Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Κατι θα βρουμε.δεν μου αρέσει!!!είναι σκυλί...προτιμώ τρυφερουδια!!!
Ξεκινα να φτιαχνεις το κονε εσυ.
Κατι θα βρουμε.δεν μου αρέσει!!!είναι σκυλί...προτιμώ τρυφερουδια!!!
Είναι μια καλή μεταγραφή και πολυ καλός παίχτης .ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡ!
Φαντάζομαι κέντρο με Σιμανσκι-Γιονσον-Πινεδα-Λιουμπισιτς στα πλέι οφ να βγάζουν άγρια γούστα και δεν μπορώ να κοιμηθώ μπρούμυτα!
Μη σε παιρνει απο κατω ρε.Εσεις θα το παρετε φετοςΓιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ....
Μη σε παιρνει απο κατω ρε.Εσεις θα το παρετε φετος
Του εχω διαβασει ηδη τον δεκαλογο της καταρας. Δεν σου κανει. Ειναι ηδη καταραμένος αν φορεσει δικεφαλο πουλι στο στηθος.Μάγκες γνώμη για καμαρα που έμεινε ελεύθερος θα τον θέλατε στην Αεκαρα?
Γι αυτο σε παω εσενα. Γιατι δεν με αφηνεις ποτε ετσι.Η επόμενη κίνηση Αλμέιδα....είναι Φορτουνης....
Άσχετα με ομάδες ...το ίδιο και εγώΓι αυτο σε παω εσενα. Γιατι δεν με αφηνεις ποτε ετσι.
Στο σημαδεψα και αυτο το ποστακι...
Πόσο κόμπλεξΤου εχω διαβασει ηδη τον δεκαλογο της καταρας. Δεν σου κανει. Ειναι ηδη καταραμένος αν φορεσει δικεφαλο πουλι στο στηθος.
Από την Σασουολο του είπαν χτες υπέγραψε για έξι μήνες όχι πολυετές συμβόλαιο. Και πάλι είπε όχι. Ούτε Ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε Ολυμπιακός είναι εκεί πέρα. Για έξι μήνες και είπε όχι. Άρα κάτι βρομαει...Πόσο κόμπλεξ
Επαγγελματίας είναι ρεΑπό την Σασουολο του είπαν χτες υπέγραψε για έξι μήνες όχι πολυετές συμβόλαιο. Και πάλι είπε όχι. Ούτε Ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε Ολυμπιακός είναι εκεί πέρα. Για έξι μήνες και είπε όχι. Άρα κάτι βρομαει...
Καλά του κάνει του χοντρού αλλά ...
Χιασοι με ταυτόχρονη ρήξη συνδέσμων και μηνίσκου είναι το λιγότερο αν έρθει σε εσάς που του εύχομαι
Στ'αρχιδια μου ρε!Επαγγελματίας είναι ρε
Και στα δικά μουΣτ'αρχιδια μου ρε!
Δύσκολο να γίνειΈπρεπε να κλείναμε και χουανγκ
2-2μο με Γκαρσία πρέπει στην ΤρουμπαΔεν σταματιεται ο κοντος
Ίσως από καλοκαίριΔύσκολο να γίνει