δεν έχασες και κάτι, αν έβλεπες μπογιά να στεγνώνει σε τοίχο ίσως να ήταν πιο ενδιαφέρον.Μάγκες δεν το είδα το ματς σήμερα με τον σκολιξ λόγο εργασίας.Το χουμε στην ρεβάνς πως το βλέπετε;;
Αν πάιξουμε άνευρα όπως σήμερα , τίποτα δεν θα έχουμε!
δεν έχασες και κάτι, αν έβλεπες μπογιά να στεγνώνει σε τοίχο ίσως να ήταν πιο ενδιαφέρον.Μάγκες δεν το είδα το ματς σήμερα με τον σκολιξ λόγο εργασίας.Το χουμε στην ρεβάνς πως το βλέπετε;;
Πεσμένη η ομάδα χωρίς ρυθμό καθόλου.Μάγκες δεν το είδα το ματς σήμερα με τον σκολιξ λόγο εργασίας.Το χουμε στην ρεβάνς πως το βλέπετε;;
Γτ δεν πας στον εισαγγελεα να τα πεις αυτα...αφου ξερεις οτι ο νιαου τα ελεγχει ολα και μας τα ζαλιζεις εδω μεσα?Ναι τώρα απάντησες.
Είσαι πεπεισμένος πια ότι ο νιάου ελέγχει όποιο ματς θέλει, όποτε θέλει και παίρνει τα αποτελέσματα που εξυπηρετούν, επηρεάζοντας είτε ματς που παίζει η ΑΕΚ, είτε άλλα ματς όπως το σημερινό στη λεωφόρο και πάει λέγοντας...
Εγώ πάντως στην θέση σου δεν θα παρακολουθούσα τα ματς αφού είναι όλα προσχεδιασμένα.
Πες μου και το αποτέλεσμα απόψε στην λεωφόρο να σε δω.
Τι συμφέρει τον νιάου ?
Η ομάδα πάει απο το καλό στο χειρότερο, τι να έχουμε στη ρεβάνς...Μάγκες δεν το είδα το ματς σήμερα με τον σκολιξ λόγο εργασίας.Το χουμε στην ρεβάνς πως το βλέπετε;;
Υπήρχε και rotation ομως φίλε μου να δώσει λιγο ανάσες σε κάποιους .Σιγουρα στην ρεβάνς θα κατεβάσει πιο σοβαρή 11αδα.Η ομάδα πάει απο το καλό στο χειρότερο, τι να έχουμε στη ρεβάνς...
Μια σοβαρή ΑΕΚ δεν την φοβάμαι πόσο μάλλον με έναν Γκαρσία που αρχίζει και περνει φωτιά.Πεσμένη η ομάδα χωρίς ρυθμό καθόλου.
Βέβαια ούτε απειλήθηκε κιόλας.
Ανοιχτή η ρεβάνς.
Αδερφέ μάλλον σε λάθος άτομο απάντησεςΓτ δεν πας στον εισαγγελεα να τα πεις αυτα...αφου ξερεις οτι ο νιαου τα ελεγχει ολα και μας τα ζαλιζεις εδω μεσα?
Ναι γιατί όταν δεν υπάρχει rotation πετάμε φωτιές... Ουτε μια ευκαιρία δεν κάναμε σήμερα. Αν έπαιρνε την ΑΕΚ Β και την έβαζε να παίξει καλύτερα θα ήταν. Τουλάχιστον δεν θα μας έπαιρνε ο ύπνος.Υπήρχε και rotation ομως φίλε μου να δώσει λιγο ανάσες σε κάποιους .Σιγουρα στην ρεβάνς θα κατεβάσει πιο σοβαρή 11αδα.
Είναι αλήθεια δεν πατάει καλά η ομάδαΝαι γιατί όταν δεν υπάρχει rotation πετάμε φωτιές... Ουτε μια ευκαιρία δεν κάναμε σήμερα. Αν έπαιρνε την ΑΕΚ Β και την έβαζε να παίξει καλύτερα θα ήταν. Τουλάχιστον δεν θα μας έπαιρνε ο ύπνος.
Βρε αντε γαμησου κρυφοπουσταΔεν ντρέπεσαι ρε!Ο άνθρωπος έχασε το σπίτι του εξαιτίας σας.Είστε η ντροπή της πόλης!
Τι έγινε ρε παντοφλακια...Μ'έπνιξες ρε αχρηστο σκουλήκι!!!!Ερχεστε, να δω ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΛΙ!!!
Νούμερο του Θερμαικού....
Θα φας τα γαμησια σου στην ρεβανς πουστοπροσφυγαΜάγκες δεν το είδα το ματς σήμερα με τον σκολιξ λόγο εργασίας.Το χουμε στην ρεβάνς πως το βλέπετε;;
Άντε ρε κρυφομπινέ μαλακοτρίφτουλα που έχει φεσώσει κόσμο ο φτωχομπινές παλέτας!Που έχεις να πάρεις τίτλο 54 χρόνια βρωμοσκούλικο!Βρε αντε γαμησου κρυφοπουστα
Που το χασε εξαιτίας του Αρη
Κωλοτουρκε
Μακάρι ρε καριόλη!Σε θέλω στον τελικό όπως το 2003 που προσκύνησες μέσα στην ΤούμπαΘα φας τα γαμησια σου στην ρεβανς πουστοπροσφυγα
Αυτή την φορά θα προσκυνησεις εσύ παλιοτουρκεΜακάρι ρε καριόλη!Σε θέλω στον τελικό όπως το 2003 που προσκύνησες μέσα στην Τούμπα
Και με ροτεσιον πάλι δεν με πήρες, που να βάλω βασική 11αδα και να πιάσουν Ρυθμό αστοΘα φας τα γαμησια σου στην ρεβανς πουστοπροσφυγα