teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.760
- Πόντοι
- 2.306
ΠαρομοιωςΌχι εγώ σέβομαι αυτόν που βγαίνει όταν οι άλλοι χάνονται
ΠαρομοιωςΌχι εγώ σέβομαι αυτόν που βγαίνει όταν οι άλλοι χάνονται
Στα πρωτόκολλα των σοφών της ΣιόνΑυτο δεν ειναι δικο σου, το εχεις διαβασει σε Καζαμια.
Καμικαζι αυτοκτονιας ο τυπος...μπραβο του....Αυτος ειναι. Στο βαζελονημα εφαγε ολο το σκατο. Μιλαμε την βγαλανε καθαρη η βαζελοι. Είχαν τουτον εδω και το έτρωγε
Εχουν και καλοι ομαδα αυτοι, Ελβετοι…Στα πρωτόκολλα των σοφών της Σιόν
Ηθελα να ελθω στο γσυρονημα τυπε αλλα ξερεις , η διοικηση ειχε κλεισει τας θυρας, θελατε να κρατησετε το σκατο ολο για τον εαυτο σας.Αυτος ειναι. Στο βαζελονημα εφαγε ολο το σκατο. Μιλαμε την βγαλανε καθαρη η βαζελοι. Είχαν τουτον εδω και το έτρωγε
Συνάδελφε - αν κατά καιρούς βάζω avatars με τύπους του ΟΣΦΠ των 80/90s είναι γιατί τότε είχα (όπως και η μάζα) αρκετό χρήμα για πέταμα ασχέτως αν ήμουν και ΟΣΦΠ τυπικά. Προσδοκώ (αναπολώ) εποχές Κοσκωτά όπου γαμούσε και ο άστεγος1) ολη η καλη παρεα των γαυρων εδω,
2) Πηγιαντε παρτε κανενα υπογλώσσιο, μπορει και να σας χρειαστει…
Δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις τυπε.Συνάδελφε - αν κατά καιρούς βάζω avatars με τύπους του ΟΣΦΠ των 80/90s είναι γιατί τότε είχα (όπως και η μάζα) αρκετό χρήμα για πέταμα ασχέτως αν ήμουν και ΟΣΦΠ τυπικά. Προσδοκώ (αναπολώ) εποχές Κοσκωτά όπου γαμούσε και ο άστεγος
Διαβάστε τι λέει ο παλαίμαχος Κώστας Ορφανός
Κώστας Ορφανός: «Σε φάση απομυθοποίησης ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ»
Η συνέντευξη του Κώστα Ορφανού στο «ΦΩΣ» . Έκπληξη αυτά που λέει για τον Καρυπίδη και τον Άρη.www.fosonline.gr
- Πολλά χρόνια πίσω, το 1980, όταν κατέβηκα στον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ, μου είπαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό ότι πρώτος στόχος της ομάδας ήταν η διάκριση στην Ευρώπη! Και μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο τότε ήταν χαμηλά και οι κληρώσεις μας ήταν πάντα με θηρία. Με την Μπάγερν, το Αμβούργο, τον Άγιαξ, την Μπενφίκα. Τώρα δεν είναι έτσι. Τώρα οι ομάδες μας κληρώνονται με βουλγάρικες και ισραηλινές ομάδες, αλλά αποκλείονται.
- Δεν γνωρίζω τον σχεδιασμό κάθε ομάδας, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάνουν λάθος αν στον προγραμματισμό τους δεν έχουν τη διάκριση στην Ευρώπη. Λάθος και από πλευράς οικονομικής και από θέμα θέσης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ΟΥΕΦΑ. Για να διακριθείς όμως στην Ευρώπη, πρέπει να έχεις τον κατάλληλο σχεδιασμό. Γιατί αν δεν διακριθείς, μετά έχεις άλλα προβλήματα. Για παράδειγμα, ένας πολύ καλός παίκτης δεν θα έρθει στον Ολυμπιακό αν δεν παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Ή, για να έρθει, θα ζητήσει υπέρογκα λεφτά. Γίνονται λάθος επιλογές και σε λάθος χρόνο. Έρχονται παίκτες αργά και βλέπουμε τις ομάδες μας να αποκλείονται από ευρωπαϊκές διοργανώσεις νωρίς το καλοκαίρι.
Με συτον τον καημο θα μείνεις. Γι αυτο θα τρεχεις σε αλλα νηματα να μας βρισκεις.Ηθελα να ελθω στο γσυρονημα τυπε αλλα ξερεις , η διοικηση ειχε κλεισει τας θυρας, θελατε να κρατησετε το σκατο ολο για τον εαυτο σας.
Δεν χαλαμε χατηρι εμεις σε τετοια πραγματα.
Με συτον τον καημο θα μείνεις. Γι αυτο θα τρεχεις σε αλλα νηματα να μας βρισκεις.
Αυτους εχουμε με αυτους θα ζησουμε τυπε.Δεν θα φύγει θα τον φύγουν δεν έχει μέγεθος για την ΑΕΚ
Ρε συ Κατσαπλια, μολις εκατσα να δω τα στιγμιοτυπα. Τι εγινε ρε συ, επεσα μεσα; Μα ακριβως μεσα οτι μετα απο δυο χρονια η αγια σοφια θα μυριζει χορτασιλα;ετσι να παρακαλας! με το ονειρο θα μεινεις που θα κοψει η επαρχια να πηγαινει!
τι ειμαστε μικρη ομαδα σαν και σενα?
Εν τάξει, κάποτε μπορούσαμε να συντηρούμε επτα αθλητικες εφημερίδες.Δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις τυπε.
το βασικοτερο ολων ομως ειναι το εξης: η Ελλαδα ειναι μικρη ποδοσφσιρικα αγορα.
Δεν εχει ενδιαφερον για κανενα μεγαλο να επενδυσει για να φερει μεγαλα ονοματα, δεν θα βγαλει ποτε τα λεφτα του.
θα μου πεις: μα και η Πορτογαλια και το Βελγιο ειναι μικρες αγορες και διαπρεπουν κατα καιρους.
Συγκρινε ποδοσφαιρικη παραδοση των χωρων αυτων με Ελλαδα και θα δεις οτι θελουμε καμια τριανταρια χρονια για να ειμαστε στο επιπεδο τους.
Και ολα αυτα αν παψει η καφριλα και το καραγκιοζιλικι που παει συννεφο.
αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες ανεξαρτητως.
αποκλειστηκε αδικα απο καποια νοα? επαιξε καλυτερα και κερδισε. το αν εμεις παιξαμε αδιαφορα η οχι ας το κρινουν αυτοι που κρινουν τον πρωταθλητη. ουδεμια εκπληξη για εμενα! ας τους κοβαν κανενα προστιμο απο περυσι στις ηττες να εβλεπες μετα επιδοσεις....@kachaplias @tsigkoleletos
Η αεκ τα καταφερε να αποκλειστει ΔΕΝ θα παιξει Ευρώπη. Τα καταφερε.
Αλλη μια μεγαλη ευρωπαικη βραδια για την αεκ του Αλμε(γ)ιδα
Στο γηπεδο που ο Ολυμπιακος σηκωσε ευρωπαικο η αεκ στο ιδιο γήπεδο, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ από καποια Νοα.
το χαλι που ειδαμε εχει ονομα και επωνυμο τυπε....Περίμενα υπομονετικά καμία ώρα να περάσει η μέρα της Παναγίας ώστε να μπορώ να μιλήσω ελεύθερα. Έλεγα θα πέσει και λίγο η πίεση και μπορεί να καλμαρω.
Οι 8 στους 10 που μπαίνετε σε αυτό το νήμα δεν μπαίνετε για καζουρα αλλά από κόμπλεξ.
Επειδή λοιπόν έχω πολλά νεύρα με το χάλι που είδα πριν λίγο από την ομάδα μου, εσείς οι μαλακες που είσαστε ο περιφερόμενος θίασος του μπου, άντε και γαμηθειτε μουνόπανα σκατογαυροι γαμω τα σπίτια σας!!!
Στους υπόλοιπους 2 εύχομαι χρόνια πολλά!!!
εμεις απαξιωνουμε το μιλκο καπ τυπε... ξεμπερδεψαμε νωρις με την κωμωδια
Το απαξιώνεις αλλα στο κατω σχόλιο στον συνοποπαδο σου βραζεις για τον αποκλεισμό. Τελικα, θελατε ή οχι να παιξετε Ευρώπη εστω στο κονφερενς; Ο Ολυμπιακος το τερμάτισε εκει με δυνατους αντιπαλους σου ξαναλεω και η αεκ δεν θα παιξει καν. Θελατε ή οχι τελικα να περασετε;το χαλι που ειδαμε εχει ονομα και επωνυμο τυπε....
ποιος επιτελους θα πει ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ γαμω τη μπανακολλα του ?
ποιος φταιει? ο ηλιοπουλος? ο μπαμπης ο σουγιας που πηγε γηπεδο να φωναξει στα κοιμησμενα μπας και μπουν και φαν σιδερα???
μια ομαδα β εθνικης να κατεβαζαμε πχ την ηλιουπολη καλυτερα και πιο ψυχωμενα θα επαιζε για να τσακισει τους αρμενιους....
Forza!το χαλι που ειδαμε εχει ονομα και επωνυμο τυπε....
ποιος επιτελους θα πει ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ γαμω τη μπανακολλα του ?
ποιος φταιει? ο ηλιοπουλος? ο μπαμπης ο σουγιας που πηγε γηπεδο να φωναξει στα κοιμησμενα μπας και μπουν και φαν σιδερα???
μια ομαδα β εθνικης να κατεβαζαμε πχ την ηλιουπολη καλυτερα και πιο ψυχωμενα θα επαιζε για να τσακισει τους αρμενιους....
εμείς τουλάχιστον βλέπαμε πρώτα τα καραγκιοζιλίκια με τα δοκάρια και τους διαιτητές που άλλαζαν εν μία νυκτί και τις πριονοκορδέλες που πέρναγαν τα κοράκια τους αντιπαλους της αεκ πρόπερσι και λέγαμε οτι ο μπαλτάκος είναι υπάλληλος του λαθρεμπορα, εσύ πριν καν να αρχίσει το πρωτάθλημα ξέρεις οτι όλα είναι στημένα. πίστεψέ με, αυτά που είδαμε πρόπερσι για να πάρει με το ζόρι το μπουρδέλο του αλμέιδα πρωτάθλημα, θα περάσουν πολλά χρόνια να τα ξαναδούμε.αφου ξερουμε ουτως η αλλως οτι μεταξυ σας τα εχετε τακιμιασει φετος για την πρωτη και δευτερη θεση κωλογαυροι του βορρα και του νοτου. για ποιον ακριβως λοιπον να μαζεψω βαθμους?