Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
υπομονη σε καποιον που προσπαθει......
εχθες εκτος απο παπασταθη και ριβαλντο οι υπολοιποι κανανε αγγαρια....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έλα ρε Νικ τώρα.
Πόσα και πόσα παλτά φορτωθήκαμε τόσα χρόνια, μόνο και μόνο επειδή ο θείος έχει γεμάτες τσέπες?
Πούλησε τον Καστίγιο 15, πήρε παίκτες εργάτες, έκανε μέχρι εδώ καλή πορεία, Ε του πούστη τώρα ΜΑΛΛΟΝ  ξεκινάνε τα ωραία.

Πέρασαν βέβαια κάμποσα χρόνια μέχρι να φτάσουμε εδώ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΝΑΙ ρε συ αλλα εσεις εχετε παρει 10 τιτλους σε δεκαπεντε χρονια.....
και εγω δεν λεω οτι ειναι παλτο ο ταδε η ο δεινα αλλα οτι εχτες (τουλαχιστον)δεν προσπαθησαν καν!!!!!
λες και ειμαστε μαλακες μετα απο ολη μερα δουλεια και τετοιο κρυο να τρεχουμε στο οακα(φαντασου στα λιοσα ποιος θα πηγαινει...)

Επισκέπτης
ΝΑΙ ρε συ αλλα εσεις εχετε παρει 10 τιτλους σε δεκαπεντε χρονια.....
και εγω δεν λεω οτι ειναι παλτο ο ταδε η ο δεινα αλλα οτι εχτες (τουλαχιστον)δεν προσπαθησαν καν!!!!!
λες και ειμαστε μαλακες μετα απο ολη μερα δουλεια και τετοιο κρυο να τρεχουμε στο οακα(φαντασου στα λιοσα ποιος θα πηγαινει...)
ρε φιλε δεν εισαστε μαλακες..αρρωστακεια εισαστε οπως & εμεις..και στα λιοσα θα πηγαινετε & οπου αλλου χτισετε γηπεδο..τι να λεμε τωρα???καταλαβαινω την απογοητευση σας γιατι την εχω περασει & εγω..το γηπεδο ομως δεν το κοβω,οπως δεν θα το κοψετε ουτε εσεις..τι να πουν & τα αρειανα που ετρεχαν στα χωραφια της β εθνικης???

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
λοιπον για να ξερουμε τι λεμε. Καμια ομαδα δεν σκαει ετσι απλα 15 εκ. €   τα λεφτα ειναι με δοσεις.
Τωρα για εχθες που λεει ο ΝΙΚ, αυτη ειναι η κλασικη αεκ που την ξερουμε. οταν ειναι να παιξει παθαινει Black Out...
Μαλλον τοσα χρονια δεν ειχε παιχτη ηγετη. Κ μην μου πεις Ντεμη. Άλλα ειδαλμα, κ άλλο ηγετης.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιαυτο τους κραζουμε επειδη ΔΕΝ τιμησαν τον κοσμο που πηγε εχτες...
τες πα..
ο εργοτελης εχει σειρα και βλεπουμε...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δεν υπαρχουνε πλεον παιχτες που τιμαν τον κοσμο..
Ειναι δημοσιοι υπαλληλοι

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
1.85, ξανθος, μπλε ματια...  οπως λεει κ ο Πανουσης!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Περιμένω τον φίλο μου τον Bull,να μας πει την άποψη του για τον διορισμό του διασκεδαστή Μπάμπη Χριστόγλου ,στον προεδρικό θώκο του Π.Α.Σ. Γιάννενα.Πώς θα του φαίνεται όταν θα στήνει πωπό η ομαδα του αν ανέβει στην Α' Εθνική,στην αγαπημένη ομάδα του διασκεδαστή;;;
Mε φώναξε κανείς..???? :grin:Τι να πω ρε σκοτεινέ????η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψήλα με τις  :jerking: :jerking: :jerking: που κάνει... ο Κούγιας :headbang:Τα νέα τα έμαθα ενώ βρισκόμουν στο δρόμο της επιστροφής απο Αθήνα και κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια...ο συγκεκριμένος άνθρωπος όταν έριξαν τον ΠΑΣ-και κάλα για χρέη-για να σώσουν τον Ιωνικό(μ'ενα νόμο που τον έκαναν λάστιχο και τον εφάρμοσαν μόνο στον ΠΑΣ)βγήκε και είπε ότι σώστα έπραξαν και τον έριξαν....και τώρα ξαφνικά κόπτεται για το καλό του ιστορικού ΠΑΣ και θυμήθηκε την ηπειρωτική καταγωγή του παπού του???? :uglystupid: :uglystupid:Ο Κούγιας έκανε ακόμα ένα λάθος ακόμα πιο σοβαρό...τόλμησε και έφερε με μεταγραφή τον κιάσσο :knuppel:με τον οποίο υπάρχουν προηγούμενα από τα μπαράζ με τον οφη!!!!Φυσικά ο κόσμος εξαγριώθηκε και χτες πήγε στην προπόνηση και του έριξε ένα χερακι :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :knuppel: :knuppel: :knuppel:,μαζί μ'αυτο το μαλακισμένο άρπαξε και χασοδίκης μερικές ψηλές  :bottom:και αν δεν σηκωθεί να φύγει κάθε μέρα θα τρώει  :bottom: :bottom: μπάλα στον ΠΑΣ αυτό το μπάσταρδο δεν θα παίξει!!!!Ας έρθει και ο Μπάμπης πάνω θα τον υποδεχτούμε και αυτόν όπως του αρμόζει :cussing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ολο πρεζακια ελεγε τον κοσμο ο κουγια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Mε φώναξε κανείς..???? :grin:Τι να πω ρε σκοτεινέ????η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψήλα με τις  :jerking: :jerking: :jerking: που κάνει... ο Κούγιας :headbang:Τα νέα τα έμαθα ενώ βρισκόμουν στο δρόμο της επιστροφής απο Αθήνα και κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια...ο συγκεκριμένος άνθρωπος όταν έριξαν τον ΠΑΣ-και κάλα για χρέη-για να σώσουν τον Ιωνικό(μ'ενα νόμο που τον έκαναν λάστιχο και τον εφάρμοσαν μόνο στον ΠΑΣ)βγήκε και είπε ότι σώστα έπραξαν και τον έριξαν....και τώρα ξαφνικά κόπτεται για το καλό του ιστορικού ΠΑΣ και θυμήθηκε την ηπειρωτική καταγωγή του παπού του???? :uglystupid: :uglystupid:Ο Κούγιας έκανε ακόμα ένα λάθος ακόμα πιο σοβαρό...τόλμησε και έφερε με μεταγραφή τον κιάσσο :knuppel:με τον οποίο υπάρχουν προηγούμενα από τα μπαράζ με τον οφη!!!!Φυσικά ο κόσμος εξαγριώθηκε και χτες πήγε στην προπόνηση και του έριξε ένα χερακι :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :knuppel: :knuppel: :knuppel:,μαζί μ'αυτο το μαλακισμένο άρπαξε και χασοδίκης μερικές ψηλές  :bottom:και αν δεν σηκωθεί να φύγει κάθε μέρα θα τρώει  :bottom: :bottom: μπάλα στον ΠΑΣ αυτό το μπάσταρδο δεν θα παίξει!!!!Ας έρθει και ο Μπάμπης πάνω θα τον υποδεχτούμε και αυτόν όπως του αρμόζει :cussing:
καλα ξηγηθηκατε..ΕΥΓΕ..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ μου είπε κ το φιλαράκι μου ο γιαννιώτης που σου χω πει.Ειδικά με τον Κιάσσο ήταν πυρ κ μανία.Τι να πω,ήρθε ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια(ξέρω τι σου λέω,λόγω γνωριμιών μου) στην Ελλάδα να σας αναλάβει μαζί με τον φρενοβλαβή τον δικηγόρο.Γαμάτος συνδυασμός :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ μου είπε κ το φιλαράκι μου ο γιαννιώτης που σου χω πει.Ειδικά με τον Κιάσσο ήταν πυρ κ μανία.Τι να πω,ήρθε ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια(ξέρω τι σου λέω,λόγω γνωριμιών μου) στην Ελλάδα να σας αναλάβει μαζί με τον φρενοβλαβή τον δικηγόρο.Γαμάτος συνδυασμός :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Το έχει η μοίρα μας αδερφέ... :headbang: :headbang:
Ο Κατερίνης(που ήταν και τότε στα περιβόητα μπαραζ με τον οφη)σηκώθηκε κι έφυγε από την προπόνηση θέτωντας εαύτο εκτός ομάδας λόγω Κιάσσου και φυσικά αποθεώθηξε από τον κόσμο!!!Ανοχή τέλος,το έχει παραξηλώσει ο μάκακας τώρα τελευταία και θα μας βρει απέναντι του!!! :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Συνημμένα

• paswelcomes1.jpg
    paswelcomes1.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 40

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ξερει κανενας ρε μαγκες ποιο καναλι θα δειξει την κληρωση?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δείτε τις κληρώσεις Champions League και UEFA

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

12:30 SS1: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: CHAMPIONS LEAGUE  Κλήρωση / Φάση των 16 (Ζ)
13:00 NET/EUROSPORT: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: CHAMPIONS LEAGUE  Κλήρωση / Φάση των 16 (Ζ)
14:00 EUROSPORT: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA  Κλήρωση, Νιόν (Ζ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom