Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Πρεπει να αισθάνεσαι πολύ καλά που ο προεδρος σου σου έστεισε καλό πρόγραμμα στην αρχή μπας και στρώσει το συνονθύλευμα που μαζεψε για να χαίρονται τα γαυράκια του...
Αλλα ξέχασα, στο γαυρο μονο να παιρνουμε πρωταθλημα για τα λεφτα, το πως θα το πάρουμε δεν μετράει...

το καλο προγραμμα που το ειδες?
με τον πανσερραικο εντος παιζαμε, που εσεις φερατε 1-1....
:coffee::coffee::coffee:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα τομπολα.....χαψαχαχαψαψαψαψαψαψχαχαχα α Χαχα....φυσικά οι αντίπαλοι που χλευάζουν δεν είδαν σήμερα την μεγάλη εμφάνιση της ομάδας απέναντι σε ποια ομάδα ....όχι στα τσίρκο....χαχαχα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Εχω περισσοτερους τιτλους απο εσενα μετα το 14 που εγινες αεχ :birdman:
Ταρχιδια μου τα 2 εχεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορούσαμε την νίκη μαγκαρες μου κρίμα από ήττα ομως πολύ καλυτερα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
1 μηνα με μεσοβδομαδα ευρωπαικα ματς και εσκασε η μεγαλη αεκαρα...μερα παρα μερα βγαινει και ενας εκτός με θλαση...αν δεν ειχαν και τα κορακια να τους σπρωχνουν σε κανα ματς, τωρα θα ειχαν 5 βαθμους και θα ειχαν χαιρετισει ηδη το πρωταθλημα....
που πας ρε τρυφωνα, το ξερει η μανουλα σου που μου ηθελες και ευρωπη???ενδεκαδα δεν σχηματιζεις και μου θες και μεσοβδομαδα παιχνιδια....

:zfuck:
Τσακω μια TOMΠΟΛΑ ΘΡΥΛΕΩΝ.Ακου ομαδα θρυλο που τους πηρατε Χ..Ντροπη του ποδοσφαιρου
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Ημασταν τυχεροι που δεν πεσαμε με τομπολα.Θα ηταν δυσκολα τα πραγματα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Αγιαξ Μπραιτον και αρχιδια μπλε...Αντε μουνια τελικα:rockon::rockon::rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Που είναι εκείνος ο χαζός ο δικός σας να μας πεί για το γκόλ που έβαλε ο κροατοναζί Βίντα?

:tooth::tooth::tooth:

Σε άλλα νέα χωρίς Λιβάι είναι τελείως διαφορετική η ομάδα.
Με Λιβάι σήμερα θα ήταν 3-1.

:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

ΡΕ δεν μπα να διαφωνείς κ εσύ κ όλος ο κόσμος... Η πουτσα έρχεται την βλέπω σαν ανακοντα να έρχεται για στραποναρισμα...
Την επομενη φορα που θα δειτε αναλογη κληρωση, σκεφτειτε το δυο φορες για το αν πρεπει να φορεσετε τσιγκινο σωβρακο....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Την επομενη φορα που θα δειτε αναλογη κληρωση, σκεφτειτε το δυο φορες για το αν πρεπει να φορεσετε τσιγκινο σωβρακο....
Αντικειμενικά την καλύτερη ομάδα την έχει η Αεκ.
Μπέσα τώρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Φοβερό ματς,δικαιο το αποτέλεσμα παρα την ευκαιρία στο τέλος.Αν κέρδιζε η ΑΕΚ,πλάκα πλάκα ήταν πρώτο φαβορί για πρόκριση αφου το άλλο ήρθε Χ.

Πάντως,να βλέπεις να μπαίνει αλλαγή ο Ακπομ του ΠΑΟΚ,ε λες που είναι ο παλιος μεγάλος Άγιαξ :cry:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Αντικειμενικά την καλύτερη ομάδα έχει η Αεκ.
Μπέσα τώρα.
Και αν εγω τολμησω να σου πω οτι την εχει παοκ τι θα μου πεις; Για Ευρωπη μιλάμε παντα.

Ξεκινησε προκριματικα χωρις δευτερη ευκαιρια. Και μεχρι τωρα ειναι αηττητος και με περισσότερα παιχνιδια στη πλατη. Εσυ και η αεκ ειχατε και τριτη. Εγω ειχα και δευτερη. Αν δεν περασει εστω ως δευτερος παει σπιτι σε αντιθεση με εσενα εμενα και την αεκ που βλεπουμε και τριτη θεση. Και εχει και τους περισσότερους βαθμους και στον ομιλο και στη συγκομιδη της γενικης βαθμολογιας.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Και αν εγω τολμησω να σου πω οτι την εχει παοκ τι θα μου πεις; Για Ευρωπη μιλάμε παντα.

Ξεκινησε προκριματικα χωρις δευτερη ευκαιρια. Και μεχρι τωρα ειναι αηττητος και με περισσότερα παιχνιδια στη πλατη. Εσυ και η αεκ ειχατε και τριτη. Εγω ειχα και δευτερη. Αν δεν περασει εστω ως δευτερος παει σπιτι σε αντιθεση με εσενα εμενα και την αεκ που βλεπουμε και τριτη θεση. Και εχει και τους περισσότερους βαθμους και στον ομιλο και στη συγκομιδη της γενικης βαθμολογιας.
Μιλάω γενικά.
Ο Παοκ έχει πολυ αξιόλογη πορεία 6-2-0 αλλά με χαμηλότερης δυναμικής αντιπάλους.
Και δες τον όμιλο της Αεκ.....
Πριν ξεκινήσουν οι όμιλοι έλεγες παίζεται αν θα πάρει 2 βαθμούς....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Μιλάω γενικά.
Ο Παοκ έχει πολυ αξιόλογη πορεία 6-2-0 αλλά με χαμηλότερης δυναμικής αντιπάλους.
Και δες τον όμιλο της Αεκ.....
Πριν ξεκινήσουν οι όμιλοι έλεγες παίζεται αν θα πάρει 2 βαθμούς....
Γενικα...

Γενικα ο Παοκ εχει χασει βαθμους στο πρωταθλημα. Ο Ολυμπιακος ειναι αηττητος γονατιζοντας οποιον κερδισε. Η αεκ εχει χασει επισης πολλους βαθμους μερχι τωρα και ο Παναθηναικος ειναι για λιγο καλυτερος απο περυσι. Στην ευρωπη ολοι πατε καλα, ενω εγω χρειαζεται τελικα να βαλω περισσότερα απο οσα θα μου βαλει ο αντιπαλος.

Δεν εχει γενικα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Γενικα...

Γενικα ο Παοκ εχει χασει βαθμους στο πρωταθλημα. Ο Ολυμπιακος ειναι αηττητος γονατιζοντας οποιον κερδισε. Η αεκ εχει χασει επισης πολλους βαθμους μερχι τωρα και ο Παναθηναικος ειναι για λιγο καλυτερος απο περυσι. Στην ευρωπη ολοι πατε καλα, ενω εγω χρειαζεται τελικα να βαλω περισσότερα απο οσα θα μου βαλει ο αντιπαλος.

Δεν εχει γενικα.
Έχει γενικά,από την εικόνα των ομάδων και από την δυναμική που δείχνουν να έχουν.
Από τις εναλλακτικές επιλογές...
Σίγουρα η απώλεια του Λιβάι είναι απώλεια και δεν υπάρχει αντίστοιχο παίκτης αλλά στην πορεία του χρόνου η Αεκ θα ανεβαίνει συνέχεια.
Έχει και πολύ καλό και διαβασμένο προπονητή.
Αν δεν είχε καβούρια πρόεδρο θα είχε πάρει 1 ζόρικο όνομα στην άμυνα και ίσως και έναν παίκτη κλάσης να έχει το εύκολο γκόλ.

Ήττες όπως αυτές στον Οφη,στην αρχή της χρονιάς μονο καλό μπορούν να κάνουν.
Αν έχεις ομάδα.
Και η Αεκ έχει.
Και ας έχει 40 μύρια λιγότερο μπάτζετ από εσάς.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ο Παοκ εχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς την προετοιμασία.
Έχει σε μεγάλο βαθμό υψηλή ομοιογένεια από πέρσι.
Και μερικές μονάδες πολύ ποιοτικές αλλά σε μεγάλη ηλικία.
Δεν νομίζω να αντέξει σε διπλό ταμπλό και σε ένα πρωτάθλημα με πολλές ενισχυμένες ομάδες.

Αεκ,Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός(με την σειρά που τις λεω) έχουν πολύ περισσότερες επιλογές και βάθος πάγκου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
και έναν παίκτη κλάσης να έχει το εύκολο γκόλ
Τον πηρε τετοιον και εσταξε και τεσσερα εκατομμυρια. Στο παιχνιδι του Αλμειδα δεν ταιριαζει ομως....

Ο Λιβαι δεν ειναι για να τον βαλεις για σκορερ. Δεν ειναι τετοιος. Δεν το εχει το γκολ. Για αλλες δουλειές να δημιουργησει ρηγματα με το να δημιουργηθούν κενα στην αντιπαλη άμυνα ή να κρατήσει τη μπαλα και να κερδισει κανενα φαουλ να πάρουν ανασες οι συμπαιχτες του ειναι μανουλα. Ο Αλμειδα τον βαζει σε χωρο ευθυνης που ειναι του Πονσε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τον πηρε τετοιον και εσταξε και τεσσερα εκατομμυρια. Στο παιχνιδι του Αλμειδα δεν ταιριαζει ομως....

Ο Λιβαι δεν ειναι για να τον βαλεις για σκορερ. Δεν ειναι τετοιος. Δεν το εχει το γκολ. Για αλλες δουλειές να δημιουργησει ρηγματα με το να δημιουργηθούν κενα στην αντιπαλη άμυνα ή να κρατήσει τη μπαλα και να κερδισει κανενα φαουλ να πάρουν ανασες οι συμπαιχτες του ειναι μανουλα. Ο Αλμειδα τον βαζει σε χωρο ευθυνης που ειναι του Πονσε.
Δεν πήρε κάποιον που να ταιριάζει στο παιχνίδι του Αλμειδα όμως.
Καβούριας αφού...
Ο Λιβάι σε αυτα που λές είναι τοπ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ο Παοκ εχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς την προετοιμασία.
Έχει σε μεγάλο βαθμό υψηλή ομοιογένεια από πέρσι.
Και μερικές μονάδες πολύ ποιοτικές αλλά σε μεγάλη ηλικία.
Δεν νομίζω να αντέξει σε διπλό ταμπλό και σε ένα πρωτάθλημα με πολλές ενισχυμένες ομάδες.

Ολυμπιακός, Αεκ και Παναθηναϊκός(με την σειρά που τις λεω) έχουν πολύ περισσότερες επιλογές και βάθος πάγκου.
Σου εσιαξα την σειρά προτεραιοτητας σε βαθος παγκου. Και που την εχω, παλι εγω ειμαι αυτος που ενω επρεπε, δεν τα φερνω βολτα με δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Σου εσιαξα την σειρά προτεραιοτητας σε βαθος παγκου. Και που την εχω, παλι εγω ειμαι αυτος που ενω επρεπε, δεν τα φερνω βολτα με δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη.
Καλά εντάξει....
Τόσα λεφτά πεταμένα και σε λίγο καιρό θα ψάχνεις πάλι προπονητή....
Αχνοφαίνεται λάθος σχεδιασμός....
Σε ένα μήνα από τώρα θα ξέρουμε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Καλά εντάξει....
Τόσα λεφτά πεταμένα και σε λίγο καιρό θα ψάχνεις πάλι προπονητή....
Αχνοφαίνεται λάθος σχεδιασμός....
Σε ένα μήνα από τώρα θα ξέρουμε.
Πες μου κατι που δεν ξερουμε.
Οι μονοι σιγουροι στον Ολυμπιακο και για την επόμενη μερα ειναι ο χοντρος με τον Αντωνακη. (Με την σειρα που στους εγραψα μιας και ο πιο σιγουρος και για αυριο ειναι ο χοντρος...)

Ο Μαρτινεθ; Αυτος ειναι το ευκολο θυμα. Κυριως του Αντωνακη... (Γι αυτο και παω γαμιωντας πρωτα τον Αντωνακη...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom