You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αυτο λεω καιγω.αυτες οι δυο χρονιες μας εχουν βυθισει.λιγους βαθμους αν ειχαμε μαζεψει παραπανω σε αυτες τις χρονιες θα ειμασταν στους ισχυρους το καλοκαιρι.
Mεγάλη κουβέντα λες... στους ισχυρούς το ελληνικό ποδόσφαιρο? Κάτι δεν μου κολλάει στην πρόταση αυτή!!!
ρε λιομα τι να σου πω....Ναι εντάξει οπαδικό πιτσιρικάκι, όοοοοοτι πεις! Έχεις εσύ δίκιο κι εγώ άδικο
Τι θέλω και μιλάω!!!
Sorry
αν εφτασες στην ηλικια που εισαι,βλεπεις μπαλα και πρεπει εγω να σου εξηγησω εγω τη διαφορα των ομαδων του τσαμπιονς λιγκ με αυτες του ουεφα
και κατα ποσο καλυτερη μπαλα επαιξε ο γαυρος φετος απ ολες τις αλλες Ελληνικες,τοτε λυπαμαι...
Εγω τι θελω και μιλαω οχι εσυ...Εχεις ενα "υφακι" να απαξιονεις οποιον ειναι Ολυμπιακος με το προσχημα οτι ολοι ειμαστε κολλημενοι και καφροι...Αν νομιζεις οτι ετσι ειναι τοτε πρεπει να κοιταξεις ποιος ειναι το πιτσιρικι και ποιος ο οπαδικα κολλημενος...
Επισκέπτης
φιλε LiOmAs ποσο κοσμο ειχε στο γηπεδο?
Όχι πολύ... έκανε ψωλόκρυο σου λέω! Στο ημίχρονο σηκώθηκα κι έκανα ζέσταμα σαν τον Καφέ!!!
12 με 15 χιλιαδες ειπε η τελεβιζιον...φιλε LiOmAs ποσο κοσμο ειχε στο γηπεδο?
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
ρε τρελέ πήγες γήπεδο μεσ'το καταχείμωνο??Πάνω η κάτω ήσουν?Όχι πολύ... έκανε ψωλόκρυο σου λέω! Στο ημίχρονο σηκώθηκα κι έκανα ζέσταμα σαν τον Καφέ!!!
Επισκέπτης
ρε τρελέ πήγες γήπεδο μεσ'το καταχείμωνο??Πάνω η κάτω ήσουν?
Στην 29 ήμουν, κάτω από τα VIPS. Πάνω που έβλεπα απέναντι στις άλλες κερκίδες... αυτοί πρέπει να κρυσταλλώθηκαν πάνω στα καθίσματά τους!!!
Βασικά φορούσα μπουφάν βαρβάτο, σκούφο και γάντια. Αλλά τα πόδια μου κάτω δεν τα ένιωθα!
οχι φιλε κανεις λαθος...ξεχνας το 5 στα 5 τον οκτωμβρη που εχασε μονο ο ολυμπιακος?μια χαρα τα πηγαν!ο Καφες σιγουρα θα τα εφτισε στο ζεσταμα ε??
Ρε μαγκες, μας πηγε πιπα-κωλο(εμπλοκη) αυτη η αγωνιστηκη στις ελληνικες ομαδες!!!
τι παθανε, ξεφουσκωσανε?
αυτο ειπα κι εγω και καποιος εδω ειδε να τον καταδιοκουν καφροι ολυμπιακοι...ε ρε ζοριαααα που τραβαει ο κοσμος!!
Επισκέπτης
ο Καφες σιγουρα θα τα εφτισε στο ζεσταμα ε??
Ρε μαγκες, μας πηγε πιπα-κωλο(εμπλοκη) αυτη η αγωνιστηκη στις ελληνικες ομαδες!!!
τι παθανε, ξεφουσκωσανε?
Εγώ θα το έλεγα back to normal
Επισκέπτης
Ηρεμήστε λίγο ρε!!! Που να ξημερώσει να μπούνε και οι υπόλοιποι.........
Ήρεμοι είμαστε ρε συ. Βλέπεις κανέναν τσιτωμένο? Α!!! ΟΚ!
ε μα..ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σονυ....Δεν ανεχομαι ο καθε "κυριλες" με το πρωσοπιο του μη γαυρου να θεωρει καφρους και αναξιους κουβεντας ολους τους Ολυμπιακους και να ειρωνευεται...ΗΜΑΡΤΟΝ!Ηρεμήστε λίγο ρε!!! Που να ξημερώσει να μπούνε και οι υπόλοιποι.........
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Πάλι καλά που ήσουν στα κάτω...Το πάνω διάζωμα είνα θάνατος το χειμώνα!!Σου 'ρχεται όλος ο άερας και πραγματικά το δαγκώνεις με όλα σου τα δόντια..(μιλάω εκ πείρας..)Στην 29 ήμουν, κάτω από τα VIPS. Πάνω που έβλεπα απέναντι στις άλλες κερκίδες... αυτοί πρέπει να κρυσταλλώθηκαν πάνω στα καθίσματά τους!!!
Βασικά φορούσα μπουφάν βαρβάτο, σκούφο και γάντια. Αλλά τα πόδια μου κάτω δεν τα ένιωθα!
Το εισητήριο πόσο το είχε?
ενταξει ρε παιδια τι αλλο να κανουν οι ομαδες μας?δεν γινανε ξαφνικα μπαρτσελονα και μαντσεστερ.η λαρισα απεκλεισε τη μπλακμπερν,ο αρης τη σαραγοσα και αποκλειστηκε στο τσακ ο πανιωνιος το ιδιο και ο ολυμπιακος περασε στους 16 του cl.λιγα ειναι αυτα δηλαδη?
εγω ισα ισα φιλε μου χαιρομαι οταν βλεπω γαυρο να κανει κουβεντα οπως εσυ γιατι πιστευω οτι ειναι λιγοι οι γαυροι αυτοι.αποψη μου ειναι ετσι?φιλικα.ε μα..ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σονυ....Δεν ανεχομαι ο καθε "κυριλες" με το πρωσοπιο του μη γαυρου να θεωρει καφρους και αναξιους κουβεντας ολους τους Ολυμπιακους και να ειρωνευεται...ΗΜΑΡΤΟΝ!
εσυ χαιρεσαι φιλε μου κι εγω το ιδιο...απλα ειναι καποιοι που με το που πει καποιος που ειναι ολυμπιακος μια αλλη αποψη απ αυτην που εχουν σφηνομενη στο μυαλο τους,τοτε την αφοριζουν με το ισχυρο επιχειρημα οτι ο συνομιλητης ειναι γαυρος αρα λεει μαλακιες...εγω ισα ισα φιλε μου χαιρομαι οταν βλεπω γαυρο να κανει κουβεντα οπως εσυ γιατι πιστευω οτι ειναι λιγοι οι γαυροι αυτοι.αποψη μου ειναι ετσι?φιλικα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις