Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.456
- Πόντοι
- 456
Έκανες νίκη κ εσύ ρε μουνι κ χάρηκες... Χαλάλι σου ρε γαύρο..
Έκανες νίκη κ εσύ ρε μουνι κ χάρηκες... Χαλάλι σου ρε γαύρο..
Εσυ εκανες περισσοτερες δηλαδη;Έκανες νίκη κ εσύ ρε μουνι κ χάρηκες... Χαλάλι σου ρε γαύρο..
Μεγαλη νικη να τα λεμε ολαΈκανες νίκη κ εσύ ρε μουνι κ χάρηκες... Χαλάλι σου ρε γαύρο..
Ο διατητης ηταν απολυτα εχθρικος φιλε μου......επεξε ρολο. Επεισης νομιζω οτι πρεπει να ψαξουμε για τερματοφυλακα.To οτι ειχε ατυχη στιγμη στην πασα ο Στανκοβιτς κατανοητο και ανθρωπινο.
ομως το να κανεις το πεναλτι μετα, με τροπο που σημαινει σιγουρη κοκκινη και να αφηνεις την ομαδα με 10, ειναι εγκλημα.
ο τυπος βρισκοταν σε τρικυμμια εν κρανιω, το τερμα πρεπει πρωτιστως να ειναι απολυτα συγκεντρωμενο.
Αυτος αντεδρασε σχεδον ως θεατης ή σαν τερματοφυλακας σε επαρχιακο πρωταθλημα.
Γενικα παροτι παιζουμε ωραια μπαλα υπαρχουν πολλες στιγμες που το πραγμα μοιαζει με χειμαδιο…
περισσοτερο παρεϊστικο ποδοσφαιρο παρα επαγγελματικο.
Δεν πας μακρια με τετοια νοοτροπια.
Ο διαιτητης εχει και ενα var απο πανω, ασε που οταν εδωσε κιτρινη αρχικα στον Στανκοβιτς, οι Γαλλοι δικαιως επαθαν τη πλακα τους και τους εσωσε το var.Ο διατητης ηταν απολυτα εχθρικος φιλε μου......επεξε ρολο. Επεισης νομιζω οτι πρεπει να ψαξουμε για τερματοφυλακα.
5 πεναλτι σε τρια ματς σημαινει σοβαρη αμυντικη δυσλειτουργια.3 ματς 5 πέναλντι καλά πάμε ..ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε έξω ούτε ένα πραγματικά με ξεπερνάει.
Για να δούμε ... Δυστηχως έχουμε και πολλά θέματα τραυματισμών (Φερνάντεζ, Γκαρσία, Αραούχο και Γκάτσι) παίχτες μεγάλα βαρόμετρα5 πεναλτι σε τρια ματς σημαινει σοβαρη αμυντικη δυσλειτουργια.
Αν δεν ανεβασει το επιπεδο στα μετοπισθεν, τα προβληματα θα πολλαπλασιαστουν.
Εννοειται...Τεραστια οχι απλα μεγαλη μεσιεΜεγαλη νικη να τα λεμε ολα
Δεν εχω τομπολα εγω παλικαριΕσυ εκανες περισσοτερες δηλαδη;
Απο ενα σε ολα εχουμε.
Εγω μια χαρα μπροστα νομιζω οτι εχουμε παει οσο καιρο ειναι ο Αργεντινος στον παγκο...Απο ανυποληπτος και φαπας εκανα νταμπλ και κοντραρω ομαδες υψηλου επιπεδου που τα προηγουμενα χρονια ουτε καν θα περναγε απο το μυαλο μου.Ολα καλα πανε και θα πανε ακομα καλυτερα..To οτι ειχε ατυχη στιγμη στην πασα ο Στανκοβιτς κατανοητο και ανθρωπινο.
ομως το να κανεις το πεναλτι μετα, με τροπο που σημαινει σιγουρη κοκκινη και να αφηνεις την ομαδα με 10, ειναι εγκλημα.
ο τυπος βρισκοταν σε τρικυμμια εν κρανιω, το τερμα πρεπει πρωτιστως να ειναι απολυτα συγκεντρωμενο.
Αυτος αντεδρασε σχεδον ως θεατης ή σαν τερματοφυλακας σε επαρχιακο πρωταθλημα.
Γενικα παροτι παιζουμε ωραια μπαλα υπαρχουν πολλες στιγμες που το πραγμα μοιαζει με χειμαδιο…
περισσοτερο παρεϊστικο ποδοσφαιρο παρα επαγγελματικο.
Δεν πας μακρια με τετοια νοοτροπια.
Και μεις δεν έχουμε υπερομαδαρες φίλε άσχετα που χουν ένα όνομα που είναι κατανοητό εν μέρη.Δεν εχω τομπολα εγω παλικαρι
Η Τομπολα, μαζι με την Τσουκαριτσκι ειναι η ανερχομενη δυναμη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου.Δεν εχω τομπολα εγω παλικαρι
Μπροστα στο τομπολα τι ειναι ρε αδερφε?Συγκρινεις το χωριο με Αγιαξ Μπραιτον και Μαρσειγ??Μην χανουμε και το μετρο μαγκες..ΨυχραιμιαΚαι μεις δεν έχουμε υπερομαδαρες φίλε άσχετα που χουν ένα όνομα που είναι κατανοητό εν μέρη.
Ασε με ρε με το χωριο και συ τωρα..Εκανες το τομπολα δυναμηΗ Τομπολα, μαζι με την Τσουκαριτσκι ειναι η ανερχομενη δυναμη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου.
Ρωτα και τον Τακη να σου πει. Ο,τι σας λεει. Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ!
Ο,τι λεει ο Τακης φιλε. Συγγνωμη.Ασε με ρε με το χωριο και συ τωρα..Εκανες το τομπολα δυναμη
Κανεις πλακα τωρα ετσι?Ο,τι λεει ο Τακης φιλε. Συγγνωμη.
Δεν μου λες. Τι καταλαβες απο τον αγωνα σου με την Μπραιτον και τον δικο μου με την Γουεστ Χαμ;
Κατσε να σου πω εγω και ας τα ακουσω. Αρχιδια ομαδες ειναι με εξαιρεση τρεις τεσσερις. Και αρχιδια πρωταθλημα. Αμυνες για το πουστο που αν καταφερεις να τους κλείσεις τους χωρους τις εχεις.
Για λεγε και εσυ.