You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε αδέλφια μην απογοητευόμαστε να παίρναμε τον Τάκη προπονητή να μας έφερνε βεντέτες.Ο Σάνι θα είναι όπως όλα δείχνουν παίχτης μας...για το επόμενο τρίμηνο!
Άντε να δούμε ποιος θα σκύβει στα αποδυτήρια για το σαπούνι!
τώρα ας βολευτούμε με τους αναπληρωτές.
καλησπερα αδερφια.εγω το περιμενα απο την αρχη οτι δεν θα καναμε καμμια μεταγραφη οπως εγινε και περυσι που πηραμε μονο τον ελευθερο καφε.και οι αλλοι ομως δεν εκαναν καμμια σπουδαια μεταγραφη.ο μπελουτσι μπορει να βγει καλος παιχτης αλλα φετος δε θα προλαβει να προσαρμοστει.τετοια εποχη θα ξεκιναγε το πρωταθλημα αργεντινης οποτε φανταστειτε οτι θα ειναι οπως οι δικοι μας τον αυγουστο.
Επισκέπτης
σαν τα τεχνικά λύκεια την βγάζουμε με αναπληρωτές.καλησπερα αδερφια.εγω το περιμενα απο την αρχη οτι δεν θα καναμε καμμια μεταγραφη οπως εγινε και περυσι που πηραμε μονο τον ελευθερο καφε.και οι αλλοι ομως δεν εκαναν καμμια σπουδαια μεταγραφη.ο μπελουτσι μπορει να βγει καλος παιχτης αλλα φετος δε θα προλαβει να προσαρμοστει.τετοια εποχη θα ξεκιναγε το πρωταθλημα αργεντινης οποτε φανταστειτε οτι θα ειναι οπως οι δικοι μας τον αυγουστο.
οι σωστες κινησεις πρεπει να γινονται καλοκαιρι.τωρα γινονται οι διορθωτικες κινησεις.με δανεικους παντως δε φτιαχνεις ομαδα.θυμαστε τη χρονια με αλβες και ασουνσαο(τι παιχτουρα ηταν αυτη)πως επαιζε ο κατσουρανης και πως ηταν την επομενη χρονια που εφυγαν αυτοι οι δυο?
Επισκέπτης
έλα μωρή τρελή ΑΕΚάρα με αναπληρωτές θα το πάρουμε.
και στη φιεστα ολα τα αδερφια του σαιτ μαζι.έλα μωρή τρελή ΑΕΚάρα με αναπληρωτές θα το πάρουμε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Στη φιέστα θα ψήσουμε αρνιά...κανονικά κ αυτό κανονισμένο.Δεν τον εμπιστεύεστε τον σκοτεινό;
Επισκέπτης
μέσα αδελφέ της πουτάνας θα γίνει.μέχρι και ο sonyp θα έρθει από την Κρήτη.Στη φιέστα θα ψήσουμε αρνιά...κανονικά κ αυτό κανονισμένο.Δεν τον εμπιστεύεστε τον σκοτεινό;
επιτελους μια φορα σε πετυχα στο θρεντ.αφου εισαι μανουλα στα κανονισματα αδερφε.πως να μη σε εμπιστευτουμε?Στη φιέστα θα ψήσουμε αρνιά...κανονικά κ αυτό κανονισμένο.Δεν τον εμπιστεύεστε τον σκοτεινό;
Επισκέπτης
αδελφέ sonyp μαζί και της πιστόλες
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
επιτελους μια φορα σε πετυχα στο θρεντ.αφου εισαι μανουλα στα κανονισματα αδερφε.πως να μη σε εμπιστευτουμε?
εγώ σε περιμένω να έρθεις πρωτίστως την Τετάρτη κ θα κανονίσουμ κ τα της φιέστας.Θα συνδυαστεί με εκδρομη.
τη παρασκευη θα ξερω αν θα ερθω.βλεπω εχεις κανει μεγαλα σχεδια.φιεστα χωρις τη νανα ομως δε λεει.εγώ σε περιμένω να έρθεις πρωτίστως την Τετάρτη κ θα κανονίσουμ κ τα της φιέστας.Θα συνδυαστεί με εκδρομη.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Tι αρνια και μαλακιες...
Φερτε την Νανα να γινει χαμος
kaλά εσένα σε έχω μειωμένο κανονικά.Το p.m δεν το πήρες;Γιατί δεν απαντάς;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εσένα το μυαλό σου στην νανά....και σε άλλες στο τσάτ..αντε αντε..θα φυράνεις στο τέλος...Tι αρνια και μαλακιες...
Φερτε την Νανα να γινει χαμος
και στο λέω.θα την πέσω στην νανά και όποιος κερδίσει...ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.232
- Πόντοι
- 12.056
kaλά εσένα σε έχω μειωμένο κανονικά.Το p.m δεν το πήρες;Γιατί δεν απαντάς;
Δεν ηταν αναγκη για pm...ηταν στανταρ απο μονο του...
Αλλα τι περιμενεις???Ξανθος μακρυμαλλης δεν εισαι...χεχεχεχεχεεχεχεχε
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τι να θέλει να πει άραγε ο ποιητής?.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις