Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (6 μέλη και 51 επισκέπτες)

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μπραβο παιδια καλα κλαφτηκε ο ντεμης δωρο απο τον κακο το ματσακι..οπως και με ολυμπιακο και παναθηναικο ετσι και με σας τον πηδηξε η διαιτησια τον ηρακλη...

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
κατι πρεπει να γινει με τους διαιτητες-σταρ.

Το παραμυθι των κορακων ειναι αυτο ειδα..αυτο εδωσα!
Η τεχνολογια ομως τρεχει και ειναι εφικτο να τους τοποθετησουν
ασυρματη ψειρα καμερα με κορδελα στο κουτελο...
Ετσι δεν θα εχουν δικαιολογια... οτι βλεπουν θα καταγραφετε...
Απορω γιατι δεν το εχουν εφαρμοσει ακομη :tickedoff:...
Ετσι θα γλυτωσουμε απο τους ανικανους, τους ''φυτευτους'' και
τους κορακες σε διατεταγμενη υπηρεσια

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
9 φαουλ σε ολο τον αγωνα.....τα υπολοιπα ειναι......

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ετσι δεν θα εχουν δικαιολογια και οτι βλεπουν θα καταγραφετε...
Απορω γιατι δεν το εχουν εφαρμοσει ακομη...

Επισκέπτης
μπραβο παιδια καλα κλαφτηκε ο ντεμης δωρο απο τον κακο το ματσακι..οπως και με ολυμπιακο και παναθηναικο ετσι και με σας τον πηδηξε η διαιτησια τον ηρακλη...
σε παιχνίδια σαν αυτό είναι πολύ δύσκολο να κρίνουμε έναν διαιτητή στο πως αντιμετώπισε της φάσεις.
συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια πολλοί ποδοσφαιριστές προσπαθούν να εκβιάσουν καταστάσεις και πολλές φορές παίζουν ποδόσφαιρο δυνατό πάνω από της δυνάμεις τους και με διαφορετική ψυχολογία.

Επισκέπτης
Ετσι δεν θα εχουν δικαιολογια και οτι βλεπουν θα καταγραφετε...
Απορω γιατι δεν το εχουν εφαρμοσει ακομη...
καλύτερα να καταργήσουν το ποδόσφαιρο και να παίζουμε στο PS3

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σε παιχνίδια σαν αυτό είναι πολύ δύσκολο να κρίνουμε έναν διαιτητή στο πως αντιμετώπισε της φάσεις.
συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια πολλοί ποδοσφαιριστές προσπαθούν να εκβιάσουν καταστάσεις και πολλές φορές παίζουν ποδόσφαιρο δυνατό πάνω από της δυνάμεις τους και με διαφορετική ψυχολογία.
οχι φιλε οχι και παλι οχι
εγω εχω πει εξαρχης οτι τα οσα λαθη γινονται καθαρα απο μαλακια των διαιτητων και οχι επειδη τα εχουν παρει
εσυ μονιμα εχεις την αποψη οτι εμεις και οι βαζελοι ειμαστε οι αβαβα της υποθεσης
δε μπορεις σημερα που ευνοηθηκες η λιγο η πολυ να λες αυτα τα πραματα
αυτο λεγεται αντιφαση φιλε
η τα παιρνουν η οχι

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εγω εχω πει εξαρχης οτι τα οσα λαθη γινονται καθαρα απο μαλακια των διαιτητων και οχι επειδη τα εχουν παρει
εσυ μονιμα εχεις την αποψη οτι εμεις και οι βαζελοι ειμαστε οι αβαβα της υποθεσης
η τα παιρνουν η οχι
Με πρόλαβες ρε Νίκο... ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Με πρόλαβες ρε Νίκο... ;)
ετσι ειναι ρε φιλαρακι
εγω ειπα οτι η θεση μου ειναι οτι οι διαιτητες ειναι μαλακες και δε τα περνουν
αλλα το υποστιριζω και οταν ο ολυμπιακος θα ευνοηθει αλλα και οι αλλες ομαδες
ο αριον μιλαει για παραγκα στις περιπτωσεις παο,οσφπ
και για την αεκ λεει δεν ειναι το καταλληλο παιχνιδι για να κρινουμε τον διαιτητη

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε και οι τρεις μπουρδελο το εχετε κανει το πρωταθλημα..και πατε και τρωτε 3 απο τη χεταφε,σας αποκλειουν οι ξυλοκοποι τον ρειτζερς,τρωτε 7 γκολ και εισαστε οι πουτ@νες της ευρωπης...αυτο δεν παει αλλο καθηστε και καντε ενα πρωταθλημα να παιζεται μονοι σας...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε και οι τρεις μπουρδελο το εχετε κανει το πρωταθλημα..και πατε και τρωτε 3 απο τη χεταφε,σας αποκλειουν οι ξυλοκοποι τον ρειτζερς,τρωτε 7 γκολ και εισαστε οι πουτ@νες της ευρωπης...αυτο δεν παει αλλο καθηστε και καντε ενα πρωταθλημα να παιζεται μονοι σας...
υποστηριζεις καποια ομαδα φιλε?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η φαση του δελα δεν ηταν πεναλτυ;
40 φαουλ και ουτε μια αποβολη;
στο δευτερο εγιναν μαγικα πραγματα.αν συνεχισετε ετσι, εχετε την τριτη θεση σιγουρη

Επισκέπτης
η τα παιρνουν η οχι
φίλε μου δεν είναι θέμα αν τα παίρνουν μόνο αλλά περισσότερο μιας και παίρνουν αρκετά λίγο είναι να χάσουν την θεσούλα γρήγορα?
έξτρα χρήμα είναι αυτό, γιατί δεν τους κάνουν επαγγελματίες και μάλιστα δημόσιους και αν σφύριζαν στραβά να τους έστελναν μερικές κατηγορίες ποιο κάτω να έπαιρναν λίγα να δεις πως θα τα έβλεπαν όλα.
εγώ θέλεις να σου πω και κάτι για σήμερα? ο ίδιος ο διαιτητής έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Ηρακλή να γίνουν ποιο απαιτητικοί απέναντι του.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φίλε μου δεν είναι θέμα αν τα παίρνουν μόνο αλλά περισσότερο μιας και παίρνουν αρκετά λίγο είναι να χάσουν την θεσούλα γρήγορα?
έξτρα χρήμα είναι αυτό, γιατί δεν τους κάνουν επαγγελματίες και μάλιστα δημόσιους και αν σφύριζαν στραβά να τους έστελναν μερικές κατηγορίες ποιο κάτω να έπαιρναν λίγα να δεις πως θα τα έβλεπαν όλα.
εγώ θέλεις να σου πω και κάτι για σήμερα? ο ίδιος ο διαιτητής έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Ηρακλή να γίνουν ποιο απαιτητικοί απέναντι του.
τωρα ναι σωστα τα λες
αλλα πριν ρε αριον δε μπορει οι θεσεις σου να ειναι αντιφατικες σε σχεση με την αεκ και τις αλλες ομαδες

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
υποστηριζεις καποια ομαδα φιλε?

οχι ρε φιλε τι να υποστηριζω..ολυμπιακος ημουν μεχρι το 97 και οταν πηρε το πρωταθλημα σιχαθηκα και τωρα ειμαι με την εκαστοτε ομαδα που παιζει αντιπαλος το ποκ....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οχι ρε φιλε τι να υποστηριζω..ολυμπιακος ημουν μεχρι το 97 και οταν πηρε το πρωταθλημα σιχαθηκα και τωρα ειμαι με την εκαστοτε ομαδα που παιζει αντιπαλος το ποκ....
οκ φιλε
απλα ρωτησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom