You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πολύ μακακίσιο πέναλτι. όχι μαϊμού ουρακοτάγκος ήτανε.Μόλις παράγγειλα φουστανάκια στο ίντερνετ να τα μοιράσω στους οπαδούς του μόνιμου πέτσινου πρωταθλητή με τα πέτσινα πέναλντυ....να δω ποιός έχει τα @@ να μιλήσει για το πέναλντυ....γαργαρα μια ζωή.
εγω θα το παραδεχτω αν δω στο ριπλει οτι δεν ηταν...ηδη κλεινω προς αυτη την γνωμη αλλα περιμενω να το ξαναδω...Μόλις παράγγειλα φουστανάκια στο ίντερνετ να τα μοιράσω στους οπαδούς του μόνιμου πέτσινου πρωταθλητή με τα πέτσινα πέναλντυ....να δω ποιός έχει τα @@ να μιλήσει για το πέναλντυ....γαργαρα μια ζωή.
Εχω τα @@ να το παραδεχτω οπως παραδεχτηκα και του ατρομητου μια βδομαδα πριν...δεν το εκρυψα..το ειπα..ηταν πεναλτυ ασχετα αν δεν δωθηκε
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Καλα,ειστε σοβαροι; περιμενατε οτι ο γαυρος δεν θα κερδιζε; αν δεν εδινε αυτο το πεναλτυ θα εδινε το.....επομενο!!!!!αλλωστε το ειπε ο Κοκαλης....αυτο το πρωταθλημα ΠΡΕΠΕΙ να το παρουμε......το....χεσιμο στο λυομενο συνεχιζετε....
Επισκέπτης
Aπλά, το πέναλτυ του Ολυμπιακού το πήρε ο Κοβάσεβιτς!!! Αλλά εντάξει, εδώ είναι η γωνιά της ΑΕΚ!!! Οπότε θα πω για το δικό μας παιχνίδι...
Φαίνεται δύσκολο να πάρουν μπροστά οι παπάρες! Αν βάλουν όμως ένα γκολ τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Άντε να δούμε...!
Φαίνεται δύσκολο να πάρουν μπροστά οι παπάρες! Αν βάλουν όμως ένα γκολ τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Άντε να δούμε...!
δεν βλεπω να σχολιαζεις ρε χανουμο σονυυυυυυυυυυυυυεγω θα το παραδεχτω αν δω στο ριπλει οτι δεν ηταν...ηδη κλεινω προς αυτη την γνωμη αλλα περιμενω να το ξαναδω...
Εχω τα @@ να το παραδεχτω οπως παραδεχτηκα και του ατρομητου μια βδομαδα πριν...δεν το εκρυψα..το ειπα..ηταν πεναλτυ ασχετα αν δεν δωθηκε
Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια-πρωταθλητές της 18ης αγωνιστικής κ καλή βδομάδα.
Καταρχάς θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια μου για τον θάνατο ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΕΚΤΖΗ του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλού ο οπόίος ουδέποτε δεν έκρυψε την οπαδική του προτίμηση στην ομάδα μας.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Πάμε στα δικά μας τώρα.Χωρίς να παίξουμε σπουδαία μπαλλα,αλλά με ξεσπάσματα ,η ομάδα κέρδισε τα αξιόμαχα σουβλάκια με 3-0.Τέτοια ματς πρέπει να τα φοβάσαι γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε πατήσει.Πολύ καλή η κίνηση του Φερέρ κ ενω το ματς το καθαρίσαμε να βάλει να παίξουν οι μικροί προκειμένου να ψηθούν.
Ο κόσμος ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ στο γήπεδο;
Θέλω να δω κάποιους θρυλικούς οπαδούς,τι θα πουν για τα μακακίσια πέναλντι.θέλω να δω τελικά αν φοράνε παντελόνια;
Καταρχάς θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια μου για τον θάνατο ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΕΚΤΖΗ του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλού ο οπόίος ουδέποτε δεν έκρυψε την οπαδική του προτίμηση στην ομάδα μας.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Πάμε στα δικά μας τώρα.Χωρίς να παίξουμε σπουδαία μπαλλα,αλλά με ξεσπάσματα ,η ομάδα κέρδισε τα αξιόμαχα σουβλάκια με 3-0.Τέτοια ματς πρέπει να τα φοβάσαι γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε πατήσει.Πολύ καλή η κίνηση του Φερέρ κ ενω το ματς το καθαρίσαμε να βάλει να παίξουν οι μικροί προκειμένου να ψηθούν.
Ο κόσμος ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ στο γήπεδο;
Θέλω να δω κάποιους θρυλικούς οπαδούς,τι θα πουν για τα μακακίσια πέναλντι.θέλω να δω τελικά αν φοράνε παντελόνια;
Επισκέπτης
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλημερα!
Επισκέπτης
το πέναλτι του γαύρου.