Επισκέπτης
τι είναι η Νανά ο Αθανάσιος Διάκος να την σουβλίσουμε?Tι αρνια και μαλακιες...
Φερτε την Νανα να γινει χαμος
τι είναι η Νανά ο Αθανάσιος Διάκος να την σουβλίσουμε?Tι αρνια και μαλακιες...
Φερτε την Νανα να γινει χαμος
τι να θέλει να πει άραγε ο ποιητής?.....
ρε αδελφέ πρώτα με την Φρώσο τώρα με την Νανά τα έχουν φάει τα κορίτσια, τουλάχιστον του Τάλου του είπα αν είναι καλό παιδί θα του κάνω πάσα μια Πολωνέζα.Μπουα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα
άντε θα την πάρω εγώ την φαμίλια με την Λαγκούνα.ότι αντί να πάει να πάρει κανά Xsara Picasso να κουβαλάει την φαμίλια μου παέι κ μου παίρνει σκοτώστρες
Καλησπέρααα!Εγώ θα'ρθω με τη Φρεγάτα!!!άντε θα την πάρω εγώ την φαμίλια με την Λαγκούνα.
ναι...μα την φοτρώσουμε γκόμενες...........Καλησπέρααα!Εγώ θα'ρθω με τη Φρεγάτα!!!
θα φέρεις και τον Αραμπατζή με το μωρό του?Καλησπέρααα!Εγώ θα'ρθω με τη Φρεγάτα!!!
To μωρό του....θα φέρεις και τον Αραμπατζή με το μωρό του?
έρωτας είναι αυτός.To μωρό του....
Και επειδή δεν είναι οι μόνοι που βγάζουν περιοδικό υπάρχει και το "Δικέφαλοι & Τρικέφαλοι"
Εκδότης Διευθυντής Πρόεδρος και Καθαρίστρια : Ντέμης ( ο γνωστός σκουφοκαντέμης)
Άρθρα του Ιδίου : Με λένε Ντέμη και είμαι Πρόεδρος (κόψε την πρέζα)
Φέτος είναι δικό μου (Το παιδί της Δέσποινας)
Το παιδί μου μεγαλώνει (Αξίζει να το αφήσω ?)
Θέλει να γίνει ΑΕΚτζης (Αξίζει να το αφήσω ?)
Θέλει να γίνει ΤΑΞΙτζης (Δεν γαμιέται θα το αφήσω)
Ακης Ζήκος : Γιατί οι διαιτητές παίζουν χεσμένοι στο Καραισκάκη (Επειδή οι μισοί παίκτες της ΑΕΚ δεν τα κάνουν μόνο πάνω τους αλλά πάνω και σε άλλους)
Άκης Ζήκος : Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που πληρώνω συνέχεια?
Χατζηχρήστος Original : Χαίρομαι που γεννήθηκα ΑΕΚτζης (Δυστυχως χαίρονται περισσότερο αυτοί που με κοροίδεύουν)
Χατζηχρήστος Original :Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που πληρώνω συνέχεια?
Ριβάλντο : Όπου πάω το σηκώνω (Λες να έκανα μαλακία εδω που ήρθα ?)
Λυμπερόπουλος : Όπου πάω δεν παίρνω τίτλο (Λες να έκανε μαλακία ο Ρίμπο ?)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες :Βάζω στοίχημα για τον τίτλο (Τααακης Last ******r)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες : Βάζω στοίχημα παραμονής μου μέχρι τις απόκριες (Τhis ******r ?)
Ψάρεμα γάβρου με Αποχή (όχι ρε παιδια δεν το 'χει)
Ρεκορ στα διαρκείας (F/B Ιεράπετρα ... Παγκρήτιο Ραφήνα ...πήγαινε τα χρόνια εκείνα ... και για μπάργκο μες τα αμπάρια πούστηδες και παλικάρια ) ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!
φίλε γιατί είσαι τόσο βλάκας και ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια το πρωί μπανάρανε δυο τι ψάχνεις τώρα? στο θρέντ του ΟΣΦΠ βάλετα όσο θέλεις.Και επειδή δεν είναι οι μόνοι που βγάζουν περιοδικό υπάρχει και το "Δικέφαλοι & Τρικέφαλοι"
Εκδότης Διευθυντής Πρόεδρος και Καθαρίστρια : Ντέμης ( ο γνωστός σκουφοκαντέμης)
Ακης Ζήκος : Γιατί οι διαιτητές παίζουν χεσμένοι στο Καραισκάκη (Επειδή οι μισοί παίκτες της ΑΕΚ δεν τα κάνουν μόνο πάνω τους αλλά πάνω και σε άλλους)
Χατζηχρήστος Original : Χαίρομαι που γεννήθηκα ΑΕΚτζης (Δυστυχως χαίρονται περισσότερο αυτοί που με κοροίδεύουν)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες :Βάζω στοίχημα για τον τίτλο (Τααακης Last ******r)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες : Βάζω στοίχημα παραμονής μου μέχρι τις απόκριες (Τhis ******r ?)
Ρεκορ στα διαρκείας (F/B Ιεράπετρα ... Παγκρήτιο Ραφήνα ...πήγαινε τα χρόνια εκείνα ... και για μπάργκο μες τα αμπάρια πούστηδες και παλικάρια ) ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!
Και επειδή δεν είναι οι μόνοι που βγάζουν περιοδικό υπάρχει και το "Δικέφαλοι & Τρικέφαλοι"
φίλε γιατί είσαι τόσο βλάκας και ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια το πρωί μπανάρανε δυο τι ψάχνεις τώρα? στο θρέντ του ΟΣΦΠ βάλετα όσο θέλεις.
γράφε ξέρεις μου έκανες την μάπα κρέας έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω εδώ από το να ασχολούμαι με ανεγκέφαλους.εσυ δηλαδή δεν έχεις μπαναριστεί ποτέ?
τι μου λες? :o
Ρε αρίων...μόλις τώρα το είδα...τα έχει κλέψει απο τον Βανγκόγκ.....φίλε γιατί είσαι τόσο βλάκας και ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια το πρωί μπανάρανε δυο τι ψάχνεις τώρα? στο θρέντ του ΟΣΦΠ βάλετα όσο θέλεις.
ποδο θα εισαι τη τεταρτη στη συναντηση?Ρε αρίων...μόλις τώρα το είδα...τα έχει κλέψει απο τον Βανγκόγκ.....
[move] ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ [/move]