώσεις αλλά δεν θα σου κάνουμε την χάρη...για αυτό από το πρωί σε πήγε ευκήλια με το που με ειδες...
ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑΤΊ ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΔΕΝ ΈΧΩ ΟΡΕΞΗ.
Έχω σημαντικότερα να ασχοληθώ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
927
Πόντοι
96
Οι Αρειανοί θα μου πουν ότι δεν τους γουστάρω αλλά δείτε τι βρήκα σε μιά σελιδα!

Ετσι κανανε και τα κομματα με τις συγκεντρωσεις!!!
  Το παιχνιδι ειμασταμ=ν τυχεροι και το κερδίσαμε τις φασεις για την διαιτησια ΔΕΝ τις ειδα γιατι η ΝΕΤ περιμενε να παει 12:30 να τις δειξει και μας πήρε ο υπνος. Η ομαδα παντως καταρεει μετα το 60 οποτε μαλλον θεμα φυσικης καταστασης ειναι!!

Επει δη ο Μορετο ειναι γιαλαντζι Ατμακ οριστε βιντεο με original Ατμακ. Βιντεακι ολα τα λεφτα με Μαυρομματη να μπουρδολογει και αποκορυφωμα ΤΡΟΜΕΡΟ πεναλτι απο Ηλια!! Ειμασταν τοτε τοσο σιγουροι οτι θα το στειλει στα περιστερια που η κερκιδα εκανε 5 δευτερα να πανυγυρίσει

[youtube=425,350]r_GMolgDB7Y[/youtube]

Επισκέπτης
Βρε παιδιά ηρεμήστε!!! :helpplea:
Ο καθένας κρίνετε απο αυτά που γράφει, κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι διαφωνούν, δεν γίνεται να συμφωνουν όλοι μεταξύ τους!Έχουμε χάσει όλοι μας την έννοια του αθλητισμού πλέον σε αυτή την χώρα!!! :tickedoff:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κοίταξε να δεις να τελείωνουμε μαζί σου,γιατί πρωινιάτικα κ αρχή της βδομάδας ο μόνος που δεν θα ήθελα να ασχοληθώ είσαι εσύ.
Και επειδή έχεις επιλεκτική απώλεια μνήμης όπως παντα,δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί σου ΠΑΡΑ ΞΑΝΑ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Λες κ περίμενες ώρα να εμφανιστώ κ ανησύχησες που άργησα.

-ΑΝΕΒΑΣΕ ΟΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ θες(αυτό κάνεις πάντα από την δεκαετία του 30 κ μετά στα ποδοσφαιρικά)
-ανέβασε ότι φώτο θες
-γράψε για τις περίεργες συμφωνίες Ρέμοθ-Καρρά-Βανδής-λαμόγιου-Ζαγοράκη-Rolling Stones δεν μενοιάζει...

στο ΟΑΚΑ όμως θα φας χοντρό καυλί που θα το θυμάσαι για καιρό..για αυτό ιδρώνεις...
ήλπιζες να το γλιτώσεις αλλά δεν θα σου κάνουμε την χάρη...για αυτό από το πρωί σε πήγε ευκήλια με το που με ειδες...
10 παιχνιδια ΣΕΡΙ σε ξεφτυλιζω ρε Νουμερο
που θα μου πεις οτι σε περιμενω κιολας!!!

Τι να φοβηθω???
τον μπορμπο και τον πλιατσικα(αληθεια τραγουδαει αυτος?)
Παλι θα σας εξαφανισει ο Θρυλος , παλι θα κλαιτε για την διαιτησια εκεινη την Ημερα....
Παλι θα μας λετε για τις αλυτρωτες πατριδες και την Αγια Σοφια ρε ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!

Τα ιδια ελεγες και στον πρωτο γυρο ρε ΝΟΥΜΕΡΟ τοτε που μας ειχες ΖΑΛΗΣΕΙ τα αρχιδια με το τρενο !!!!
και τον ΣΟΦΟ δασκαλο του Ποδοσφαιρου που εφυγε κυνηγημενος!!!
και σας ΞΕσκισε ο Θρυλος για αλλη μια φορα (αληθεια ποσες ειναι ??)
ΑΝΤΕ νουμερα ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ.....

Συνημμένα

• 33_h.jpg
    33_h.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 25

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

-ανέβασε ότι φώτο θες

Δεν τα έχουμε πει ότι ΔΕΝ ασχολούμαστε............με παιδιά? Εσύ εκεί να τσιμπάς!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom