romph φίλε μου ο Λύμπε είναι όντως μεγάλη κλάση παίκτη αλλά δεν είναι ντεφορμέ, απλώς είναι λίγος στα κρίσιμα ματς δεν έχει νοοτροπία νικητή και δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη στην ομάδα.Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πάμπολλα στον αθλητισμό.Το κακό είναι ότι δεν έχουμε μόνο αυτόν αλλά κι άλλους τέτοιους στην ομάδα που δεν αντέχουν τη πίεση του πρωταθλητισμού.Ενδεικτικά σου αναφέρω Σέζαρ-Μαντουκά.Και οι τρείς ξέρουν πολλή μπάλλα,πες μου όμως ενα κρίσιμο παιχνίδι ειδικά εκτός έδρας που να κρίνετε κάτι ουσιαστικό για τη πορεία της ομάδας και να έχουν αποδώσει.Δεν το αντέχει η ψυχή τους,τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά.
Ο Λυμπερόπουλος έχει κάνει λίγες κηδείες στην πρώην ομάδα του? Την πρώτη μας νίκη στο Τσου Λου ποιός μας την χάρισε? Ακόμα και ο Σέζαρ (δε λέω ότι είναι σούπερ παίκτης και ότι πρέπει οπωσδήποτε να τον κρατήσουμε) ήταν ο ΜVP και σκόρερ στη μεγαλύτερη νίκη της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ. Όσο για τον Μαντούκα δε θυμάμαι να υπήρχε έστω και ένας ΑΕΚτζής το καλοκαίρι που να έλεγε ότι δε πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα ο Ντέμης για να τον αποκτήσει. Αντίθετα θυμάμαι κριτική (και από εμένα) για το γεγονός ότι καθυστερούσε γιατί παζάρευε να ρίξει τη ρήτρα. Και είμαι σίγουρος ότι αν δεν τον είχαμε κρατήσει, προχτές και γενικά στις στραβές, που καμία ομάδα του κόσμου δε μπορεί να αποφύγει, η πρώτη κουβέντα θα ήταν "Τι μαλάκας και τσιγγούνης που ήταν ο κοντός και δε κράτησε τον Μαντούκα". Είπαμε εκ του αποτελέσματος όλοι μπορούν πολυ εύκολα να κρίνουν. Το πρίν είναι που κανένας δε μπορεί να είναι ποτέ και για τίποτα σίγουρος.