Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Μου θέλατε φιλίες και τακίμια.. Έτσι είναι αυτά μεσιε. Ο <φίλος σου> στην έκανε όχι ο τίγρης.Το διορθωσα, λενεντοπαιδο.
Μου θέλατε φιλίες και τακίμια.. Έτσι είναι αυτά μεσιε. Ο <φίλος σου> στην έκανε όχι ο τίγρης.Το διορθωσα, λενεντοπαιδο.
Δεν υπαρχουν διαφορες ολων αυτών με τις πουτανες. Η ιδια φαρα ειναι...Μου θέλατε φιλίες και τακίμια.. Έτσι είναι αυτά μεσιε. Ο <φίλος σου> στην έκανε όχι ο τίγρης.
Ο χοντρός ήθελε να πάρει με το μέρος του τον καράφλα και τον πήρε άλλα μετά τα περσινά γεγονότα που δεν αρμοζουν σε μια συμμαχία ,ο καράφλας άλλαξε πλεύσηΜου θέλατε φιλίες και τακίμια.. Έτσι είναι αυτά μεσιε. Ο <φίλος σου> στην έκανε όχι ο τίγρης.
Μαλακιες της ουεφα ειναι αυτα. Ιδια τιμωρια εριξαν και σε εμας για ενα πανο.Οταν η μαλακια δεν εχει τελος
ΑΕΚ: Τιμωρία (με αναστολή) για κλείσιμο του πετάλου επιβλήθηκε από την UEFA
Ηχηρό «καμπανάκι» στην ΑΕΚ από την UEFA, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τη Μαρσέιγ - Σε νέο παράπτωμα την επόμενη διετία, το βόρειο πέταλο της OPAP Arena, από τις θύρες 18 ως 25, θα κλείσει για μια αγωνιστική - Βαρύ χρηματικό πρόστιμο στην Ένωσηwww.protothema.gr
Καλά κάτσε να γίνει καμμιά στραβη με Μπράιτον να φάμε πρώτοι γκολ ας πούμε κ θα πάει η μαλακια σύννεφο..Μαλακιες της ουεφα ειναι αυτα. Ιδια τιμωρια εριξαν και σε εμας για ενα πανο.
Πολυ ταξις και ηθικη εχει πεσει στη μπαλα.
Στανταρ.Καλά κάτσε να γίνει καμμιά στραβη με Μπράιτον να φάμε πρώτοι γκολ ας πούμε κ θα πάει η μαλακια σύννεφο..
Να το παίξουμε στο στοίχημα τότεΣτανταρ.
Δε το έχει μανΝα το παίξουμε στο στοίχημα τότε
Ώπα τι έγινε έβαλε γκολ ο Γκαρσία μετά από 7 μήνες
Αμήν.....Μάγκες υπάρχει φημολογία ότι παίζει να κλείσαμε Μπρινιολι.Για μένα αν ισχύει κάτι τέτοιο θεωρώ ότι απτους 2 που χουμε είναι 2 σκαλιά καλύτερος.
Έρθει δεν έρθει ο Ιταλός θέλουμε καλύτερο τέρμα απαυτους που χουμε.Μετα ακραία Μπακ θέλουμε αλλαγές και ένα φορ.Αμήν.....
Γενικά η Ιταλία βγάζει καλούς τερματοφύλακες.Ο τελευταίος καλός τερματοφύλακας που είχε η ΑΕΚ πάλι Ιταλός ήταν
Γτ αυτοί που χουμε θεωρείς ότι ναι καλύτεροι από Μπρινιολι ;Σοβαρό τέρμα ο μπρινιολις έχει δώσει πολλούς βαθμούς στον βαζελο κ ειδικά τώρα τελευταία είναι σε σούπερ φόρμα. Ειδικά στη Γαλλία κ στο Χαρίλαου τους έκανε μαγκες
Που να βρούμε αλλού τέτοιο κελεπούρι. Λίρα εκατό είναι ο τυπος
Καλύτεροι δεν ξέρω αλλά όχι κ 2 σκαλιά πιο κάτω.Γτ αυτοί που χουμε θεωρείς ότι ναι καλύτεροι από Μπρινιολι ;