Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Ασε με τωρα με τους καυμενουληδες μωρε νυχτιατικα..Ολοι μαζι εναν Αμρσμπατ δεν τον φτάνουν στην κλωτσιά...
Ασε με τωρα με τους καυμενουληδες μωρε νυχτιατικα..Ολοι μαζι εναν Αμρσμπατ δεν τον φτάνουν στην κλωτσιά...
Θείο, το ότι δεν σας άρεσε η απόφαση δεν σημαίνει πως δεν ήταν και σωστή.Καλααααααα......
Καλα ειπα θειο, δεν είπα τίποτα. Ολα καλα.Θείο, το ότι δεν σας άρεσε η απόφαση δεν σημαίνει πως δεν ήταν και σωστή.
Τι να κάνουμε δλδ...?
Πολύ εύκολα υποχώρησες θείο.Καλα ειπα θειο, δεν είπα τίποτα. Ολα καλα.
Νομιζεις θειο...Πολύ εύκολα υποχώρησες θείο.
Ύποπτο...
Κιτρινόμαυρους εννοείς του Άρη??Νομιζεις θειο...
Πρεπει να συστηθουμε;
Πολυ γκρινια παντως ο κιτρινομαυρος και αντιολυμπιακος τυπος σήμερα για την αλλαγη του Μσρεσκα.
Είπαμε ειχε κουσούρι. Μπεκρής. Ασε που δε προλάβαινε να παει κιολας Θεσσαλονικη.
Και τους αεκτζηδες.Κιτρινόμαυρους εννοείς του Άρη??
Δε γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά λίγο η γκρίνια, λιγο η γενικότερη καχυποψία μπορεί να βγει σε καλό.
Το καλό είναι σχετικό φυσικά...
Δεν φτάνει που είναι παλτό μιλάει κιολας... είπε η κορυφή αν είδες καλά!!!Καλημερα, κυριοι!
Επίθεση Πισάρο στην ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι μαφία - Η χειρότερη απόφαση της καριέρας μου»!
Ο Ροδόλφο Πισάρο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα ήταν η χειρότερη της καριέρας του!www.sport-fm.gr
Τάσο, για την κορυφή της αεκ εννοεί. Κορυφή της αεκ είναι η διοίκηση. Αν κατάλαβες....Δεν φτάνει που είναι παλτό μιλάει κιολας... είπε η κορυφή αν είδες καλά!!!
Για όλους λέει...!!!Τάσο, για την κορυφή της αεκ εννοεί. Κορυφή της αεκ είναι η διοίκηση. Αν κατάλαβες....
Η αλήθεια είναι πως κι' εγώ κατάλαβα πως μιλάει πιο γενικά.Τάσο, για την κορυφή της αεκ εννοεί. Κορυφή της αεκ είναι η διοίκηση. Αν κατάλαβες....
Ένας big Mac του χρειαζότανε του χαραμοφάη...... μαζί με τον Ραμπεσατρανα, είναι τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα που περάσανε από την ΑΕΚ.Καλημερα, κυριοι!
Επίθεση Πισάρο στην ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι μαφία - Η χειρότερη απόφαση της καριέρας μου»!
Ο Ροδόλφο Πισάρο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα ήταν η χειρότερη της καριέρας του!www.sport-fm.gr
Είναι μέσα σε όλες τις φάσεις ομως
Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Μαρσιάλ ...
Πραγματικά μεγάλο κοπρόσκυλο. Πρέπει να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει βγει πλάγιο με τη μπάλα... Μόνο στην αεκ αυτάΈνας big Mac του χρειαζότανε του χαραμοφάη...... μαζί με τον Ραμπεσατρανα, είναι τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα που περάσανε από την ΑΕΚ.
Όχι ειδικά μίλαγεΗ αλήθεια είναι πως κι' εγώ κατάλαβα πως μιλάει πιο γενικά.
Ναι σωστα, ειπε κιολας οτι εχουμε και στο Μεξικο μαφια αλλα σαν της Ελλαδας απαπα…Όχι ειδικά μίλαγε
Τις ίδιες πρακτικές με παίκτες που δεν θέλει κάνει κι ο δικός μας μην είσαι προπέτηςΝαι σωστα, ειπε κιολας οτι εχουμε και στο Μεξικο μαφια αλλα σαν της Ελλαδας απαπα…
Στο Μεξικο, που πεφτεις να κοιμηθεις το βραδυ με δυο νεφρα και ξυπνας με ενα…
Να τον παρετε τυπε αφου ειναι αξιοπιστος να τον βαλετε υπευθυνο ηθικης στον γαυρο, αν ειστε ομοϊδεατες.
Γιατι για μπαλα πολυς σας πεφτει…
καλα δεν θα ειμαι αυτο που εγραψες, τελος παντων….Τις ίδιες πρακτικές με παίκτες που δεν θέλει κάνει κι ο δικός μας μην είσαι προπέτης