Επισκέπτης
από δευτέρα θα μας λέει πάμε για 10 νίκες για ξύλο είναι τελικά ο μπάρμπας.Φερέρ όλη την εβδομάδα:"Το παιχνίδι είναι τελικός"!!!!!!!!Άντε γεια ΤΟΥΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!
από δευτέρα θα μας λέει πάμε για 10 νίκες για ξύλο είναι τελικά ο μπάρμπας.Φερέρ όλη την εβδομάδα:"Το παιχνίδι είναι τελικός"!!!!!!!!Άντε γεια ΤΟΥΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!
βρε αδελφέ όταν η ομάδα δεν είναι κατάλληλα δεμένη τι να σου κάνουν οι παίκτες βάζει τον Εντίνιο χωρίς παιχνίδι και με τον Λύμπε έξω που μοιράζει κάνει 3 αλλαγές και διαλύει τελείως την επίθεση αυτόν τον Μανού τι τον έβαλε? έχει παίξει σε κάποιο παιχνίδι? και βγάζει έξω τον Μπλάνκο?Να παίξουν με λίγο πάθος...σιγά την ομάδα που είχαν απέναντι τους!
αφού δεν είσαι ΑΕΚτζής. Δεν πας να κάνεις καμία δουλειά καραγκιόζη!!!!!!!!!!!τωρα αμα τους κραξουμε στο οακα θα κανουμε πολεμο?καταντησε την ΑΕΚ ομαδουλα αναλογου υψους ο κοντινιος.
Μην τα λες σε εμένα...εγώ τα λέω από πέρυσι για τον Φερέρ!Αν αυτά που κάνει ο Ισπανός τα είχε κάνει ο Λεμονής θα τους δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ τους γαύρους!βρε αδελφέ όταν η ομάδα δεν είναι κατάλληλα δεμένη τι να σου κάνουν οι παίκτες βάζει τον Εντίνιο χωρίς παιχνίδι και με τον Λύμπε έξω που μοιράζει κάνει 3 αλλαγές και διαλύει τελείως την επίθεση αυτόν τον Μανού τι τον έβαλε? έχει παίξει σε κάποιο παιχνίδι? και βγάζει έξω τον Μπλάνκο?
Έχεις δίκιο φίλε,όλοι φταίνε..Αλλά επειδή τα περουσιακά στοιχεία της ομάδας δύσκολα φεύγουν,ας φύγει τουλάχιστον αυτός.Κύπελλο άντε γεια,πρωτάθλημα το ίδιο,ΟΥΕΦΑ την τετάρτη μια από τα ίδια,ε,αι σιχτίρι παππούλη γιατί μας περνάς για κουτόφραγκους.Και όλα τα ακριβοπληρωμένα αστέρια μας για ένσημα.Να μην τους ξαναθυμίσω,τους έχω αναφέρει τόσες φορές....Όλοι έχουν ευθύνες...ας μην τα φορτώνουμε όλα στον Φερέρ!Και οι παίχτες ήταν ανύπαρκτοι σήμερα...και η διοίκηση μας είναι για κλάματα!
έλα μωρέ το άτομο κολλημένο με τον Νικολαίδη κάτι ζημιά από πίσω του έχει κάνει ο κοντός και το παλικάρι του άρεσε πολύ και ψάχνετε.αφού δεν είσαι ΑΕΚτζής. Δεν πας να κάνεις καμία δουλειά καραγκιόζη!!!!!!!!!!!
καραγκιοζης ειναι η μανα σου και η αδερφη σου πιτσιρικοαφού δεν είσαι ΑΕΚτζής. Δεν πας να κάνεις καμία δουλειά καραγκιόζη!!!!!!!!!!!
στο κάτω κάτω αυτός εφέτος έδιωξε και έφερε παίκτες άμυνα μηδέν έδιωξε τον Τσιρίλο που αν τον είχες εφέτος τα μισά εφετινά γκολ δεν θα τα είχες φάει.Έχεις δίκιο φίλε,όλοι φταίνε..Αλλά επειδή τα περουσιακά στοιχεία της ομάδας δύσκολα φεύγουν,ας φύγει τουλάχιστον αυτός.Κύπελλο άντε γεια,πρωτάθλημα το ίδιο,ΟΥΕΦΑ την τετάρτη μια από τα ίδια,ε,αι σιχτίρι παππούλη γιατί μας περνάς για κουτόφραγκους.Και όλα τα ακριβοπληρωμένα αστέρια μας για ένσημα.Να μην τους ξαναθυμίσω,τους έχω αναφέρει τόσες φορές....
σε σενα τι να απαντησω?σε ποιον καταρχην?στον αριων1955 η στον λολιτα2006?έλα μωρέ το άτομο κολλημένο με τον Νικολαίδη κάτι ζημιά από πίσω του έχει κάνει ο κοντός και το παλικάρι του άρεσε πολύ και ψάχνετε.
ρε παλικάρι τι ψάχνεις εδώ μέσα αφού είσαι κλώνος γαύρου και μπαίνεις για να το παίξεις πονηρός και έχεις βάλει το κασετόφωνο με τον Ντέμη και το παίζεις μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο.καραγκιοζης ειναι η μανα σου και η αδερφη σου πιτσιρικο
εσύ δεν μας αποκάλεσες καργκιόζηδες στο μηνυμά σου πριν 3 σελίδες? Εγώ ανταπέδωσα και δενείπα για την μάνα σου τίποτα.καραγκιοζης ειναι η μανα σου και η αδερφη σου πιτσιρικο
το αν ειμαι αεκτζης η οχι τωρα πως να σου το ασποδειξω?αμα θες να κανονισουμε τη τεταρτη οακα να βρεθουμε να τα πουμε γιατι το εχεις παρατραβηξει το σχοινι..ρε παλικάρι τι ψάχνεις εδώ μέσα αφού είσαι κλώνος γαύρου και μπαίνεις για να το παίξεις πονηρός και έχεις βάλει το κασετόφωνο με τον Ντέμη και το παίζεις μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο.
το βλέπεις το μήνυμα που έστειλες? Αλλά είσαι κοτούλα και μιλάς για μάνες και αδελφές. Τόσο μάγκας είσαι.συγχαρητηρια στην αρμαδα του φερερ και του κοντου.μπραβο ρε καραγκιοζηδες!
που ρε φιλε?τι λες τωρα?εσύ δεν μας αποκάλεσες καργκιόζηδες στο μηνυμά σου πριν 3 σελίδες? Εγώ ανταπέδωσα και δενείπα για την μάνα σου τίποτα.
σε σενα τι να απαντησω?σε ποιον καταρχην?στον αριων1955 η στον λολιτα2006?
εγώ δεν είμαι αντρίκος ένα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελέτα οκ? και ξέρω καλά για την ζημιά την από πίσω μάλιστα σε ξενοδοχείο χχχχχ έγινε.σε σενα τι να απαντησω?σε ποιον καταρχην?στον αριων1955 η στον λολιτα2006?
το αν ειμαι αεκτζης η οχι τωρα πως να σου το ασποδειξω?αμα θες να κανονισουμε τη τεταρτη οακα να βρεθουμε να τα πουμε γιατι το εχεις παρατραβηξει το σχοινι..