Καλά την άλλη φορά πες του να παίζουν την μπάλα χαμηλά, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε μια κεφαλιά οι Αρειάνοι.παραιτήθηκε γιατί υποτίθεται ότι αδικήθηκαν οι σκωληκαντέρες με το βάζελο.ΟΥΣΤ ρέ χοντρέ!![]()
![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Ναι ο καριόλης.Αλλά ρε αδερφέ έτσι είναι.Όταν είσαι πολυθεσίτης έτσι γίνεται.Στ'αρχίδια σου.Φεύγεις?Έχεις καβάτζα.Κάθεσαι?τρως ότι κάτσει.παραιτηθηκε ο σκορδας απο αντιπροεδρος της superleague.το εχουν ξευτιλισει πια το θεμα.φευγει ο ενας ερχεται ο αλλος.
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Για το οτι Ντέμης-Ζαγοράκης-Καρράς (ο τραγουδιστης και πρωην της..."κας Μπεκαμ"
) ηταν μαζι στα αποδυτηρια πριν το ματς μεταξυ σας σημερα (το ειπε ο μινος πριν λιγο στην "Α.Κ."),εχει να πει κανενας τίποτα ? (αυτο για το θεμα σεζαρ,και την "εμφανιση" Παοκ σημερα). ![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Περιμενω να ακουσω απο εναν αεκτζη,αν πραγματικά πιστευει οτι υπηρχε ποτε περιπτωση ο μιστερ Σαντος να χτυπαγε το παιχνιδι απεναντι στην ΑΕΚ..
Και επειδη θα διαβασω,ενα καρο παπαριες στην συνεχεια,για την ομαδαρα μου τον θρυλο
,να προλαβω να σημειωσω (και ειμαι σιγουρος οτι ολοι κατα βαθος το γνωριζουν) οτι οι μεγάλες ομαδες δεν στηνονται με κλαψες,με το 44,με ζορό και ενακαριρε και φυσαρουφατραβατονε!!!!!
Οσο για τον μΠαοκ,κοροιδα εισαστε που δεν του ριξατε μια πενταρα να εχει να χαιρεται - μεχρι και ο Δελλας ο κολοσσος
επρεπε να σκοραρει !
Αντε καλη χρονια
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Περιμενω να ακουσω απο εναν αεκτζη,αν πραγματικά πιστευει οτι υπηρχε ποτε περιπτωση ο μιστερ Σαντος να χτυπαγε το παιχνιδι απεναντι στην ΑΕΚ..
Και επειδη θα διαβασω,ενα καρο παπαριες στην συνεχεια,για την ομαδαρα μου τον θρυλο
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Οσο για τον μΠαοκ,κοροιδα εισαστε που δεν του ριξατε μια πενταρα να εχει να χαιρεται - μεχρι και ο Δελλας ο κολοσσος
Αντε καλη χρονια
δυστυχως τα βλεπουμε φιλε.μιλανε αυτοι που τηλεορασεις,ραδιοφωνα και κυβερνησεις ειναι μαζι τους.τους λυπαμαι τους κακομοιρους.μονοι τους και ολοι μας.ρε τι αλλο θα ακουσουμε?Μην ασχολείστε με τους κομπλεξικούς ρε, εαν δείτε τι μαλακίες γράφουν στο θρεντ τους είναι για τον ΟΚΑΝΑ (αν κ με τόση πρέζα δε 8α κα8αρίσουν ποτέ).
Επισκέπτης
Για το οτι Ντέμης-Ζαγοράκης-Καρράς (ο τραγουδιστης και πρωην της..."κας Μπεκαμ") ηταν μαζι στα αποδυτηρια πριν το ματς μεταξυ σας σημερα (το ειπε ο μινος πριν λιγο στην "Α.Κ."),εχει να πει κανενας τίποτα ?
Κανονικά, μικρέ μου οπαδίσκε, θα έπρεπε ανάμεσά μας στις κερκίδες να ήταν Παοκτζήδες, ανάμεσά σας να ήταν Ξανθιώτες, ανάμεσα στα "σκουλίκια" να υπήρχαν και "βάζελοι", κτλ, κτλ, κτλ. Οπότε, δεν βλέπω κάτι το κακό για μια συνεύρεση στα αποδυτήρια, δεν έχουμε πόλεμο ξέρεις... ένα ματσάκι είναι!!!!
Τέλος πάντων, τι κάθομαι τώρα και εξηγώ κι εγώ σε γαύρο. ΟΛΟΙ ίδιοι είστε ρε παιδί μου... μα ΟΥΤΕ μία εξαίρεση να επιβεβαιώσει τον κανόνα!!!
Άντε, καλή χρονιά και καλά μυαλά!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Ναι οι κατατρεγμένοι...μια ζωή τους κυνηγάνε...τύφλα να 'χει ο Νίκος Ξανθόπουλος στις ταινίες...δυστυχως τα βλεπουμε φιλε.μιλανε αυτοι που τηλεορασεις,ραδιοφωνα και κυβερνησεις ειναι μαζι τους.τους λυπαμαι τους κακομοιρους.μονοι τους και ολοι μας.ρε τι αλλο θα ακουσουμε?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μοιάζει με το να σου έχουν κάνει λοβοτομή και εγώ να προσπαθώ να σου μάθω τη προπαίδεια.Γίνεται? :o :o :oΚανονικά, μικρέ μου οπαδίσκε, θα έπρεπε ανάμεσά μας στις κερκίδες να ήταν Παοκτζήδες, ανάμεσά σας να ήταν Ξανθιώτες, ανάμεσα στα "σκουλίκια" να υπήρχαν και "βάζελοι", κτλ, κτλ, κτλ. Οπότε, δεν βλέπω κάτι το κακό για μια συνεύρεση στα αποδυτήρια, δεν έχουμε πόλεμο ξέρεις... ένα ματσάκι είναι!!!!
Τέλος πάντων, τι κάθομαι τώρα και εξηγώ κι εγώ σε γαύρο. ΟΛΟΙ ίδιοι είστε ρε παιδί μου... μα ΟΥΤΕ μία εξαίρεση να επιβεβαιώσει τον κανόνα!!!![]()
![]()
Άντε, καλή χρονιά και καλά μυαλά!
Επισκέπτης
Μοιάζει με το να σου έχουν κάνει λοβοτομή και εγώ να προσπαθώ να σου μάθω τη προπαίδεια.Γίνεται? :o :o :o
Ποια προπαίδεια? Το προχώρησες πολύ εσύ! Κάτσε να μάθουν την αλφάβητο πρώτα!!!
Περιμενω να ακουσω απο εναν αεκτζη,αν πραγματικά πιστευει οτι υπηρχε ποτε περιπτωση ο μιστερ Σαντος να χτυπαγε το παιχνιδι απεναντι στην
ΑΕΚ..
Ευχαριστω για τα σχολια,αλλα δεν απανταει κανεις το παραπανω ?
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Ναι οι κατατρεγμένοι...μια ζωή τους κυνηγάνε...τύφλα να 'χει ο Νίκος Ξανθόπουλος στις ταινίες...![]()
Ήδη αρχίζουν και το πιστεύουν..
Ιδού
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
Ευχαριστω για τα σχολια,αλλα δεν απανταει κανεις το παραπανω ?
Σου απαντήσαμε όλοι αλλά προφανώς δεν το κατάλαβες. Πάμε από τα βασικά λοιπόν:
Α... Β... Γ... Δ... Ε... Ζ... Η...
Αύριο θα κάνουμε από το Θ μέχρι το Π
Όλοι παρέα και οι Μογγόλοι μόνοι! Μπράβο ρε!Ήδη αρχίζουν και το πιστεύουν..
Ιδού
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 66