You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ οι 2 μαλάκες είναι κ μου κάθονται στον λαιμό.
Καλημέρα φίλε. Θα σου πω την αποψη μου.Πιστεύω ότι ο Ντέμης δεν μπήκε για να στάξει φράγκα από την τσέπη του. Μπήκε μπροστάρης για να μαζευτεί κανένας σοβαρός άνθρωπος δίπλα του στην προσπάθεια αυτή που κάνει. Αυτό που πιστεύω ότι θέλει να κάνει ο Ντέμης είνα το μοντέλο διοίκησης που υπάρχει στην Μπάρτσα και στη Ρεαλ. Μέλη εκλέγουν κάθε φορά (ισως)νέο πρόεδρο και οι μεταγραφες θα γίνονται απο χρήματα του ταμείου της ΑΕΚ και όχι από την τσέπη ενός. Να μην εξαρτάται από κανένα η ΑΕΚ αλλά να διαχειρίζονται όλα από τα ταμεία της.Μακροπρόθεσμα όμως θα γίνει αυτό.Οπως και να περιμένεις να γίνει "μεταγραφη-προσθήκη" μεγαλομετόχων στο μοντέλο αυτό. Καλόι οι εφοπλιστές που έχει η ΑΕΚ αλλά είναι λίγοι.Αργότερα πιστεύω και όσο πάει καλά η ΑΕΚ (οικονομικά και αγωνιστικά) θα προσελκύσει από μόνη της μεγαλοεπιχειρηματίες.Φιλαράκο μαζί σου. ΑΕΚτζής είμαι. Αλλά πιστεύω ότι ο Ντέμης δεν είναι ο κατάλληλος για την ΑΕΚ. Δεν έχει τα φράγκα. Καλός, χρυσός και μαγκιά του που γλίτωσε την ΑΕΚ από υποβιβασμό. Αυτό δείχνει ότι την αγαπάει όντως. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να πάνε πιο μακριά τα χέρια του. Κι εγώ λατρεύω την ΑΕΚ αλλά δεν θα μπορούσα να την βοηθήσω. Θα πρέπει σε κάποια φάση να το καταλάβει και ο ίδιος και να παραδώσει τα ινία κάπου αλλού που θα επιλέξει ο ίδιος.
Ο Ντέμης πιστεύω ότι χτίζει γέφυρες φιλίες και επικοινωνίας με Μελισσανίδη. Το ξέρει ότι αργότερα θα τον χρειαστεί και είναι απαραίτητος ένας Μελισσανίδης στην ΑΕΚ.Και δεν υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα σαν αυτόν.
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κ οι 2 μαλάκες είναι κ μου κάθονται στον λαιμό.
Πιο πολυ μου τη σπαει ο καραγκιοζης κουγιας
Πιο πολυ μου τη σπαει ο καραγκιοζης κουγιας
εμενα να δεις!!!!! ειταν και προεδρος μας τρομαρα του!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΡΕ καρντάσια κερδίστε τον γαύρο την κυριακή κ εγώ μαζί σας.ΜΠΑΟΚ ΡΕ ΤΟΤΕ.Όχι όπως άλλες φορές που τον περιμένετε με ανοιχτές αγκάλες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
εμενα να δεις!!!!! ειταν και προεδρος μας τρομαρα του!!!!!
Ποιο τηλέφωνο να πάρω για το 100;
Ποιο τηλέφωνο να πάρω για το 100;
η εκπομπη του μιτσηκωστα ειταν ολα τα λ7!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ώρε μανούλα μου 4 οπαδικά thread ανοίχτηκαν .Την βλέπω μύλο την κατάσταση.Κ οι μόνοι ανύπαρκτοι εδώ μέσα είναι οι γαύροι.Φαντάσου να ήταν κ αυτοί πιο οργανωμένοι εδω μέσα.Μέχρι κ οπαδός του Απόλλωνα Κλαμαριάς,μπαίνει κ κάνει μανούρες.
ΡΕ καρντάσια κερδίστε τον γαύρο την κυριακή κ εγώ μαζί σας.ΜΠΑΟΚ ΡΕ ΤΟΤΕ.Όχι όπως άλλες φορές που τον περιμένετε με ανοιχτές αγκάλες.
θα τους πάρουμε τα σώβρακα ξάδελφε..
Xλωμό teras...δεν μπορούμε να βγάλουμε τρία ντέρμπι στη σειρά, σοβαροί να είμαστε...θα τους πάρουμε τα σώβρακα ξάδελφε..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπορείτε,μπορείτε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τα χάλια του τα μαύρα έχει το κοπέλι από ότι είδα την Κυριακή.Προτιμώ Χαλκιά από Ελλάδα,αλλά ο διακαής μου πόθος είναι ο Φερναντέζ-τον οποίο έχουμε ζητήσει.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αληθεια ποσα χανουμακια υπαρχουν σε αυτο το φορουμ
trelos21
stavrakas
altec21
bruno21
delaxo
Glykotsoytsounos
KALIS
liomas
makrykavlis
nik30
sonyp900
DARKSIDEOFTHEMOON
Οι ενεργοί ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ του thread...κ έπονται και άλλοι
bourdela.com:ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ SITE
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Συγνώμη ξέχασα τον ''χαμένο'' αλλά πολύ σημαντικό αδελφό-συνχάνουμο-συναεκτζή williams.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
bourdela.com:ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ SITE[/color]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67