gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
ενθουσιασου ρε..ΤΩΡΑ..
ενθουσιασου ρε..ΤΩΡΑ..
Μακάρι να πιάσει φίλε μου...αλλά συγγνώμη που δεν μπορώ να ενθουσιαστώ αυτή την στιγμή!Με τέτοιες κινήσεις δεν μπορούμε να ανέβουμε επίπεδο ποιοτικά!
Και ο Μοντόγια έπιασε στον Λεβαδειακό...αλλά η ΑΕΚ δεν είναι Λεβαδειακός για να συνεχίσει να κινείται έτσι μεταγραφικά!!!
στα παπαρια μου ποιος ειναι καλυτερος-χειροτερος..εγω βλεπω μονο ΘΡΥΛΟ..σιγα μην ασχολουμαι με τους ΠΕΛΑΤΕΣ..
συμφωνώ ρε φιλε και εγώ ποτέ δεν εχω γιουχάρει κανέναν στο γήπεδο αλλά αυτο δεν συμαίνει ότι αντέχω να βλέπω κοτσάνες και να μην σχολιάζω
Έχει πλάκα η sportday...προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Εντίνιο κοστίζει 1εκ. ευρώ ενώ όλες οι άλλες εφημερίδες γράφουν για 500.000!Ε ρε αβάντα που πέφτει...
Μήπως δεν είναι ο Εντίνιο...και είναι ο Ροναλντίνιο?
Ε τότε οι άλλοι δώσανε λίγα για τον Σπυρόπουλο!Φίλε μου, η ΑΕΚ σύμφωνα με όλα τα Site και τις εφημερίδες, κατέθεσε ήδη 500.000 στην ομάδα του και 500.000 στους μάνατζερ για το 50% των δικαιωμάτων του. Καλό θα είναι να περιμένεις πριν ειρωνευτείς.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν περίμενα τις στραβές για να κράξω τον Φερέρ!Είχα επισημάνει αρκετές φορές σε ανύποπτες φάσεις τα λάθη του...και αν θες την γνώμη μου πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να αλλάξουμε προπονητή!Ούτε εγώ ενθουσιάστηκα ρε αδερφέ, ποιος ενθουσιάστηκε? Και με ποιον παίκτη θα ενθουσιαζότανε οποιοσδήποτε? Αλλά δεν έκραξα κιολας...Και δεν έκραξα και τον Φερέρ στη πρώτη στραβή όταν όλοι προσπαθούσανε να κανουν το άσπρο μαύρο! Και δεν έκραξα και την ομάδα μου όταν όλοι προσπαθούσαν να την βαφτίσουν Λεβαδειά.
Κι αν αλλάξεις προπονητή γάτε μου ποιος θα πληρώσει τη ρήτρα???? Η Δέσποινα...??Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν περίμενα τις στραβές για να κράξω τον Φερέρ!Είχα επισημάνει αρκετές φορές σε ανύποπτες φάσεις τα λάθη του...και αν θες την γνώμη μου πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να αλλάξουμε προπονητή!
Ούτε φυσικά βάφτισε κανείς την ομάδα Λειβαδιά...
Σωστό κι αυτό...άσε που θα πάρουμε και το πρωτάθλημα...Κι αν αλλάξεις προπονητή γάτε μου ποιος θα πληρώσει τη ρήτρα???? Η Δέσποινα...??
To εύχομαι ρε γάτε αλλά εγώ βλέπω κι'αυτό το πρωτάθλημα τελικά να βάφεται κόκκινο...!!!!Σωστό κι αυτό...άσε που θα πάρουμε και το πρωτάθλημα...
καλησπέρα χανούμια.....μπήκα να σας πω ότι τον παίρνετε...τον καφέ πικρό.. και πέστε στον ντάρκ ότι θα του φάω την γκόμινα....φιλάκια.... να περνάτε καλά ρε...ναύαρχοι,ρώσοι,μηχανόβιοι κ.λ.π.