HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
Αδικημένες κλαψομούνισες
Φέρτε πίσω το κύπελο του 17.
Gayροικλεφτοκαρεκλάδες
Είστε ξεφτίλες
ελα τσακο
Αδικημένες κλαψομούνισες
Gayροικλεφτοκαρεκλάδες
Είστε ξεφτίλες
@Reznov βρες ενα κυπελλο, ενα φλιτζανι εστω και δωστου το ρε συ. Κριμα ειναι ο ανθρωπος.Αδικημένες κλαψομούνισες
Gayροικλεφτοκαρεκλάδες
Είστε ξεφτίλες
ας πανε να το παρουν@Reznov βρες ενα κυπελλο, ενα φλιτζανι εστω και δωστου το ρε συ. Κριμα ειναι ο ανθρωπος.
Τωρα για τις καρεκλες, θα παω εγω σε εναν γυφτο στο Αιγαλεω να του παρω μερικες.
ας πανε να το παρουν
μικρας ασιας 1 μπανεις μεσα και λες αεκ ειμαι ηρθα να παρω το κυπελλο του 17 που μας κλεψατε
δεν μπορω να βοηθησω αλλο
Τόση γαρίδα και καλαμάρι φέρνει ο χοντρός ρε τυπε πείτε του να φτιάξει κ μια ωραία προθήκη. Σαν τυροπιταδικο μοιάζεικαλα ρε τυποι επεσε το ματι μου σε ενα βιντεο απο τπ μουσειο σας και ειχε κατι καλογερους για να κρεμανε τα ρουχα κατι τηλεφωνα εποχης κατι ξυλινα γραφεια εποχης κατι κανονια λες και εισαι στην υδρα κατι οθονες προτζεκτορες που δειχναν τον κοσμο μεσα στη τσαμπασοφια τιγκα στις φανελες ρε τι ειναι αυτα ρε τι να αυτα ρε να ρε πως ειναι τα πραγματικα μουσεια περπατας και προχωρας στο πλαι μην σπρωξεις και ριξεις καμια κουπα κατω κατα λαθος
τυπε ειμαστε μπροστα εχει φτιαχτει ετσι για να φιλοξενησει τις προτομες των πεσοντων του νουρΤόση γαρίδα και καλαμάρι φέρνει ο χοντρός ρε τυπε πείτε του να φτιάξει κ μια ωραία προθήκη. Σαν τυροπιταδικο μοιάζει
Πες τα με τους ηθικούς τάχα μου κωλομπαραδεςελα καρεκλοκλαψομουνηδες
«Σχετικά με το περιστατικό στο μνημείο των θυμάτων της Θ 7 και για να σταματήσει κάθε περίεργη φημολογία , θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες oι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τη νοοτροπία μας. Το μνημείο αυτό ως γνωστό έχει στηθεί στη μνήμη οπαδών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν οπαδοί και της ΑΕΚ . Τις διαφορές μας με αντίπαλους οπαδούς τις λύνουμε εκεί που πρέπει και με τρόπους που όλοι ξέρουν καλά χρόνια τώρα . Αν και μόνο αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς που το έκαναν ανήκει στους οπαδούς μας, εμείς θα τον απομονώσουμε και θα τον τιμωρήσουμε όπως του αξίζει, διότι η Οriginal ξέρει και να σέβεται και να τιμά».
Βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7! (pics)
Βλακεία δίχως τέλος! Άγνωστοι τα ξημερώματα βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7 έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη και λίγες ώρες μετά έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας!www.gazzetta.gr
πις οφ κεικ δεν τους βλεπουμε καν μονο αυτοι θα ηταν ικανοι να αρχισουν κλαμα για δυο καρεκλες 2 νιπτηρες και κατι αυτοκολληταΠες τα με τους ηθικούς τάχα μου κωλομπαραδες
γιατι ξηγιεσαι ετσι ρε μαν ;;πις οφ κεικ δεν τους βλεπουμε καν μονο αυτοι θα ηταν ικανοι να αρχισουν κλαμα για δυο καρεκλες 2 νιπτηρες και κατι αυτοκολλητα
Μηπως τρεμει και με τα νεο τιμολογια στο ρευμα?Καποιον μου θυμιζειγιατι ξηγιεσαι ετσι ρε μαν ;;
οι καρεκλες ηταν καινουργιες και ο προεδρος ματωσε για να τις αγοράσει , δεν του περίσσευαν λεφτα ναπουμε,
να μην κανει λιγο σαματα μπας και παρει κάτι ;
αν τρεμει λεει ;; χεσμενος ειναι πανω του , ουτε αυτην την μαλακία που εχει σαν μπεκάτσα απ εξω δεν φωτιζει το βραδυΜηπως τρεμει και με τα νεο τιμολογια στο ρευμα?Καποιον μου θυμιζει
Έχουμε βγει στο τικ τοκ οι ρουφιάνοι βάζουν μούρες αυτωνών με τις πολυθρόνες και λένε αυτός είναι ο τάδε που έχει επιχείρηση εκεί αυτός είναι ο τάδε δουλεύει εκεί μιλάμε χειρότεροι ρουφιάνοι από τους βαζελους θα βρεθείς ισόβια για μια καρέκλα και έτσι και πήρανε τρεις διαφορετικοί μαζί εγκληματική οργάνωσηγιατι ξηγιεσαι ετσι ρε μαν ;;
οι καρεκλες ηταν καινουργιες και ο προεδρος ματωσε για να τις αγοράσει , δεν του περίσσευαν λεφτα ναπουμε,
να μην κανει λιγο σαματα μπας και παρει κάτι ;
τα ειδα και εγω τυπε μου .. τι να πω ξεφτιλα εντελως το ρουφιανιλικιΈχουμε βγει στο τικ τοκ οι ρουφιάνοι βάζουν μούρες αυτωνών με τις πολυθρόνες και λένε αυτός είναι ο τάδε που έχει επιχείρηση εκεί αυτός είναι ο τάδε δουλεύει εκεί μιλάμε χειρότεροι ρουφιάνοι από τους βαζελους θα βρεθείς ισόβια για μια καρέκλα και έτσι και πήρανε τρεις διαφορετικοί μαζί εγκληματική οργάνωση