Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Με την διαφορά ότι δεν μπήκαμε με την ίδια βαθμολογία στα πλέι οφ
Και γιατί παρακαλάτε να χάσουμε τον τελικό αφού δεν είστε κομπλεξικοί ;
πρπσωπικα δεν παρακαλαω να χασετε.
Δεν λεω οτι θα χαρω αν το παρετε, αλλα ξερω οτι αν αυτο γινει θα ειναι καλο συνολικα για ολες τις Ελληνικες ομαδες.
Επισης εδω ειναι καθαρα θεμα φθονου, η ΑΕΚ εχει ενα ομορφο υπεσυγχρονο γηπεδο, αντι να χαιρεστε που παιζετε μεσα στην Έλλαδα (τεραστιο πλεονεκτημα) εχετε ξερασει τ ‘ αντερα σας για το γηπεδο.
Ζηλοφθονοι, μικροι οπως ο προεδρος Βαγγελας που οταν κληθηκε να παραστει εβγαλε ολη του την κατωτεροτητα λεγοντας οτι θα θυμισει στην ΑΕΚ τις ηττες που τις προκαλεσε.
Υπαρχει πιο κομπλεξικη απαντηση?
Τελος, αμα βλεπεις ανθρωπο να γραφει στα μπρατσα του «be free, live» και μαλακιες λες και τα κανει σκονακι να μην τα ξεχασει, ξερεις οτι εχει σοβαρό προβλημα προσωπικοτητας και αυτοπροσδιορισμου.
Προσωπικα τετοια βαρυγδουμπα στιγματα εχω δει μονο σε παιχτες survivor (κοινως ναυαγια) κατι μαγειρες στο Μαστερσεφ και εκδιδομενες.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.107
Πόντοι
6.635
Κοίταξε το να λες λουζερ τον Ολυμπιακό επιφέρει ποινές κατάλαβες τι θέλω να σου πω ; Θέλεις να σου βάλω την γνωστή φωτογραφία με τα Μάτριξ από 6-7 αγώνες μεταξύ μας που έχετε μαζέψει 30 γκολ ; Βγήκε η ψείρα στο γιακά Μαζευτείτε λίγο με τον νταβατζή σας μιλάτε
Νταβατζη φέτος με την ΑΕΚ είχατε 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες... άρα μαζεψου εσύ

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
Κοίταξε το να λες λουζερ τον Ολυμπιακό επιφέρει ποινές κατάλαβες τι θέλω να σου πω ; Θέλεις να σου βάλω την γνωστή φωτογραφία με τα Μάτριξ από 6-7 αγώνες μεταξύ μας που έχετε μαζέψει 30 γκολ ; Βγήκε η ψείρα στο γιακά Μαζευτείτε λίγο με τον νταβατζή σας μιλάτε
καλησπερα στον τριτο τον μακρυτερο!!!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Ειστε λιγο loosers φετος και αυτο δεν ειναι κακο, αντιθετως μπορει να σας επαναφερει στην πραγματικοτητα.
Φερατε καλο προπονητη ομως και εκει που ειχατε μια ελπιδα να αναλογιστειτε την κατασταση σας, θα τα βαλετε ολα κατω απ’ το χαλι λογω τελικου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
πρπσωπικα δεν παρακαλαω να χασετε.
Δεν λεω οτι θα χαρω αν το παρετε, αλλα ξερω οτι αν αυτο γινει θα ειναι καλο συνολικα για ολες τις Ελληνικες ομαδες.
Επισης εδω ειναι καθαρα θεμα φθονου, η ΑΕΚ εχει ενα ομορφο υπεσυγχρονο γηπεδο, αντι να χαιρεστε που παιζετε μεσα στην Έλλαδα (τεραστιο πλεονεκτημα) εχετε ξερασει τ ‘ αντερα σας για το γηπεδο.
Ζηλοφθονοι, μικροι οπως ο προεδρος Βαγγελας που οταν κληθηκε να παραστει εβγαλε ολη του την κατωτεροτητα λεγοντας οτι θα θυμισει στην ΑΕΚ τις ηττες που τις προκαλεσε.
Υπαρχει πιο κομπλεξικη απαντηση?
Τελος, αμα βλεπεις ανθρωπο να γραφει στα μπρατσα του «be free, live» και μαλακιες λες και τα κανει σκονακι να μην τα ξεχασει, ξερεις οτι εχει σοβαρό προβλημα προσωπικοτητας και αυτοπροσδιορισμου.
Προσωπικα τετοια βαρυγδουμπα στιγματα εχω δει μονο σε παιχτες survivor (κοινως ναυαγια) κατι μαγειρες στο Μαστερσεφ και εκδιδομενες.
Εγώ δεν είμαι υποστηριχτής του χοντρού στα παπαρια μου να πα να γαμηθει όσο για το γήπεδο σας κανείς δεν θα το πειράξει όλοι θα ερθουν για το τρολερισμα μα φωτό κλπ ούτε σπασίματα ούτε τίποτα τώρα αν αποπειραθείτε να κάνετε μαγκιές από έξω με πεσιματικες στα σκοτεινά τότε θα πέσει ράβδος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Ειστε λιγο loosers φετος και αυτο δεν ειναι κακο, αντιθετως μπορει να σας επαναφερει στην πραγματικοτητα.
Φερατε καλο προπονητη ομως και εκει που ειχατε μια ελπιδα να αναλογιστειτε την κατασταση σας, θα τα βαλετε ολα κατω απ’ το χαλι λογω τελικου.
Τι λουζερ είμαστε που στην Ευρώπη η στην Ελλάδα ; Δηλαδή δεν δικαιούμαστε να χάσουμε πρωτάθλημα κανένα ? Με ευχαριστεί που με θεωρείς δεδομένο πρωταθλητή

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Εγώ δεν είμαι υποστηριχτής του χοντρού στα παπαρια μου να πα να γαμηθει όσο για το γήπεδο σας κανείς δεν θα το πειράξει όλοι θα ερθουν για το τρολερισμα μα φωτό κλπ ούτε σπασίματα ούτε τίποτα τώρα αν αποπειραθείτε να κάνετε μαγκιές από έξω με πεσιματικες στα σκοτεινά τότε θα πέσει ράβδος
Να βγαλετε φωτογραφιες τύπε, να τις κρεμασετε να θυμαστε οτι πηγατε τελικο να το λετε στα εγγονια σας….που θα ονειρευονται να πανε τελικο, κατι σαν τους βαζελες δηλαδη…
μονο μη βαλετε κανενα τυπο σαν τον Ασλανιδη να πεσει με αλεξιπτωτο με καμμια εικονα , θα μας σπασει το σκεπαστρο….

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τυπε λειπει ο Καβαφης της βωμολοχιας, ο Ελυτης της βρωμογλωσσιας, ο @markosp μην περιμενεις πολλα πραγματα.
:confused:
Ευχαριστώ πολύ για τα τιμητικά σου λόγια.
Δεν μπήκα εδώ γιατί δε μου αρέσει να κλέβω εκκλησία.
Να είστε πάντα καλά Κουλες μου.
Ο,τι καλύτερο σας εύχομαι.
Σε δέκα μέρες θα σηκώσουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο δοξασμένο γήπεδο σας και θα σας προσφέρουμε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη εις την αγίαν σοφίαν.
Εμπρός της ΑΕΚ παληκάρια!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Να βγαλετε φωτογραφιες τύπε, να τις κρεμασετε να θυμαστε οτι πηγατε τελικο να το λετε στα εγγονια σας….που θα ονειρευονται να πανε τελικο, κατι σαν τους βαζελες δηλαδη…
μονο μη βαλετε κανενα τυπο σαν τον Ασλανιδη να πεσει με αλεξιπτωτο με καμμια εικονα , θα μας σπασει το σκεπαστρο….
Κοίταξε θα σου έλεγα ότι θα γλιτώσει γιατί θα πέσει στο αερόστατο που παλεύατε να σηκώσετε αλλά δεν θα σας το πω γιατί είμαι καλό παιδί

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Τι λουζερ είμαστε που στην Ευρώπη η στην Ελλάδα ; Δηλαδή δεν δικαιούμαστε να χάσουμε πρωτάθλημα κανένα ? Με ευχαριστεί που με θεωρείς δεδομένο πρωταθλητή
Λουζερ δεν ειστε γιατι χασατε το πρωταθλημα, ειστε διοτι κατηγορειτε τα παντα (διαιτησιες, ΕΠΟ, κυβερνηση) για το γεγονος οτι φετος μεχρι Μεντιλιμπαρ ησασταν ΓΤΠ.
Φετος αλλα και περισυ ειστε ο ορισμος της παροιμιας « της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες».
Γκρινια για τα παντα και αγχος για να μην το παρει η ΑΕΚ.
Συγχαρητηρια στον αιωνιο αντιπαλο ΠΑΟΚ αν το κοψει απ’ την ΑΕΚ.
Εχασε η παραγκα την παραγκα και φιλαει εκει που μεχρι χθες κατουραγε.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Ευχαριστώ πολύ για τα τιμητικά σου λόγια.
Δεν μπήκα εδώ γιατί δε μου αρέσει να κλέβω εκκλησία.
Να είστε πάντα καλά Κουλες μου.
Ο,τι καλύτερο σας εύχομαι.
Σε δέκα μέρες θα σηκώσουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο δοξασμένο γήπεδο σας και θα σας προσφέρουμε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη εις την αγίαν σοφίαν.
Εμπρός της ΑΕΚ παληκάρια!
καλα φαε κατι πρωτα και μετα βγαινεις να παιξεις με τ’ αλλα παιδακια…

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Κοίταξε θα σου έλεγα ότι θα γλιτώσει γιατί θα πέσει στο αερόστατο που παλεύατε να σηκώσετε αλλά δεν θα σας το πω γιατί είμαι καλό παιδί
Το ψωμί σου είναι εδώ μέσα....

:coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Λουζερ δεν ειστε γιατι χασατε το πρωταθλημα, ειστε διοτι κατηγορειτε τα παντα (διαιτησιες, ΕΠΟ, κυβερνηση) για το γεγονος οτι φετος μεχρι Μεντιλιμπαρ ησασταν ΓΤΠ.
Φετος αλλα και περισυ ειστε ο ορισμος της παροιμιας « της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες».
Γκρινια για τα παντα και αγχος για να μην το παρει η ΑΕΚ.
Συγχαρητηρια στον αιωνιο αντιπαλο ΠΑΟΚ αν το κοψει απ’ την ΑΕΚ.
Εχασε η παραγκα την παραγκα και φιλαει εκει που μεχρι χθες κατουραγε.
Ωραία εμείς τα κάναμε όλα αυτά που λες εσυ που στα 100 σου χρόνια έχασες το πρωτάθλημα στο καινούργιο σου γήπεδο με όλη την αβάντα παντού όπως είχαμε εμείς κάποτε πως λέγεσαι ;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Ωραία εμείς τα κάναμε όλα αυτά που λες εσυ που στα 100 σου χρόνια έχασες το πρωτάθλημα στο καινούργιο σου γήπεδο με όλη την αβάντα παντού όπως είχαμε εμείς κάποτε πως λέγεσαι ;
Winner γιατι εχω ωραιο γηπεδακι μαγγιωρικο, γιατι εχω οπαδούς που αγαπανε την ομαδα ακομα και οταν αυτη τα σκατωνει, winner γιατι πηγαμε στον Αδη και γυρισαμε πισω δυνατοτεροι και καλυτεροι.
Winner δεν ειναι αυτος που κερδιζει συνεχεια, ειναι αυτος που πεφτει και σηκωνεται δυνατοτερος.
ειστε τοσο μαλακες που δεν εχετε καταλαβει οταν αν κερδίσετε το Κονφερενς, οι πρωτοι που θα θυμαστε αυτο το γηπεδο με αγαπη θα ειστε εσεις…
Βασικα οσοι δεν ειστε καφροι…..δηλαδη 5-6:ατομα….
νικαει ο Ολυμπιακος? ολη η Ελλαδα Ολυμπιακος.
Χανει ο Ολυμπιακος? Σας αναγνωριζουμε διοτι ειστε αυτοι που βριζετε περισσοτερο την ομαδα σας.
Αυτοι ειστε!
Κουτσουμπας over and out.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Μαγκες ας δουμε την πραγματικοτητα οπως εχει.Ξεφτιλυστηκαμε απο ΟΛΟΥΣ στα πλευ οφ.Και απο τον παοκ απο 2-0 εγινε 2-2 στο μαντρι και ειδικα στην τουμπα απο 1-2 εγινε 3-2 και με βαζελο απο 1-0 εγινε 1-2 και μετα χαιδευομασταν και με αρη τα ιδια και χειροτερα.Ας μη κοροδευομαστε ειμαστε καραγκιοζηδες τελεια και παυλα.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ.Ολη την χρονια τους ειχαμε στα τεσσερα μπηκαμε με 10 βαθμους μπροστα και πηραμε τα αρχιδια μας.Παμε γι αλλα.Δε μας φταιει κανεις..
Αρχιδια τιτλο αξιζαμε αυτα πηραμε και χαιρεται..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Μαγκες ας δουμε την πραγματικοτητα οπως εχει.Ξεφτιλυστηκαμε απο ΟΛΟΥΣ στα πλευ οφ.Και απο τον παοκ απο 2-0 εγινε 2-2 στο μαντρι και ειδικα στην τουμπα απο 1-2 εγινε 3-2 και με βαζελο απο 1-0 εγινε 1-2 και μετα χαιδευομασταν και με αρη τα ιδια και χειροτερα.Ας μη κοροδευομαστε ειμαστε καραγκιοζηδες τελεια και παυλα.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ.Ολη την χρονια τους ειχαμε στα τεσσερα μπηκαμε με 10 βαθμους μπροστα και πηραμε τα αρχιδια μας.Παμε γι αλλα.Δε μας φταιει κανεις..
Αρχιδια τιτλο αξιζαμε αυτα πηραμε και χαιρεται..
Έτσι ακριβώς δεν σου φταίει κανένας κατέβηκες να παίξεις τον υπερ πάντων αγώνα στο Καραϊσκάκη και δεν υπήρχες πουθενά ματς για τίτλο το έπαιρνες σπίτι σου

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Έτσι ακριβώς δεν σου φταίει κανένας κατέβηκες να παίξεις τον υπερ πάντων αγώνα στο Καραϊσκάκη και δεν υπήρχες πουθενά ματς για τίτλο το έπαιρνες σπίτι σου
Δεν επρεπε να φτασω καν να δινω τετοιο αγωνα υπερ παντων με 10 βαθμους μπροστα..Επρεπε να ερθω για βολτα εκει..Πηραμε τα αρχιδια μας γιατι ετσι μας αξιζε και τελος..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Δεν επρεπε να φτασω καν να δινω τετοιο αγωνα υπερ παντων με 10 βαθμους μπροστα..Επρεπε να ερθω για βολτα εκει..Πηραμε τα αρχιδια μας γιατι ετσι μας αξιζε και τελος..
Μαλακιες κάνουμε όλοι αρκεί να τις βλέπουμε και να τις παραδεχόμαστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom