Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Νομιζω ναι..Αλλα 2 νικες θα τις κανουμε..Ο παοκ ειναι ρακος ο γαυρος σκοτωμενος απο κουραση.Με 2Χ και νίκη με Λαμία το πήραμε;
Νομιζω ναι..Αλλα 2 νικες θα τις κανουμε..Ο παοκ ειναι ρακος ο γαυρος σκοτωμενος απο κουραση.Με 2Χ και νίκη με Λαμία το πήραμε;
Ναι.Με 2Χ και νίκη με Λαμία το πήραμε;
Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τα καθορίζουν αυτά...... πότε ξεκινάνε και με ποιες ομάδες παίζεις, και επίσης πόσο βαθύ ρόστερ υπάρχει.Τα πραγματα ειναι απλα μαγκες.Η ΑΕΚ θα ειναι του χρονου ακομα πιο δυνατη.Ο γαυρος σιγουρα θα ειναι πολυ πιο δυνατος απο φετος.Ο Παοκ αν δεν φερει κανονικο προπονητη και παικτες προκοπη δε θα δει..Ο βαζελος θελει και προπονητη και παικτες και προεδρο κανονικο.
Αυτο λεω τυπε.Αν θελουν να εχουν ευρωπαικες υποχρεωσεις αυτα ειναι που χρειαζονται.Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τα καθορίζουν αυτά...... πότε ξεκινάνε και με ποιες ομάδες παίζεις, και επίσης πόσο βαθύ ρόστερ υπάρχει.
Λογικά 6-7 μεταγραφές θα τις κάνεις.Αν ισχύει ότι κλείσαμε τερμα και Γιαννούλη έχουμε 2 συν καλενς πάμε στις 3.Μετα θέλουμε Μπακ στην θέση του Σιντιμπε οπότε πάμε στις 4.Και κάνα 2 ακόμα για αντικαταστάτες Αραούχο και Αμραμπατ(αν φύγει η τα κρεμάσει που για μένα άνετα βγάζει άνετα άλλη μια μην πω συν μία επιπλέον λόγο φυσικής κατάστασης).Τα πραγματα ειναι απλα μαγκες.Η ΑΕΚ θα ειναι του χρονου ακομα πιο δυνατη.Ο γαυρος σιγουρα θα ειναι πολυ πιο δυνατος απο φετος.Ο Παοκ αν δεν φερει κανονικο προπονητη και παικτες προκοπη δε θα δει..Ο βαζελος θελει και προπονητη και παικτες και προεδρο κανονικο.
Μια νίκη με την Λαμία κατά 99.9% την έχουμε ήδη.Απλα θέλουμε άλλη μια κατά προτίμηση με ΠΑΟΚ για να τελειώσει πιο γρήγορα η υπόθεση τίτλος.Νομιζω ναι..Αλλα 2 νικες θα τις κανουμε..Ο παοκ ειναι ρακος ο γαυρος σκοτωμενος απο κουραση.
Όπως το λες, 99% είναι δικό μας σε κάθε περίπτωση γιατί θεωρητικά κι η Ρεάλ που είναι 11 βαθμούς μπροστά στην Ισπανία μπορεί να το χάσει αν η Μπάρτσα κάνει το 6 στα 6 κι αυτή δεν πιάσει πέντε βαθμούς αλλά μάλλον δεν γίνεται αυτό.Μια νίκη με την Λαμία κατά 99.9% την έχουμε ήδη.Απλα θέλουμε άλλη μια κατά προτίμηση με ΠΑΟΚ για να τελειώσει πιο γρήγορα η υπόθεση τίτλος.
Φαντάζομαι γιατί η ομάδα δεν είχε το κενό για να χωρέσει αμέσως, όπως ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκο, του χρόνου πιστεύω ότι θα είναι βασικό μας οχτάρι-δεκάρι. Πόσο μάλλον που Πινέδα παίζει τί ίδιο καλά και στην θέση δύο και στις οχτώ και δέκα. Αυτό που θέλω προσωπικά είναι σοβαρότητα και προσαρμογή, δεν παίζεις με όλες τις ομάδες το ίδιο σύστημα.Γιατί δεν βλέπουμε Λιουμπισιτς βασικό ρε μάγκες όμως; Ξέρει κανείς τι παίζετε;
Όπως επίσης χάσαμε και Πάολο Φερνάντεζ την μεγάλη μου καψούρα.Ελπιζω να μην θέλουν να τον διώξουν είναι μεγάλος παίχτης και μπορεί άνετα ως βασικός.Φαντάζομαι γιατί η ομάδα δεν είχε το κενό για να χωρέσει αμέσως, όπως ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκο, του χρόνου πιστεύω ότι θα είναι βασικό μας οχτάρι-δεκάρι. Πόσο μάλλον που Πινέδα παίζει τί ίδιο καλά και στην θέση δύο και στις οχτώ και δέκα. Αυτό που θέλω προσωπικά είναι σοβαρότητα και προσαρμογή, δεν παίζεις με όλες τις ομάδες το ίδιο σύστημα.
Θα γινει κ αυτο.Του χρονου θα κενταει το κεντρο.Πολυ καλυτερα απο περσι.Γιατί δεν βλέπουμε Λιουμπισιτς βασικό ρε μάγκες όμως; Ξέρει κανείς τι παίζετε;
Μην ακουω τετοια τωρα.Τσαμπα εβαλα το 14 στο νικ μου?Φέτος αν το πάρουμε γτ ποτέ δεν ξέρεις(χτύπα ξύλο)
Αν φύγει ο Άμραμπατ μπορεί και να χωράει στον ομάδα, αν όχι δεν χωράει. Τον δίνεις μαζί με τον Αραούχο σε κάποια επαρχιακή και την κάνεις "θυγατρική" σου.Όπως επίσης χάσαμε και Πάολο Φερνάντεζ την μεγάλη μου καψούρα.Ελπιζω να μην θέλουν να τον διώξουν είναι μεγάλος παίχτης και μπορεί άνετα ως βασικός.
Μπα δεν νομιζω οτι θα παει σε επαρχια ο ινδιανος.Δεν του αξιζει αυτο.Αν δεν παει λας παλμας θα μεινει εδω εχει δυναμεις ακομα.Αν φύγει ο Άμραμπατ μπορεί και να χωράει στον ομάδα, αν όχι δεν χωράει. Τον δίνεις μαζί με τον Αραούχο σε κάποια επαρχιακή και την κάνεις "θυγατρική" σου.
Ο γαύρος τα πρωταθλήματα τα έπαιρνε στην επαρχία όπου είχε 3-4 θυγατρικές, εκτός από τη διαιτησία.
Κι ο Μποτία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και το γαύρο κατέληξε στην Κηφισιά. Βέβαια είχε προσωπικό λόγο να μείνει στην Ελλάδα ενώ ο Σέρχιο δεν θα έχει, αλλά αν συνεχίζει να τον πληρώνει ο Τίγρης και στην νέα του ομάδα όλα γίνονται.Μπα δεν νομιζω οτι θα παει σε επαρχια ο ινδιανος.Δεν του αξιζει αυτο.Αν δεν παει λας παλμας θα μεινει εδω εχει δυναμεις ακομα.
Εχθες δεν πηγα γηπεδο για να το δω αλλα ο μικρος που πηγε μου ειπε οτι ηταν σκυλος οσο επαιξε.Το μαρκαρισμα στους αντιπαλους αμυντικους ειναι ιδανικο.Δεν τους αφηνει σε ησυχια και ειναι ακουραστος.Ακομα και σαν αλλαγη ειναι πολυτιμος.Δε νομιζω να φυγει η αν φυγει μην καταντησει σαν το μποτια.Και ποιος ειναι ο μποτια στην τελικη σιγα τη μορφη.Θα ηθελα πολυ να μεινει.Κι ο Μποτία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και το γαύρο κατέληξε στην Κηφισιά. Βέβαια είχε προσωπικό λόγο να μείνει στην Ελλάδα ενώ ο Σέρχιο δεν θα έχει, αλλά αν συνεχίζει να τον πληρώνει ο Τίγρης και στην νέα του ομάδα όλα γίνονται.
Και γιατί να μην του αξίζει να γίνει ηγέτης μιας μικρότερης ομάδας ώστε να την κάνει μεγαλύτερη αφού και να μείνει στην ΑΕΚ του χρόνου στον πάγκο της θα κάθεται συνήθως;
Eγώ είχα πάει όπως σε όλα τα ματς που επιτρεπόταν θεατές. Καλός ήταν όντως χθες αλλά όλη η ομάδα ήταν καλή χθες. Ας πούμε ο Κάλενς είχε κυριολεκτικά "σβήσει" τον Ιωαννίδη, οι Γιόνσον και Σιμάνσκυ τους επιθετικούς μέσους του βάζελου, γενικά χθες ήμασταν η περυσινή ΑΕΚ. Αλλά σε ολόκληρη τη φετινή σαιζόν τον βλέπεις να είναι ο περυσικός Αραούχο εσύ; Γιατί εγώ δεν τον βλέπω.Εχθες δεν πηγα γηπεδο για να το δω αλλα ο μικρος που πηγε μου ειπε οτι ηταν σκυλος οσο επαιξε.Το μαρκαρισμα στους αντιπαλους αμυντικους ειναι ιδανικο.Δεν τους αφηνει σε ησυχια και ειναι ακουραστος.Ακομα και σαν αλλαγη ειναι πολυτιμος.Δε νομιζω να φυγει η αν φυγει μην καταντησει σαν το μποτια.Και ποιος ειναι ο μποτια στην τελικη σιγα τη μορφη.Θα ηθελα πολυ να μεινει.