You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
δεν είναι γνώμη να λες τον πρόεδρο της ομάδας σου καραγκιόζη. Ούτε είναι γνώμη όσο η ομάδα πάει καλά να μην ενφανίζεσαι και όταν γίνονται στραβές να βγαίνεις και να βρίζεις. Είσαι προκατειλημένος και βρίσκεις αφορμή στις στραβές. Ασε ξέρω τέτοιους ΑΕΚτζήδες πολλούς! Τέτοια στήριξη σαν την δική σου στην ομάδα να μου λείπει. Βλέπεις πριν τον Ντέμη είχες χορτάσει τίτλους και τώρα τον βρίζεις. Φέρτε κανέναν Ψωμιάδη για να μας κλέβει ή κανέναν Μελισσανίδη να λέει το 2004 ότι μόνο τρελλός θα έπαιρνε την ΑΕΚ έτσι. Ασε φίλε...............ειπα καθαρα το ντεμη και το φερερ καραγκιοζηδες και με ειπες καραγκιοζη και γαυρο λιακο.ειναι αδικη η επιθεση.σε κανεναν αεκτζη ΠΟΤΕ δεν θα εκανα επιθεση.ελεος..επειδη εχω μια αλφα γνωμη για τον ντεμη?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και εσύ arion κάνεις το ίδιο!Απαξιώνεις και χαρακτηρίζεις άσχημα ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα!δεν είμαι ούτε τσάτσος του Ντέμη ούτε τίποτα αλλά δεν θα μεταφέρουμε μέσα στο θρεντ μας εκφράσεις που έχουν επινοήσει αυτοί που ο Ντέμης κάποτε έφτυσε και τους πονάει ακόμα, ενώ εχθές δίναμε αξία στον Γιδόπουλο τον αχυράνθρωπο του ΖΗΤΑ που μετά έγλυφε τον Σαλιαρέλη και τον Κρόκους.
Επισκέπτης
για τον Στράτο της ΑΕΚ λες? και ποιον εννοείς κόρακα παπαρίδη για κάνε το λιανά. ποια είναι τα άτομα αυτά?Εδω μας ελεγες οταν τα εσπαγε ο στρατος(παο) στα μπουζουκια με τον πατερα του
κορακα παπαριδη...οτι ειναι της αεκ
αντιπροεδρος και δικηγορος σας ειναι αγορακι μου!
και ο κακος με τον βασαρα ειχαν δηλωσει κωλυμα λογω διεθνων παιχνιδιων...
ασχετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
για τον Γιδόπουλο λες η για τον Μελισανίδη?Και εσύ arion κάνεις το ίδιο!Απαξιώνεις και χαρακτηρίζεις άσχημα ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και για τους 2!Και μην μου κάνεις ανάλυση του βιογραφικού τους τώρα!Με τον έναν πήρες πρωτάθλημα ενώ είχες χειρότερο υλικό από τον Ολυμπιακό και σε έβγαλε από τα πέτρινα χρόνια και με τον άλλο έτριβες τα μάτια σου από την μπάλλα που έβλεπες και χόρτασες τίτλους!για τον Γιδόπουλο λες η για τον Μελισανίδη?
Επισκέπτης
είναι ιεροσυλία να βάλεις αυτό το άτομο δίπλα σε ένα Μπάρλο ένα Νίκο Γκούμαελεος ρε παιδιά. Θα τσακωθούμε για τον Γιδόπουλο που πήγε και δούλεψε μετά στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό? Λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά. Οχι και να σεβόμαστε τον Γιδόπουλο!!!!!!!!!!!!!!!
επειδή πήρε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ πήγε και δούλεψε με μισθό στον ΠΑΟΚ και τον Κοσκωτά? Ελεος ρε gatto. Οχι δεν θα σέβομαι τον Γιδόπουλο. Πρόεδρος της ΑΕΚ και πήγε και δούλεψε στον Γαύρο και στον ΠΑΟΚ. Εσένα δεν σε προσβάλει αυτό σαν ΑΕΚτζή?Και για τους 2!Και μην μου κάνεις ανάλυση του βιογραφικού τους τώρα!Με τον έναν πήρες πρωτάθλημα ενώ είχες χειρότερο υλικό από τον Ολυμπιακό και σε έβγαλε από τα πέτρινα χρόνια και με τον άλλο έτριβες τα μάτια σου από την μπάλλα που έβλεπες και χόρτασες τίτλους!
Επισκέπτης
αδελφέ στην ζωή δεν είναι μόνο το να πάρεις ένα δυο τρεις τίτλους μόνο αλλά ο επιτυχημένος πρόεδρος όταν αποχωρεί έχει και τον σίγουρο αντικαταστάτη του κοντεύουμε 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και αυτά τα 15 χρόνια έχουν σχάση με την παράδοση της ομάδας στα λαμόγια που την κατέστρεψαν και τώρα βρίζουμε τον Νικολαίδη γιατί τόλμησε να την φέρει εδώ που είναι σώζοντας την ομάδα από την διάλυση?Και για τους 2!Και μην μου κάνεις ανάλυση του βιογραφικού τους τώρα!Με τον έναν πήρες πρωτάθλημα ενώ είχες χειρότερο υλικό από τον Ολυμπιακό και σε έβγαλε από τα πέτρινα χρόνια και με τον άλλο έτριβες τα μάτια σου από την μπάλλα που έβλεπες και χόρτασες τίτλους!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ούτε σε εμένα άρεσε που πήγε και δούλεψε σε άλλες ομάδες!Αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να τον βγάζω άχρηστο και να λέω ότι δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα μου...επειδή πήρε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ πήγε και δούλεψε με μισθό στον ΠΑΟΚ και τον Κοσκωτά? Ελεος ρε gatto. Οχι δεν θα σέβομαι τον Γιδόπουλο. Πρόεδρος της ΑΕΚ και πήγε και δούλεψε στον Γαύρο και στον ΠΑΟΚ. Εσένα δεν σε προσβάλει αυτό σαν ΑΕΚτζή?
ρε παιδια γιατι μερικοι πιανεστε απτα προσωπα?δηλαδη επειδη ο ντεμης ειναι προεδρος αυτη τη στιγμη πρεπει να ειμαι υπερ του η εναντιον του?δεν το καταλαβαινω αυτο.το μοναδικο πραγμα που παραδεχομαι στους γαυροβαζελους ειναι οτι δεν ειναι προσωπολατρες οπως εμεις.η ομαδα τους ειναι πανω απο ολους.και καλα κανουν.εδω μονιμως ειμαστε χωρισμενοι σε στρατοπεδα.μια ειναι ο ντεμης,μια ο ντουσαν την αλλη ο μελισσανιδης.εμενα δε με ενδιαφερει το βιογραφικο του καθενος που ειπε καποιος φιλος προχθες.στην ομαδα θελω να προσφερει.
μπράβο arion. προσυπογράφω απόλυτα. φαίνεται ότι σε κάποιους ΑΕΚτζήδες αρέσουν τα λαμόγια πρόεδροι που παντελονιάζουν και κλέβουν την αγάπη μας!!!!!!!!!!!αδελφέ στην ζωή δεν είναι μόνο το να πάρεις ένα δυο τρεις τίτλους μόνο αλλά ο επιτυχημένος πρόεδρος όταν αποχωρεί έχει και τον σίγουρο αντικαταστάτη του κοντεύουμε 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και αυτά τα 15 χρόνια έχουν σχάση με την παράδοση της ομάδας στα λαμόγια που την κατέστρεψαν και τώρα βρίζουμε τον Νικολαίδη γιατί τόλμησε να την φέρει εδώ που είναι σώζοντας την ομάδα από την διάλυση?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν έσωσε καμμία ομάδα από διάλυση και τα έχουμε πει αυτά αρκετές φορές!Επί Μελισσανίδη παίξαμε την ωραιότερη μπάλλα που έχει παιχθεί στην Ελλάδα (ξέχνα τους τίτλους)!Αν γουστάρεις εσύ να το απαξιώνεις αυτό...δικαίωμα σου!αδελφέ στην ζωή δεν είναι μόνο το να πάρεις ένα δυο τρεις τίτλους μόνο αλλά ο επιτυχημένος πρόεδρος όταν αποχωρεί έχει και τον σίγουρο αντικαταστάτη του κοντεύουμε 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και αυτά τα 15 χρόνια έχουν σχάση με την παράδοση της ομάδας στα λαμόγια που την κατέστρεψαν και τώρα βρίζουμε τον Νικολαίδη γιατί τόλμησε να την φέρει εδώ που είναι σώζοντας την ομάδα από την διάλυση?
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
προσφερε τα γνωστα με το 44.απο εκει και περα μεταγραφες που να σηκωσουν την ομαδα δεν εχει κανει(κατα τη γνωμη μου ετσι.παρακαλω οχι επιθεσεις)ρε παιδια γιατι μερικοι πιανεστε απτα προσωπα?δηλαδη επειδη ο ντεμης ειναι προεδρος αυτη τη στιγμη πρεπει να ειμαι υπερ του η εναντιον του?δεν το καταλαβαινω αυτο.το μοναδικο πραγμα που παραδεχομαι στους γαυροβαζελους ειναι οτι δεν ειναι προσωπολατρες οπως εμεις.η ομαδα τους ειναι πανω απο ολους.και καλα κανουν.εδω μονιμος ειμαστε χωρισμενοι σε στρατοπεδα.μια ειναι ο ντεμης,μια ο ντουσαν την αλλη ο μελισσανιδης.εμενα δε με ενδιαφερει το βιογραφικο του καθενος που ειπε καποιος φιλος προχθες.στην ομαδα θελω να προσφερει.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είπαμε στην ΑΕΚ θέλουμε πάντα να έχουμε κάποιον που θα έχει το αλάθητο του πάπα!Παλιότερα ήταν ο Ντούσαν...ρε παιδια γιατι μερικοι πιανεστε απτα προσωπα?δηλαδη επειδη ο ντεμης ειναι προεδρος αυτη τη στιγμη πρεπει να ειμαι υπερ του η εναντιον του?δεν το καταλαβαινω αυτο.το μοναδικο πραγμα που παραδεχομαι στους γαυροβαζελους ειναι οτι δεν ειναι προσωπολατρες οπως εμεις.η ομαδα τους ειναι πανω απο ολους.και καλα κανουν.εδω μονιμως ειμαστε χωρισμενοι σε στρατοπεδα.μια ειναι ο ντεμης,μια ο ντουσαν την αλλη ο μελισσανιδης.εμενα δε με ενδιαφερει το βιογραφικο του καθενος που ειπε καποιος φιλος προχθες.στην ομαδα θελω να προσφερει.
Επισκέπτης
μην ξεχνάς ότι τότε είχες έναν Μπάγεβιτς που τον στήριζε όλος ο κόσμος της ΑΕΚ και αυτή ήταν η συνταγή, από το να μνημονεύεις τους προέδρους καλύτερα τότε αν θέλεις τίτλους αμέσως βρες τα με τον βάτραχο και θα πάρεις τίτλους όμως η προδοσία ήταν βαριά αν και δεν φταίει μόνο αυτός.Δεν έσωσε καμμία ομάδα από διάλυση και τα έχουμε πει αυτά αρκετές φορές!Επί Μελισσανίδη παίξαμε την ωραιότερη μπάλλα που έχει παιχθεί στην Ελλάδα (ξέχνα τους τίτλους)!Αν γουστάρεις εσύ να το απαξιώνεις αυτό...δικαίωμα σου!
φίλε μου. Η αξιοπρέπεια είναι πάνω από πρωταθλήματα. Ο Κόκκαλης έχει πάρει 10. Τον σέβεσαι όμως? Ετσι και ο Γιδόπουλος μπορεί να πήρε ένα πρωτάθλημα αλλά εγώ τον έχω ξεγράψει από την συνειδησή μου. Πες μου, εσύ προσωπικά που δεν ήσουν και πρόεδρος της ΑΕΚ, θα μπορούσες να εργάζεσαι εναντίον στα συμφέροντα της ομάδας που αγαπάς? Ε!! αυτός το έκανε δύο φορές!! Πρόσεξε. Μιλάμε για ΠΡΟΕΔΡΟ της ΑΕΚ και όχι έναν απλό υπάλληλο της ΑΕΚ.Ούτε σε εμένα άρεσε που πήγε και δούλεψε σε άλλες ομάδες!Αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να τον βγάζω άχρηστο και να λέω ότι δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα μου...
Ο Κόκκαλης έχει πάρει 10 αλλά η υστεροφημία του θα είναι η παράγκα.
Να στο κανω πενηνταρακια λοιπον...για τον Στράτο της ΑΕΚ λες? και ποιον εννοείς κόρακα παπαρίδη για κάνε το λιανά. ποια είναι τα άτομα αυτά?
εγραφα πριν 10 μερες οτι στη λαρισα στα μπουζουκια τα εσπαγε ο στρατος(ο αντιπροεδρος σας και δικηγορος σας ντε...δεν τον ξερεις?) μαζι με τον πατερα του κορακα που σας επαιξε με τον αστερα &ηταν αψογος...
δηλωσε κωλυμα ο κακος και αντικατασταθηκε ολως τυχαιως απο αυτον.. που δεν ειδε τη κοκινη στον γκουμα...κ.λ.π
φρεσκαριστηκε η μνημη σου?
γιατι τοτε ελεγες οτι λεω οτι μου καυλωσει ...και ο στρατος ειναι πουτανας γιος αεκτζης...και ο κακος παει για σφαξιμο γι αυτο δεν επαιξε...
μην μου πεις οτι δεν τα θυμασαι? ολως τυχαια βεβαιως σαν γνησιος λαγος εσβησες το post & την απαντηση μου...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά συγκρίνεις τα πρωταθλήματα του Κόκκαλη με αυτά που έχει πάρει η ΑΕΚ?φίλε μου. Η αξιοπρέπεια είναι πάνω από πρωταθλήματα. Ο Κόκκαλης έχει πάρει 10. Τον σέβεσαι όμως? Ετσι και ο Γιδόπουλος μπορεί να πήρε ένα πρωτάθλημα αλλά εγώ τον έχω ξεγράψει από την συνειδησή μου. Πες μου, εσύ προσωπικά που δεν ήσουν και πρόεδρος της ΑΕΚ, θα μπορούσες να εργάζεσαι εναντίον στα συμφέροντα της ομάδας που αγαπάς? Ε!! αυτός το έκανε δύο φορές!! Πρόσεξε. Μιλάμε για ΠΡΟΕΔΡΟ της ΑΕΚ και όχι έναν απλό υπάλληλο της ΑΕΚ.
Ο Κόκκαλης έχει πάρει 10 αλλά η υστεροφημία του θα είναι η παράγκα.
Σου πήρε ο Γιδόπουλος κάποιο κάλπικο πρωτάθλημα???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις