DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλώστον.Εσένα μάλλον ξημέρωσε σπουδαία μέρα.Σε βλέπω φορτσατο
αν περάσουμε την Χετάφε η επόμενη συνάντηση μας θα είναι με παέγια και σαγκρία.Καλημέρα!
Ελπίζω στην ομάδα να έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του αγώνα με την Χετάφε και να τα δώσουνε όλα!Μια πρόκριση θα φτιάξει το κλίμα στην ομάδα και θα μας αναπτερώσει το ηθικό!Δεν είναι και κάνα θηρίο η Χετάφε!Έχετε ακούσει τίποτα για πιθανή ενδεκάδα?
φιλαρακι ειλικρινα πιστευω οτι η αεκ θα αποτυχει μονο απεναντι στον κακο της εαυτοΚαλημέρα!
Ελπίζω στην ομάδα να έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του αγώνα με την Χετάφε και να τα δώσουνε όλα!Μια πρόκριση θα φτιάξει το κλίμα στην ομάδα και θα μας αναπτερώσει το ηθικό!Δεν είναι και κάνα θηρίο η Χετάφε!Έχετε ακούσει τίποτα για πιθανή ενδεκάδα?
εγω σου λεω οτι τις πιο πολλες φορες η αεκ παιζει με 10Έχω ακούσει μέχρι στιγμης ότι ετοπιμάζει για βασικό τον Καλόν.
Τον βλέπω δίδυμο με τον Ζορρό-οπότε βλεπω κανά παρτάκι να γίνεται μπροστά
Την καλημέρα μου σε όλα τα παιδιά της παρέας ναι ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ ακόμα και σ'εσένα και τον άλλο τον προβοκάτορα τον gatto
Την καλημέρα μου σε όλα τα παιδιά της παρέας ναι ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ ακόμα και σ'εσένα και τον άλλο τον προβοκάτορα τον gatto
0-0!!!κακοποίηση του ποδοσφαίρου λέγεται αυτό που είδαμε χτεςΚαλημέρα ρε.Πόσο λήξατε χθες;
Το άφησα στην αποβολή του μαυρούκου σας
Άκουσα μια στιγμή στο ραδιόφωνο ότι ήταν και ο Αλέξης στην εξέδρα και είχε πιάσει το μπιρι-μπιρι με τους Καλαματιανούς!Να και ένα γήπεδο στο οποίο δεν τον βρίζουν...0-0!!!κακοποίηση του ποδοσφαίρου λέγεται αυτό που είδαμε χτες
αφού άντεξες και ώς το 50' :o είσαι ήρωας...έλα να σου δώσουμε το χρυσό κλειδί της πόλης και μία τιμητική πλακέτα
Άκουσα μια στιγμή στο ραδιόφωνο ότι ήταν και ο Αλέξης στην εξέδρα και είχε πιάσει το μπιρι-μπιρι με τους Καλαματιανούς!Να και ένα γήπεδο στο οποίο δεν τον βρίζουν...
ενα κιλο..?Καλά,δώστε μου κανά κιλό κοντοσούβλι κ είμαστε πάτσι.