Επισκέπτης
άντε εγώ σας καληνυχτίσω τα λέμε το πρωί.
καληνυχτα αριωνα...άντε εγώ σας καληνυχτίσω τα λέμε το πρωί.
δεν ηξερα οτι εισαι γαυρος?εκτος και αμα γεννηθηκες χθες και νομιζεις οτι η αεκ ειναι πρωτηΜην ασχολείστε με δευτεροτριτοτεταρτοπέμπτο............καταλάβατε? ;)
επρεπε να δωσει κιτρινη στον λουτσιανο εχεις δικιο,οταν παψετε να βλεπετε φαντασματα θα φτιαξετε και ομαδα για να βλεπουμε και λιγο μπαλιτσα,δεν μου αρεσει να παιζω με την αεκ και να ξερω οτι θα φαει 3 ειλικρινα σου μιλαωμα αυτό είναι παπαρια που είπε στο ποδόσφαιρο τιμωρείται η πρόθεση και στην συγκεκριμένη φάση ο αμυντικός κυνηγάει τον Λουτσιάνο ποιος μου λέει ότι πάνω στην ταχύτητα δεν κόβει ταχύτητα ο επιθετικός για να εκβιάσει το πέναλτυ?
εσυ ποτε εγινες αντιολυμπιακος?οταν επαιζα στην κορινθο και ολα τα χωρια για εντος εδρα,οταν εκλεβες πρωταθληματα με καπνογονα,οταν κατεβαζες τα φωτα η μηπως οταν εφυγε ο βατραχος?οι αεκτζηδες που ειναι αντιολυμπιακοι απο προσωπικη πειρα σου μιλαω κατα 90% γιναν στη φυγη του μπαγεβιτς,ολα τα αλλα ειναι φουμαρα και το ξερεις,ο βαζελος σας στερησε cl προσφατα και δεν ειπατε κουβεντα,ουτε ο κοντορουφιανος ουτε οι φυλλαδες σας,μονο ο ιβιτς ειχε μιλησει τοτε η κανω λαθος?Το βλέπουμε γιατί έχεις δώσει δικαιώματα ρε συ ψάχνω. Και δε μιλάω για χρονιές που έπαιζες μπαλάρα αλλά για χρονιές ολόκληρες που γινόντουσαν όργια που δε γίνονταν ούτε σε αφρικάνικα πρωταθλήματα. Δέκα χρόνια και τώρα έχεις κάνει όλη τη χώρα πρώτα αντιολυμπιακούς και μετά οτιδήποτε άλλο. Ας μην ανοίξουμε όμως να χαρείς τώρα συζητηση χιλιοειπωμένων πραγμάτων. Ο Ατρόμητος σήμερα έπρεπε να φάει 8 τεμάχια, εγώ αυτό είδα.
καλημερα ωραιος ο ταμ ταμ!!!ημουν μεσα προχτες!!!Ενσαλίβα ε;
μακαρι κ πιστευω κ με μεταγραφη.......Με 2 νίκες στα επόμενα εντός έδρας κ πάμε για το διπλάκι στο Αλκαζάρ.
μακαρι κ πιστευω κ με μεταγραφη.......
μακαρι κ πιστευω κ με μεταγραφη.......