athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.600
- Πόντοι
- 12.756
ευχαριστω ειμαι καλα στην αναπαυτικη μου ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ καρεκλα γραφειου μουσου προσφερουμε μια θεση.
ευχαριστω ειμαι καλα στην αναπαυτικη μου ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ καρεκλα γραφειου μουσου προσφερουμε μια θεση.
βαλε γιουτουμπ μην περιμενεις τις εκανε.Περιμενω με μεγαλη αγωνια δηλωσεις δικηγορισκου καρπαζοεισπρακτορα
Χανεις…παραληρημα!!!Περιμενω με μεγαλη αγωνια δηλωσεις δικηγορισκου καρπαζοεισπρακτορα
ουεφα σε 6 αγώνες 6 πεναλτυ κατά το αεκάκι,εδώ τίποτα, οι ίδιοι κατσαπλιάδες δεν παίζουν στην άμυνα του?
Τα τελευταια 3 χρονια εισαι μπουρδελο.Τελεια και παυλα.Δεξου το.Δεν μπορειτε γιατι ο χοντρος σταματησε να σκεφτεται και ολοι ξερουμε το γιατι...Ολοι ξερουμε πως εγινε μεγαλος ο ολυμπιακος σου...Αυτα τελειωσαν.Δες τι σου εφερε ο χοντρος.Μεχρι κουγια σου κουβαλησε και εσυ ακομα εκει αεκακι και αεκακι..ουεφα σε 6 αγώνες 6 πεναλτυ κατά το αεκάκι,εδώ τίποτα, οι ίδιοι κατσαπλιάδες δεν παίζουν στην άμυνα του?
που ηταν ο χοντρος σημερα να πεταει μεσα τις μπαλες για να μην φαει αλλα?Επρεπε να παρει την ομαδα και να φυγει ο προεδρος δεν μπορει να ξεφτυλιζεται ετσι αυτο που αγαπαμε..Εχει δικιο ο κυριος κουγιας
<Κοκκαλομενος> στην κινηση ηταν και δεν προλαβε ο κακομοιρηςπου ηταν ο χοντρος σημερα να πεταει μεσα τις μπαλες για να μην φαει αλλα?
Α γι'αυτό δεν σφυρίζουν τα πέναλτυ κατά της αεκ που κάνουν τα κλαδευτήρια που έχει στην άμυνα στην ελλάδα, ενώ στην ευρώπη κάνουν ρεκόρ 6 στα 6, επειδή ο ολυμπιακός είναι μπουρδέλο? εντάξει τότεΤα τελευταια 3 χρονια εισαι μπουρδελο.Τελεια και παυλα.Δεξου το.Δεν μπορειτε γιατι ο χοντρος σταματησε να σκεφτεται και ολοι ξερουμε το γιατι...Ολοι ξερουμε πως εγινε μεγαλος ο ολυμπιακος σου...Αυτα τελειωσαν.Δες τι σου εφερε ο χοντρος.Μεχρι κουγια σου κουβαλησε και εσυ ακομα εκει αεκακι και αεκακι..
Μου λες για ευρωπη εσυ που τρομαξες να καβαντζαρεις την τομπολα....Τωρα θες δε θες θα τα ζεις και θα τα ευχαριστιεσαι κιολας.
ετσι ακριβως τυπε μου, με μηδεν νικες σε ντερμπυ η ομαδαρα που εχει φτιαξει ο μεγαλος επενδυτης δεν μπορει να ασχολειται με εμαςΕγω πιστευω οτι πρεπει να ξαναγινει το ματςΤο πρωταθλημα ξεδιαντροπα εχει αλλοιωθει
τυπε μου δεν ξερω αν ειδες το ματσ αλλα στο πρωτο ημιχρονο δεν εχει ακουμπησει μπαλα ο στανκοβιτς, απλα στο 2ο ημιχρονο κανεις και συντηρηση γτ όταν παιζεις με τον 4ο στην βαθμολογια θελεις απλα να κερδισεις το ματς..Μεγάλο διπλό αλλά πάλι δεν παίξαμε μπάλα,το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.Επιτελους είδαμε Φερνάντεζ πισω και τέλη Γενάρη Αραούχο.Το 50% της περσυνης φόρμας να πιάσουμε το πήραμε πάλι