Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αναστο τελος απο γιαννενα!!!μεγαλη μαχη μεταξυ αναστο και κουγια ....λες.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ οι 2 μαλάκες είναι κ μου κάθονται στον λαιμό.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Φιλαράκο μαζί σου. ΑΕΚτζής είμαι. Αλλά πιστεύω ότι ο Ντέμης δεν είναι ο κατάλληλος για την ΑΕΚ. Δεν έχει τα φράγκα. Καλός, χρυσός και μαγκιά του που γλίτωσε την ΑΕΚ από υποβιβασμό. Αυτό δείχνει ότι την αγαπάει όντως. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να πάνε πιο μακριά τα χέρια του. Κι εγώ λατρεύω την ΑΕΚ αλλά δεν θα μπορούσα να την βοηθήσω. Θα πρέπει σε κάποια φάση να το καταλάβει και ο ίδιος και να παραδώσει τα ινία κάπου αλλού που θα επιλέξει ο ίδιος.
Καλημέρα φίλε. Θα σου πω την αποψη μου.Πιστεύω ότι ο Ντέμης δεν μπήκε για να στάξει φράγκα από την τσέπη του. Μπήκε μπροστάρης για να μαζευτεί κανένας σοβαρός άνθρωπος δίπλα του στην προσπάθεια αυτή που κάνει. Αυτό που πιστεύω ότι θέλει να κάνει ο Ντέμης είνα το μοντέλο διοίκησης που υπάρχει στην Μπάρτσα και στη Ρεαλ. Μέλη εκλέγουν κάθε φορά (ισως)νέο πρόεδρο και οι μεταγραφες θα γίνονται απο χρήματα του ταμείου της ΑΕΚ και όχι από την τσέπη ενός. Να μην εξαρτάται από κανένα η ΑΕΚ αλλά να διαχειρίζονται όλα από τα ταμεία της.Μακροπρόθεσμα όμως θα γίνει αυτό.Οπως και να περιμένεις να γίνει "μεταγραφη-προσθήκη" μεγαλομετόχων στο μοντέλο αυτό. Καλόι οι εφοπλιστές που έχει η ΑΕΚ αλλά είναι λίγοι.Αργότερα πιστεύω και όσο πάει καλά η ΑΕΚ (οικονομικά και αγωνιστικά) θα προσελκύσει από μόνη της μεγαλοεπιχειρηματίες.
Ο Ντέμης πιστεύω ότι χτίζει γέφυρες φιλίες και επικοινωνίας με Μελισσανίδη. Το ξέρει ότι αργότερα θα τον χρειαστεί και είναι απαραίτητος ένας Μελισσανίδης στην ΑΕΚ.Και δεν υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα σαν αυτόν.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τερας το στοιχημα δινει το παοκ - παο  2,4--2,9--2,85
τι βλεπεις?

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ δυστυχώς το βλέπω διπλό, δεν διακρίνω κάτι που να επιτρέπει αισιόδοξες προβλέψεις, ειδικά μετά την εμφάνιση στο Καυτατζόγλειο. Μη σου πω ότι τα απλήρωτα παλικάρια μας δεν θα έλεγαν όχι σε ένα χαρτζιλίκι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΡΕ καρντάσια κερδίστε τον γαύρο την κυριακή κ εγώ μαζί σας.ΜΠΑΟΚ ΡΕ ΤΟΤΕ.Όχι όπως άλλες φορές που τον περιμένετε με ανοιχτές αγκάλες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ώρε μανούλα μου 4 οπαδικά thread ανοίχτηκαν .Την βλέπω μύλο την κατάσταση.Κ οι μόνοι ανύπαρκτοι εδώ μέσα είναι οι γαύροι.Φαντάσου να ήταν κ αυτοί πιο οργανωμένοι εδω μέσα.Μέχρι κ οπαδός του Απόλλωνα Κλαμαριάς,μπαίνει κ κάνει μανούρες.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το ρεπορταζ λεει οτι αμα φυγει ο sorentino θα παρουμε σηφακη!! εμενα δεν μου αρεσει ο σηφακης εσυ τι λεσ dark?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα χάλια του τα μαύρα έχει το κοπέλι από ότι είδα την Κυριακή.Προτιμώ Χαλκιά από Ελλάδα,αλλά ο διακαής μου πόθος είναι ο Φερναντέζ-τον οποίο έχουμε ζητήσει.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σου !!!και στα τρια ματς με ΑΕΚ παο  οσφπ ο σηφακης εκανε γκελες!!ο φερναντεζ ειναι καλος θα τον προτιμουσα!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αληθεια ποσα χανουμακια υπαρχουν σε αυτο το φορουμ :grin:

trelos21
stavrakas
altec21
bruno21
delaxo
Glykotsoytsounos
KALIS
liomas
makrykavlis
nik30
sonyp900
DARKSIDEOFTHEMOON

Οι ενεργοί ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ του thread...κ έπονται και άλλοι

bourdela.com:ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ SITE

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συγνώμη ξέχασα τον ''χαμένο'' αλλά πολύ σημαντικό αδελφό-συνχάνουμο-συναεκτζή williams.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom