Αμ εδω σε θέλω. Με άλλο nick μπήκε για να σου κάνει τσαλιμάκιατου βγάλατε το πρασινάκι που είχε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και ο Φιλίπου έχει τρελλά λεφτά αλλά χρωστάει ακόμα και σε παίχτες που έχουν σταματήσει το μπάσκετ!Τι να το κάνω το ότι οι μέτοχοι της ΑΕΚ έχουν πιο πολλά φράγκα από τον Κόκκαλη?Θα δείτε ότι το καλοκαίρι θα πέσουν πολλά χρήματα. Μην τρελαίνεστε. Επειδή ξέρω, οι μέτοχοι της ΑΕΚ κάνουν δύο φορές τον Κόκκαλη.
Αν δεν πέσει το ρευστό...
Επισκέπτης
κατάλαβα ποιος είναι αν έχει άντερα ας κοπιάσει θα τον καθαρίσω πάλι σαν αυγό.Αμ εδω σε θέλω. Με άλλο nick μπήκε για να σου κάνει τσαλιμάκια
Επισκέπτης
έχει αδειάσει μια θέση σερβιτόρου στο ΜΠΑΡ του ΟΑΚΑ.ΧΑΝΟΥΜΙΑΑΑΑΑΑΑ...ο ..φίλος σας....ο πλέσουρ θέλει να σας δώσουμε τον παπ..τον θέτε?...μα γίνει ψηφοφορία..
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κουμούνι...εγώ είμαι ο lakis33....και δεν κωλόνω ρε....θα σε σφάξω στο γόνατοοοοοο.....κατάλαβα ποιος είναι αν έχει άντερα ας κοπιάσει θα τον καθαρίσω πάλι σαν αυγό.
Επισκέπτης
ηρεμία αδέλφια την επόμενη χρονιά θα τρίβεται τα μάτια σας.Και ο Φιλίπου έχει τρελλά λεφτά αλλά χρωστάει ακόμα και σε παίχτες που έχουν σταματήσει το μπάσκετ!Τι να το κάνω το ότι οι μέτοχοι της ΑΕΚ έχουν πιο πολλά φράγκα από τον Κόκκαλη?
Αν δεν πέσει το ρευστό...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ναι, είπα να τραβήξω εγώ και το δικό του φορτίο!! ;)
Ναι, είπα να τραβήξω εγώ και το δικό του φορτίο!! ;)
Ο Χριστός είσαι ρε παπάρα-φαντασμένε;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σαν και εμάς...προσέξτε μην πάθετε πεφυκίτιδα....ηρεμία αδέλφια την επόμενη χρονιά θα τρίβεται τα μάτια σας.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όλοι πληροφορίες έχετε..πείτε και σε 'μας τίποτα!ηρεμία αδέλφια την επόμενη χρονιά θα τρίβεται τα μάτια σας.
Επισκέπτης
τότε θα βάλω μέσον να σου δώσουν διπλό κομμάτι πίτα μπας και σου παίσει το φλουρί.κουμούνι...εγώ είμαι ο lakis33....και δεν κωλόνω ρε....θα σε σφάξω στο γόνατοοοοοο.....
το ξέρω ότι είσαι ο lakis33 νεαρός ήσουν στην ΝΟΠΟ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΧΑΝΟΥΜΙΑΑΑΑΑΑΑ...ο ..φίλος σας....ο πλέσουρ θέλει να σας δώσουμε τον παπ..τον θέτε?...μα γίνει ψηφοφορία..
ΧΑΝΟΥΜΙΑΑΑΑΑΑΑ...ο ..φίλος σας....ο πλέσουρ θέλει να σας δώσουμε τον παπ..τον θέτε?...μα γίνει ψηφοφορία..
Βαζέλι έχεις p.m για την συνάντηση.Θα πας με τους άλλους αποτυχημένους ποδοσφαιρικά μπας κ διώξετε τον σωφέρ;
Επισκέπτης
Εγώ την κυριακή θα πάω στην τουμπα να δω το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ! Όσες φορές έχω πάει στην τουμπα ο παοκ δεν έχει χάσει ποτέ, θα πάω γιΑ γούρι μήπως και χάσει βαθμούς ο βάζελος και βγεί απο τώρα εκτός μάχης!
Υ.Γ Αυτός είναι ο λόγος που δεν πηγαίνω πλέον στα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!
Υ.Γ Αυτός είναι ο λόγος που δεν πηγαίνω πλέον στα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!
Επισκέπτης
έτσι και τα βγάλουμε έξω θα πλακώσουν τα κοράκια.Όλοι πληροφορίες έχετε..πείτε και σε 'μας τίποτα!
εδώ υπάρχει εκκολαπτόμενος άσος που τώρα παίζει στην ΑΕΛ και σε κάνα δυο χρόνια θα κατηφορίσει προς ΑΕΚ μεριά είναι και οριτζιναλίστας.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο Χριστός είσαι ρε παπάρα-φαντασμένε;
Κάτι σε ρώτησα χαρτομαντηλάκια.
Κάτι σε ρώτησα χαρτομαντηλάκια.
Είμαι ο ζούπερμαν!!!
Επισκέπτης
εμ όταν ζεις στο χωριό στον καθαρό αέρα και τραβάς της σπιτίσιες ρακές πως να μην το παίζεις ζουπερμαν.Είμαι ο ζούπερμαν!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο Παπαδόπουλος του Ηρακλη σε πια θέση παίζει;;;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
'οχι ρε ντ'αρκ..δουλέυω σαν πούστης,είπαμε...μαζεύω λεφτά να αγοράσω την ΠΑΝΑΘΑ...μ'εχρι τώρα έχω στην πάντα 1279 ευρώ....πλησιαζει η ώρα λέμε...Βαζέλι έχεις p.m για την συνάντηση.Θα πας με τους άλλους αποτυχημένους ποδοσφαιρικά μπας κ διώξετε τον σωφέρ;
'οχι ρε ντ'αρκ..δουλέυω σαν πούστης,είπαμε...μαζεύω λεφτά να αγοράσω την ΠΑΝΑΘΑ...μ'εχρι τώρα έχω στην πάντα 1279 ευρώ....πλησιαζει η ώρα λέμε...
Άμα βγει στο ebay σε βλέπω φαβορί να αγοράσεις!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις