Καλημέρα αδέλφια μου Ενωσίτες.Η ομάδα έκανε το χρέος της στο Περιστέρι και μάλιστα με καλή εμφάνιση αν εξαιρέσουμε την τελική προσπάθεια.Επειδή είναι κρίμα να χαθεί το πρωτάθλημα αυτό,θα συμφωνήσω με το Νικ30 ότι χρειαζόμαστε 3-4 ενδεκαδάτες μεταγραφές.Πρέπει οι μέτοχοι να βοηθήσουν την ομάδα τώρα στη τελική ευθεία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ενδεκαδάτους και μάλιστα 4 τον Γενάρη δεν βρίσκεις.όσο κ να θες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το δωρο το ξερω και θα το πω
10 ημερες Pattaya (οχι αεροπορικα αλλα τα αλλα....)
Αντε να τα χιλιασει
Το δωρο το ξερω και θα το πω
10 ημερες Pattaya (οχι αεροπορικα αλλα τα αλλα....)
Αντε να τα χιλιασει
Εσύ εκέι το μυαλό σου.Αφου θα πας ρε μουρλέ κανά μήνα,τι το θες το δεκαήμερο;
Επισκέπτης
η προσφορά είναι κολυμπώντας η βαρκάδα.Εσύ εκέι το μυαλό σου.Αφου θα πας ρε μουρλέ κανά μήνα,τι το θες το δεκαήμερο;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Νίκο ξεφεύγεις περίεργα κ μιλάς σαν κάποιους άλλους σε άλλα κιτρινόμαυρα σάιτ.Κάπου είσαι υπερβολικός.Δεν λέω ότι πρέρπει να πέσει χρήμα αλλά όχι κ έτσι αδελφέ.
Αν ο Τσακίρης κοστολογεί τον Σπυρόπουλο 3 εκ.ευρώ,θα είμαστε κ μαλάκες να τα σκάσουμε.Ε όχι κ 3 εκ ευρώ,για ποιον για τον Σπυρόπουλο;
Αν ο Τσακίρης κοστολογεί τον Σπυρόπουλο 3 εκ.ευρώ,θα είμαστε κ μαλάκες να τα σκάσουμε.Ε όχι κ 3 εκ ευρώ,για ποιον για τον Σπυρόπουλο;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και μην ξεχνάτε ότι έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική την Ττάρτη 30/1 στις 7 με Πανιώνιο.
Ματς την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ
κρασοκατάνυξη χανουμιών την Πέμπτη
πραγματικό φεστιβάλ το κάναμε
Επισκέπτης
της καλές μεταγραφές θα της κάνουμε το καλοκαίρι που θα πάρουμε και το χρήμα για το cl και μάλιστα νοικοκυρεμένα θα την φτιάξουμε την ομάδα μας, και ενώ εμείς θα απολαμβάνουμε την κούπα οι διαπλεκόμενοι θα παίζουν πλέι οφ.Νίκο ξεφεύγεις περίεργα κ μιλάς σαν κάποιους άλλους σε άλλα κιτρινόμαυρα σάιτ.Κάπου είσαι υπερβολικός.Δεν λέω ότι πρέρπει να πέσει χρήμα αλλά όχι κ έτσι αδελφέ.
καλα...κοιτα με ποσα θα τον παρει ο γαβρος και μετα πες μου...
dark ?
χασαμε μια ολοκληρη γενια(γιαννακοπουλο/τζορτζεβιτς/μαυρογενιδη/γεωργατο....) απο το λαθος να εμπιστευτουμε τον βατραχο(ολοι νομιζω θυμαστε τι παιχτηκε με γιαννακοπουλο τζολε..)
ΔΕΝ πρεπει να χαθει και αυτη η γεννια...πρεπει να εκμεταλευτουμε το μπαχαλο στον παο και να παρουμε εμεις τα ταλεντα.η αρχη με τον λαγο εγινε και μπραβο στην διοικηση!ο γκαλιτσιος χαθηκε ο τοροσιδης το ιδιο αυτο δεν πρεπει να συνεχιστει!!!
ξερεις πολυ καλα οτι η καλη ομαδα φτιαχνεντε με ελληνες στον κορμο της και με προσθηκη 3-4 πολυ καλους ξενους!!
dark ?
χασαμε μια ολοκληρη γενια(γιαννακοπουλο/τζορτζεβιτς/μαυρογενιδη/γεωργατο....) απο το λαθος να εμπιστευτουμε τον βατραχο(ολοι νομιζω θυμαστε τι παιχτηκε με γιαννακοπουλο τζολε..)
ΔΕΝ πρεπει να χαθει και αυτη η γεννια...πρεπει να εκμεταλευτουμε το μπαχαλο στον παο και να παρουμε εμεις τα ταλεντα.η αρχη με τον λαγο εγινε και μπραβο στην διοικηση!ο γκαλιτσιος χαθηκε ο τοροσιδης το ιδιο αυτο δεν πρεπει να συνεχιστει!!!
ξερεις πολυ καλα οτι η καλη ομαδα φτιαχνεντε με ελληνες στον κορμο της και με προσθηκη 3-4 πολυ καλους ξενους!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι ώρα παίζουμε την Τετάρτη?Δεν το κανονίζεις για μετά το ματς?Και μην ξεχνάτε ότι έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική την Ττάρτη 30/1 στις 7 με Πανιώνιο.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συγνωμη που επεμβαινω φιλε αλλα ο Γρηγορης ειχε ερθει πριν τον Μπαγιεβιτς στον Ολυμπιακο!!!!καλα...κοιτα με ποσα θα τον παρει ο γαβρος και μετα πες μου...
dark ?
τον βρηκε εκει ο Μπαγιεβιτς
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τη Τετάρτη παίζουμε στις 7.Θέλετε να το κάνουμε Τετάρη στο τρικάπακο;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Νόμιζα ότι μόνο εγώ εδώ μέσα έχω την γνώμη ότι ο Ντέμης έχει την μεγαλύτερη ευθύνη...και είχα αρχίσει να ανυσηχώ! :-Xκαπου εχει χαθει το μετρο......
εχουν μεγαλες ευθυνες οι γρανιτσας φιλιπου
αλλα φταιει και ο ντεμης!!!!
ισως να φταιει και περισσοτερο....
δεν ειπα οτι τον γεωργατο τον εφερε ο βατραχος στον οσφπ!Συγνωμη που επεμβαινω φιλε αλλα ο Γρηγορης ειχε ερθει πριν τον Μπαγιεβιτς στον Ολυμπιακο!!!!
τον βρηκε εκει ο Μπαγιεβιτς
το νοημα ειναι αλλου...
αλλα χερομαι που με παρακολουθεις!!
αλλα χερομαι που με παρακολουθεις...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατι το εγραψες δις?αλλα χερομαι που με παρακολουθεις!!
αλλα χερομαι που με παρακολουθεις...
χαιρεσαι διπλα?
βεβαιως και σε παρακολουθω !!!
ολα τα οπαδικα τα παρακολουθω....
Νόμιζα ότι μόνο εγώ εδώ μέσα έχω την γνώμη ότι ο Ντέμης έχει την μεγαλύτερη ευθύνη...και είχα αρχίσει να ανυσηχώ! :-X
μετα απο 4 χρονια μετα απο ΕΚΛΟΓΕΣ μετα απο εκλογες στην ερασιτεχνικη....
καπου φταιει και ο προεδρος!!!
εγω δεν εθελοτυφλω....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις