alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε φιλε....Δεν νομίζω να το πήρες σαν υπόδειξη......απλά εμένα δεν μου αλλάζει κάτι στο τώρα τι έγεινε το 94 π.χ.
την εγραψα την Γνωμη μου στη πισω σελιδα....
Οχι ρε φιλε....Δεν νομίζω να το πήρες σαν υπόδειξη......απλά εμένα δεν μου αλλάζει κάτι στο τώρα τι έγεινε το 94 π.χ.
...όλο αποφεύγεις....πές ρε για τον Φλάβιο αν έχεις κότσια......
ΥΓ--->Μην καλέσω τον άλλο που πλακώνεται με τα ΠΑΟΚια.....
ωραια αντε και ο Φλαβιο ....χαχαχαχχα να βαλω και τον Χουλιο Σεζαρ???
που ειχαν φερει 59 ετων???
Αυτόν που περιμένανε με ανθοδέσμες στο Βενιζέλος και έφυγε μεσάνυχτα??????
θα σου πω αληθεια ....Σωστός αν και νομίζω ότι δεν το τηρείς!Πολλές φορές προκαλείς χωρίς λόγο και άλλες φορές αν μπει κάποιος στο θρεντ σας να κάνει διάλογο αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς και τα ΟΥΣΤ!
τι 55 ρε φιλε ???Το γάμησες....55 ήταν ο λεβέντης.....μπουχαχαχαχα(που λέει και ο psaxnw...)
Ναι....αυτός την παραλιακή και τα μπουζούκια τα ήξερε καλύτερα απ'όλους μας....
Εδώ κόντευε...δισέγγονα......τι 55 ρε φιλε ???
Ειχε Εγγονια!!!!!!
Δεν κανω πλακα!!!!
Ρε μινιστρο !!!!!!Ελπιζω η ΑΕΚ να παρει τα αρχιδια μου με τη Χεταφε γιατι πολυ μας μπηκαν τα χανουνια στη μυτη φετος / chris1976 και γαμω τα αβαταρ / ξερεις τι ειναι αυτο ???? / η απαντηση του Προεδρου στους μαλακες του Πανιωνιους την Κυριακη που μας περασε οταν τον βριζανε ....
Το ξερω τι ειναι το Αβαταρ μου !!!Ελπιζω η ΑΕΚ να παρει τα αρχιδια μου με τη Χεταφε γιατι πολυ μας μπηκαν τα χανουνια στη μυτη φετος / chris1976 και γαμω τα αβαταρ / ξερεις τι ειναι αυτο ???? / η απαντηση του Προεδρου στους μαλακες του Πανιωνιους την Κυριακη που μας περασε οταν τον βριζανε ....
Π.χ. αυτό δεν νομίζω να το θεωρούσες πλάκα chris αν κάτι παρόμοιο γραφόταν στο δικό σας θρεντ!!!Και αυτό που ο καθένας δικαιολογεί με το ζόρι τους ομοιδεάτες του δεν μπορώ να το καταλάβω...Ελπιζω η ΑΕΚ να παρει τα αρχιδια μου με τη Χεταφε γιατι πολυ μας μπηκαν τα χανουνια στη μυτη φετος / chris1976 και γαμω τα αβαταρ / ξερεις τι ειναι αυτο ???? / η απαντηση του Προεδρου στους μαλακες του Πανιωνιους την Κυριακη που μας περασε οταν τον βριζανε ....
να δεις τι θα παρεις εσυ με την τσελσι υπαλληλεΕλπιζω η ΑΕΚ να παρει τα αρχιδια μου με τη Χεταφε γιατι πολυ μας μπηκαν τα χανουνια στη μυτη φετος / chris1976 και γαμω τα αβαταρ / ξερεις τι ειναι αυτο ???? / η απαντηση του Προεδρου στους μαλακες του Πανιωνιους την Κυριακη που μας περασε οταν τον βριζανε ....
να δεις τι θα παρεις εσυ με την τσελσι υπαλληλε
ΔΕΝ το δικαιολογησα Καθολου!!!!Π.χ. αυτό δεν νομίζω να το θεωρούσες πλάκα chris αν κάτι παρόμοιο γραφόταν στο δικό σας θρεντ!!!Και αυτό που ο καθένας δικαιολογεί με το ζόρι τους ομοιδεάτες του δεν μπορώ να το καταλάβω...
ενω εσυ καθε χρονο διαπρεπεις στα Ευρωπαικα σαλονια ε?αρωμα πουτσας εδω κ 10 χρονια
αυτο λεμε οτι σε βλεπω για μεγαλη πουτσα
Δεν είπα να κάνεις τον μπάτσο του site...αλλά αν μπει κάποιος Αεκτζής τώρα στο θρεντ σας και του απαντήσει...θα "πεταχτείς" και θα πεις ότι προκαλεί και πιθανότατα θα τον βρίσεις!ΔΕΝ το δικαιολογησα Καθολου!!!!
Του εδωσα την Ευκαιρια να πει οτι ηταν πλακα....
Και στην τελικη Ας λεει ο Καθενας οτι θελει...
Απαντα του και εσυ....
ΕΜΕΝΑ ομως θα μου απαντας μονο Αν ΕΓΩ σου μιλησω ασχημα!!!!
το ιδιο υσχυει και για εσενα.....
Δεν μπορω να απολογουμαι για ολους τους Ολυμπιακους του Κοσμου...
οκ?