Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
παραιτήθηκε γιατί υποτίθεται ότι αδικήθηκαν οι σκωληκαντέρες με το βάζελο.ΟΥΣΤ ρέ χοντρέ! :rockon: :rockon: :rockon:
Καλά την άλλη φορά πες του να παίζουν την μπάλα χαμηλά, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε μια κεφαλιά οι Αρειάνοι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Το κράτος της Αθήνας του έφταιγε του Σκόρδα για την ήττα! :jerking:
Αφού βρίσκουν κόσμο που τους πιστεύει γιατί να μην το λένε?Πληρώνει κανείς για τις  :jerking: που λέει?Τσάμπα είναι...

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
παραιτηθηκε ο σκορδας απο αντιπροεδρος της superleague.το εχουν ξευτιλισει πια το θεμα.φευγει ο ενας ερχεται ο αλλος.
Ναι ο καριόλης.Αλλά ρε αδερφέ έτσι είναι.Όταν είσαι πολυθεσίτης έτσι γίνεται.Στ'αρχίδια σου.Φεύγεις?Έχεις καβάτζα.Κάθεσαι?τρως ότι κάτσει. :headbang: :headbang: :headbang:Και χοντρός και καβατζωμένος.Ρε ουστ! :headbang: :headbang: :headbang:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Για το οτι Ντέμης-Ζαγοράκης-Καρράς (ο τραγουδιστης και πρωην της..."κας Μπεκαμ" :boobies:) ηταν μαζι στα αποδυτηρια πριν το ματς μεταξυ σας σημερα (το ειπε ο μινος πριν λιγο στην "Α.Κ."),εχει να πει κανενας τίποτα ? (αυτο για το θεμα σεζαρ,και την "εμφανιση" Παοκ σημερα). :idiot:
Περιμενω να ακουσω απο εναν αεκτζη,αν πραγματικά πιστευει οτι υπηρχε ποτε περιπτωση ο μιστερ Σαντος να χτυπαγε το παιχνιδι απεναντι στην ΑΕΚ..
Και επειδη θα διαβασω,ενα καρο παπαριες στην συνεχεια,για την ομαδαρα μου τον θρυλο :rockon:,να προλαβω να σημειωσω (και ειμαι σιγουρος οτι ολοι κατα βαθος το γνωριζουν) οτι οι μεγάλες ομαδες δεν στηνονται με κλαψες,με το 44,με ζορό και ενακαριρε και φυσαρουφατραβατονε!!!!!
Οσο για τον μΠαοκ,κοροιδα εισαστε που δεν του ριξατε μια πενταρα να εχει να χαιρεται - μεχρι και ο Δελλας ο κολοσσος  :headbang: επρεπε να σκοραρει !
Αντε καλη χρονια

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Καλή χρονιά αδερφέ.Δεν ασχολούμαστε παπαριές πρωτοχρονιάτικα. :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν στήνονται με Ζορό , 44 ...στήνονται με Πάντους , κατασκευή νόμων και μπαρμπα-Θωμάδες!
;)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Μην ασχολείστε με τους κομπλεξικούς ρε, εαν δείτε τι μαλακίες γράφουν στο θρεντ τους είναι για τον ΟΚΑΝΑ (αν κ με τόση πρέζα δε 8α κα8αρίσουν ποτέ).

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μην ασχολείστε με τους κομπλεξικούς ρε, εαν δείτε τι μαλακίες γράφουν στο θρεντ τους είναι για τον ΟΚΑΝΑ (αν κ με τόση πρέζα δε 8α κα8αρίσουν ποτέ).
δυστυχως τα βλεπουμε φιλε.μιλανε αυτοι που τηλεορασεις,ραδιοφωνα και κυβερνησεις ειναι μαζι τους.τους λυπαμαι τους κακομοιρους.μονοι τους και ολοι μας.ρε τι αλλο θα ακουσουμε?

Επισκέπτης
Για το οτι Ντέμης-Ζαγοράκης-Καρράς (ο τραγουδιστης και πρωην της..."κας Μπεκαμ" :boobies:) ηταν μαζι στα αποδυτηρια πριν το ματς μεταξυ σας σημερα (το ειπε ο μινος πριν λιγο στην "Α.Κ."),εχει να πει κανενας τίποτα ?

Κανονικά, μικρέ μου οπαδίσκε, θα έπρεπε ανάμεσά μας στις κερκίδες να ήταν Παοκτζήδες, ανάμεσά σας να ήταν Ξανθιώτες, ανάμεσα στα "σκουλίκια" να υπήρχαν και "βάζελοι", κτλ, κτλ, κτλ. Οπότε, δεν βλέπω κάτι το κακό για μια συνεύρεση στα αποδυτήρια, δεν έχουμε πόλεμο ξέρεις... ένα ματσάκι είναι!!!!

Τέλος πάντων, τι κάθομαι τώρα και εξηγώ κι εγώ σε γαύρο. ΟΛΟΙ ίδιοι είστε ρε παιδί μου... μα ΟΥΤΕ μία εξαίρεση να επιβεβαιώσει τον κανόνα!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άντε, καλή χρονιά και καλά μυαλά!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
δυστυχως τα βλεπουμε φιλε.μιλανε αυτοι που τηλεορασεις,ραδιοφωνα και κυβερνησεις ειναι μαζι τους.τους λυπαμαι τους κακομοιρους.μονοι τους και ολοι μας.ρε τι αλλο θα ακουσουμε?
Ναι οι κατατρεγμένοι...μια ζωή τους κυνηγάνε...τύφλα να 'χει ο Νίκος Ξανθόπουλος στις ταινίες... :2funny:

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Κανονικά, μικρέ μου οπαδίσκε, θα έπρεπε ανάμεσά μας στις κερκίδες να ήταν Παοκτζήδες, ανάμεσά σας να ήταν Ξανθιώτες, ανάμεσα στα "σκουλίκια" να υπήρχαν και "βάζελοι", κτλ, κτλ, κτλ. Οπότε, δεν βλέπω κάτι το κακό για μια συνεύρεση στα αποδυτήρια, δεν έχουμε πόλεμο ξέρεις... ένα ματσάκι είναι!!!!

Τέλος πάντων, τι κάθομαι τώρα και εξηγώ κι εγώ σε γαύρο. ΟΛΟΙ ίδιοι είστε ρε παιδί μου... μα ΟΥΤΕ μία εξαίρεση να επιβεβαιώσει τον κανόνα!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άντε, καλή χρονιά και καλά μυαλά!
Μοιάζει με το να σου έχουν κάνει λοβοτομή και εγώ να προσπαθώ να σου μάθω τη προπαίδεια.Γίνεται? :o :o :o

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο Πετράκης Κόκκαλης είπε το ανέκδοτο της χρονιάς!
"Καλό είναι τα πρωταθλήματα να κρίνονται στα γήπεδα"
:2funny: :2funny: :2funny:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Περιμενω να ακουσω απο εναν αεκτζη,αν πραγματικά πιστευει οτι υπηρχε ποτε περιπτωση ο μιστερ Σαντος να χτυπαγε το παιχνιδι απεναντι στην
ΑΕΚ..

Ευχαριστω για τα σχολια,αλλα δεν απανταει κανεις το παραπανω ?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Την αλφάβητο μπορεί να μην την έχουν μάθει, αλλά αυτό: "ΡΕ ολοι τους και ΜΟΝΟΙ μας ρε !!!!!" το έχουν μάθει μια χαρά.

Θα τους ρωτάς:"Τι ώρα είναι???" κ θα σου απαντούν "Ρε ολοι τους και ΜΟΝΟΙ μας ρε !!!!!". :2funny::2funny:

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Όχι ρε αδερφέ γιατί να το χτυπήσει εξάλλου?Μαλάκας είναι?Αφού και να το χτυπήσει θα το χάσει.Άντε και τώρα που πήρες αυτό που ήθελες,καλή χρονιά. :-* :-* :-*

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε γαυροι παρτε το χαμπαρι φετος θα παιξετε και σε αλλον ομιλο εκτος απο αυτον του cl.στα πλει οφ τον απριλη.δεν ξερω ποιος θα το παρει φετος αλλα αυτος ο ολυμπιακος αποκλειεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom