Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το απαράδεκτο θα ήταν να εμφανιστεί κάποιος τώρα που είναι εν ενεργεία διατητής σε εκδήλωση με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας ή να τρέχει στα αποδυτήρια και να ζητάει φανέλα ή το κινητό του να κουδουνίζει με κάποιο ύμνο... :think:
  να σας πω και κάτι άλλο όταν ένας διαιτητής βλέπει ότι οι περισσότεροι φίλαθλοι οπαδοί έχουν πάνω από την ίδια τους την οικογένεια την τσέπη του προέδρου της ομάδας τους που αυγατίζει με  παράνομο από την  διασπάθιση  χρήμα του δημοσίου αυτός τι θα κάνει? από την μια το γιουρούκι ο οπαδός της πείνας θα χειροκροτάει αυτόν που τον εκμεταλλεύεται και τον αφήνει πεινασμένο και αυτός ( ο διαιτητής ) θα κάνει τον μαλάκα? 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
ή το κινητό του να κουδουνίζει με κάποιο ύμνο... :think:

Kάτι μου καζναφέρνει στη μνήμη αυτό...

Και όσο για τον ανεκδιήγητο Μαζαράκο η φάση κατάδυσης είναι εύκολη ΙΜΟ γιατί είναι δίπλα. Αλλά η καθοριστική φάση (ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ) είναι η μη αποβολή Σέζαρ στο 7'. Φάση που βγάζει μάτια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό με το μόνιτορ θα είχε γέλιο.Θα έτρεχαν οι παίχτες κ θα ζήταγαν να δουν το βίντεο κ για άουτ ακόμα.
Πάντως σε κάποια χώρα το μόνιτορ χρησιμοποιηθηκε σε ένα ματς.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αυτό με το μόνιτορ θα είχε γέλιο.Θα έτρεχαν οι παίχτες κ θα ζήταγαν να δουν το βίντεο κ για άουτ ακόμα.
Πάντως σε κάποια χώρα το μόνιτορ χρησιμοποιηθηκε σε ένα ματς.
καλα δεν το ελεγα ετσι
με καποιο τροπο να μιλαγε ο τεταρτος με τον διαιτητη
δηλαδη υμαρτον ειμαστε τεχνολογικα γαματα και εκει δεν μπορουν να κανουν κατι
εδω θυμαμαι σε εναν αγωνα ειχαν ενα οφσαιτ ποτ σηκωσε ο εποπτης ο οποιος ηταν χιλιμετρα μακρια απο την γραμμη
εγω γελαγα πραγματικα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χωραέι πολύ συζήτρηση το μόνιτορ.Ουσιαστικά διακοσμητικό στοιχείο θα είναι ο διαιτητής κ θα σφυρίζει το μόνιτορ.Αν στις αμφισβητούμενες φάσεις χρησιμοποιείς το μόνιτορ τι θα τον έχεις τον διαιτητή για τα άουτ.

Εγώ προτείνω να σφυρίζουν 2 διαιτητές εντός του αγ.χώρου κ κανονικά να υπάρχουν 2 λάισμαν.Με 2 διαιτητές μειώνεις τον κίνδυνο της αδικίας πολύπλευρα. ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Χωραέι πολύ συζήτρηση το μόνιτορ.Ουσιαστικά διακοσμητικό στοιχείο θα είναι ο διαιτητής κ θα σφυρίζει το μόνιτορ.Αν στις αμφισβητούμενες φάσεις χρησιμοποιείς το μόνιτορ τι θα τον έχεις τον διαιτητή για τα άουτ.

Εγώ προτείνω να σφυρίζουν 2 διαιτητές εντός του αγ.χώρου κ κανονικά να υπάρχουν 2 λάισμαν.Με 2 διαιτητές μειώνεις τον κίνδυνο της αδικίας πολύπλευρα. ;)
γιατι τωρα δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο?????????

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
Εκεί που το monitor είναι πάντα ενεργό και υπάρχει εμπειρότατος διαιτητής από πάνω του συνέχεια είναι το american football (NFL). Πάντα ξαναβλέπουν μια δύσκολη φάση. Κανείς δε διαμαρτυρήθηκε για την εφαρμογή του. Και εκεί οι διαιτητές εντός αγωνιστικού χώρου είναι 7. Επίσης χρησιμοποιείται και στο  ice hockey (NHL, 3 διαιτητές εντός αγ. χώρου)  για να δουν αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος.

UEFA - FIFA νομίζω δεν το δέχονται, ας μην το ρίξουμε στους δικούς μας κι αυτό.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εκεί που το monitor είναι πάντα ενεργό και υπάρχει εμπειρότατος διαιτητής από πάνω του συνέχεια είναι το american football (NFL). Πάντα ξαναβλέπουν μια δύσκολη φάση. Κανείς δε διαμαρτυρήθηκε για την εφαρμογή του. Και εκεί οι διαιτητές εντός αγωνιστικού χώρου είναι 7. Επίσης χρησιμοποιείται και στο  ice hockey (NHL)  για να δουν αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος.

UEFA - FIFA νομίζω δεν το δέχονται, ας μην το ρίξουμε στους δικούς μας κι αυτό.
δηλαδη συγνωμη
αν κανει την κινηση η ελληνικη ομοσπονδια δεν θα το δεχτουν?

Επισκέπτης

ούτε και με μόνιτορ ούτε τίποτα απλά πρέπει η διαιτησία να γίνει άκρως επαγγελματική και οι διαιτητές να είναι απόφοιτοι της γυμναστικής ακαδημίας να διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς και σχεδόν καθημερινή εξάσκηση επάνω σε ζητήματα κανονισμών παιδιάς.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
Είμαι υπέρ του μόνιτορ.

Αλλά έχεις την εντύπωση πως η ελληνική παραγκομοσπονδία θέλει το μόνιτορ? Γιατί να το ζητήσει λοιπόν?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ούτε και με μόνιτορ ούτε τίποτα απλά πρέπει η διαιτησία να γίνει άκρως επαγγελματική και οι διαιτητές να είναι απόφοιτοι της γυμναστικής ακαδημίας να διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς και σχεδόν καθημερινή εξάσκηση επάνω σε ζητήματα κανονισμών παιδιάς.
κοιτα ομως
το ανθρωπινο λαθος δεν μπορει να το βγαλει εξω καμοια ακαδημια και καμοια εξασκηση
το οπτικο πεδιο ενος διαιτητη μπορει να κλεισει αν πασα στιγμη

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Tι σχέση έχει η διαιτησία με τα ΤΕΦΑΑ ρε Αρίωνα???? :think:

Υ.Γ την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου σε όλους!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δηλαδη συγνωμη
δηλαδη συγνωμη

Όχι.Πρέπει να συμβαδίζουν οι κανόνες οι δικοί μας με την ΟΥΕΦΑ.Πάντως συζητιέται κατά κιρούς κ ίσως τελικά κάποια στιγμή να εφαρμοστεί.Αν κ εφόσον γίνει αυτό στην Ελλάδα δεν θα διεκδικούν το πρωτάθλημα οι συνήθεις 3,αλλά καμμιά εξάδα την φορά.Αυτή την στιγμή η Λάρισα μπορεί κ να ήταν δέυτερη.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλα αυτη τη λαρισα πραγματικα τη λυπαμαι και στεναχωριεμαι γιατι εχει ομαδιτσα καλη
οσο για την 6αδα δεν συμφωνω
εκτος των 3 δεν υπαρχει ομαδα που θα μπορουσε να κανει πρωταθλητισμο ας μη τα ισοπεδωσουμε ολα

Επισκέπτης
Tι σχέση έχει η διαιτησία με τα ΤΕΦΑΑ ρε Αρίωνα???? :think:

Υ.Γ την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου σε όλους!!!
τι τι σχέση έχει? μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής υπολογίζεται σαν αθλητής και μάλιστα κριτής.
να υπάρχει τμήμα διαιτησίας που οι ενδιαφερόμενοι να αναδεικνύονται από εκεί γιατί οι διαιτητές εδώ στην Ελλάδα για να φτάσουν στης μεγάλες κατηγορίες γλύφουν κατουρημένες ποδιές από το ξεκίνημα τους στης μικρές κατηγορίες.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέλφια μου Ενωσίτες,καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ.Παιδιά όσον αφορά το μόνιτορ νομίζω πως δεν είναι εφαρμοσιμο στο ποδόσφαιρο.Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα οφσάιτ όπως είπε ο νίκος278,δηλαδή τι θα γίνεται θα βλέπουν στο μόνιτορ ότι δεν υπάρχει οφσάιτ και θα παίζουν τη φάση από την αρχή?Φαντάζεστε πόσο γελοίο θα ήταν.Εγώ συμφωνώ με τον Ντάρκ καλύτερα 2 διαιτητές.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλημέρα αδέλφια μου Ενωσίτες,καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ.Παιδιά όσον αφορά το μόνιτορ νομίζω πως δεν είναι εφαρμοσιμο στο ποδόσφαιρο.Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα οφσάιτ όπως είπε ο νίκος278,δηλαδή τι θα γίνεται θα βλέπουν στο μόνιτορ ότι δεν υπάρχει οφσάιτ και θα παίζουν τη φάση από την αρχή?Φαντάζεστε πόσο γελοίο θα ήταν.Εγώ συμφωνώ με τον Ντάρκ καλύτερα 2 διαιτητές.
κοιτα φιλαρακι αυτο βεβαια και δεν γινεται
εγω μιλαω για φασεις τυπου πεναλτι,αν περασε τη γραμμη ,και τετοια δεν ειπαμε να τα κανει ολα το μονιτορ
να βοηθησει λιγακι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
2 διαιτητές το καλύτερο είναι.Κ ας υπάρξει κ πάλι καμμιά αδικία δεν πειράζει.Εξάλλου οι αδικίες μέσα στην ζωή δεν είναι;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
κοιτα φιλαρακι αυτο βεβαια και δεν γινεται
εγω μιλαω για φασεις τυπου πεναλτι,αν περασε τη γραμμη ,και τετοια δεν ειπαμε να τα κανει ολα το μονιτορ
να βοηθησει λιγακι

Σωστός. + το offside ή επιθετικό φάουλ γκολ. ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ. Δεν το βρίσκω καθόλου λίγο φίλοι!

Επιπλέον όμως νομίζω πως όταν ο κόραξ (ή οι κόρακες) γνωρίζουν πως παρακολουθούνται ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ, ίσως παίξουν και καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom