DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
θα ερθω αλλα μεταμφιεσμενος www.freesmileys.org] [/URL]εσυ πλεζουρ θα ερθεις την αλλη τεταρτη στην συναντηση?
θα ερθω αλλα μεταμφιεσμενος www.freesmileys.org] [/URL]
θα ερθω αλλα μεταμφιεσμενος www.freesmileys.org] [/URL]
ρε www.freesmileys.org] [/url] κοψε το δουλεμα με την φροσω & την νανα..την φωτο της φροσως δεν ξερω που την βρηκες,αλλα την φωτο της νανας την εχεις παρει απο ποσταρισμα που εχει κανει ο αριωνας στο θρεντ "πιπινια"..Διάβασα το κάλεσμα του Καλί και όσο για τον podolagno έχει ειδοποιηθεί.Τώρα αν ο pleasure επιθυμεί να ρθει ας μου στείλει p.m. κ θα ενημερωθεί.Και να δει από κοντά ότι η Νανά υφίσταται.
της είχα κάνει κρυφή φωτογράφησηρε www.freesmileys.org] [/url] κοψε το δουλεμα με την φροσω & την νανα..την φωτο της φροσως δεν ξερω που την βρηκες,αλλα την φωτο της νανας την εχεις παρει απο ποσταρισμα που εχει κανει ο αριωνας στο θρεντ "πιπινια"..
κι' εγω αλλα δεν τις δημοσιευω για να μην παρεξηγηθει ο σκοτεινος..της είχα κάνει κρυφή φωτογράφηση
δεν μου αρεσει να λεω & να ξελεω φιλε..θελω να ερθω αλλα δεν μπορω να το ξερω απο σημερα..την ημερα της συναντησης θα ενημερωσω σχετικα προκειμενου να κανει τις απαραταιτητες προμηθειες το μαγαζι αφου & εγω οταν τρωω αναστεναζουν τα βουνα & οχι μονο..τελικα θα ερθεις η οχι πλεζουρ?
Άιντε πήγαινε να μελετήσεις εσύ το κουπόνι να βγάλουμε κάνα φράγκο...που θες να μου ασχοληθείς και με τα σεντερ-μπακ της ΑΕΚ!Ο Αλεξόπουλος τι έγινε ρε γιοτά ???ζεί..???
Ο Αλεξόπουλος τι έγινε ρε γιοτά ???ζεί..???
Ο Αλεξόπουλος τι έγινε ρε γιοτά ???ζεί..???
Θέλεις να σας δανείσουμε τον Γώγολο για κάνα μηνάκι...??? ή ακόμα καλύτερα το μπαστόπιασμα τον Κιάσσο..???Άιντε πήγαινε να μελετήσεις εσύ το κουπόνι να βγάλουμε κάνα φράγκο...που θες να μου ασχοληθείς και με τα σεντερ-μπακ της ΑΕΚ!
Ο πρόεδρος μας έχει άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο-διασκεδαστή σας...οπότε κάτι μπορεί να γίνει... ;)Θέλεις να σας δανείσουμε τον Γώγολο για κάνα μηνάκι...??? ή ακόμα καλύτερα το μπαστόπιασμα τον Κιάσσο..???