shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Καλησπέρα φίλε Αθηναιο ,Κούβα το στοίχημα από το ΑΕΚ έπιασα 5 παιχνίδια και έχασα τον άσσο της ΑΕΚΣυγχαρητήρια στην ΑΕΚ...
Καλησπέρα φίλε Αθηναιο ,Κούβα το στοίχημα από το ΑΕΚ έπιασα 5 παιχνίδια και έχασα τον άσσο της ΑΕΚΣυγχαρητήρια στην ΑΕΚ...
Πόσα έριξες, ρε τύπε; Κανά 10χίλιαρο;Καλησπέρα φίλε Αθηναιο ,Κούβα το στοίχημα από το ΑΕΚ έπιασα 5 παιχνίδια και έχασα τον άσσο της ΑΕΚ
Νομίζω ήταν και παίχτης της Δυναμό.εντομεταξυ οχι μονο εφαγαν πουτσα στο τελευταιο sec οι κροατες, αλλα την εφαγαν κ απο κροατη
Nα παίζεις 1 ή 2 παιχνίδια το πολύΚαλησπέρα φίλε Αθηναιο ,Κούβα το στοίχημα από το ΑΕΚ έπιασα 5 παιχνίδια και έχασα τον άσσο της ΑΕΚ
Ισχυει , επισης ο Γκαρσια πρεπει να τον κερναει μπυρες για κανα χρονοΝομίζω ήταν και παίχτης της Δυναμό.
Μαλακα δεν υπαρχει αυτο και για τους τρεις μας. Την σκαπουλαρεις στο 90φευγα και πας παραταση με Μαρσειγ. Ισοφαριζω στο 90φευγα και παιρνω την προκριση, και η αεκ ισοφαριζει στο 90φευγα και τελικα οχι δεν παει παραταση αλλα της παιρνει και την προκριση.εντομεταξυ οχι μονο εφαγαν πουτσα στο τελευταιο sec οι κροατες, αλλα την εφαγαν κ απο κροατη
Σωστά, με τέτοιον τερματοφύλακα τα πέναλντι θα ήταν χειρότερα από ρουλέτα...Ισχυει , επισης ο Γκαρσια πρεπει να τον κερναει μπυρες για κανα χρονο
Σωστά, διότι μεγαλώνεις το ρίσκο.Nα παίζεις 1 ή 2 παιχνίδια το πολύ
οπου να το θυμασε, θα μας συμβει και στους 3 σε καποιο επομενο ματς.Μαλακα δεν υπαρχει αυτο και για τους τρεις μας. Την σκαπουλαρεις στο 90φευγα και πας παρατατση με Μαρσειγ. Ισοφαριζω στο 90φευγα και παιρνω την προκριση, και η αεκ ισοφαριζει στο 90φευγα και τελικα οχι δεν παει παραταση αλλα της παιρνει και την προκριση.
Μαλακα δεν υπαρχει αυτο και για τους τρεις μας. Την σκαπουλαρεις στο 90φευγα και πας παρατατση με Μαρσειγ. Ισοφαριζω στο 90φευγα και παιρνω την προκριση, και η αεκ ισοφαριζει στο 90φευγα και τελικα οχι δεν παει παραταση αλλα της παιρνει και την προκριση.
Ποια ομαδα υποστηριζεις; Εγω είμαι Ολυμπιακος και δεν βλεπω κατι τετοιο.σε εμας δεν ειναι το ιδιο, γιατι εχουμε ομαδαρα και ελεγχαμε το παιχνιδι...
καλα για τους αλλους, η κλασικη κωλοφαρδια :
Λες να το πληρωσουμε με το ιδιο νομισμα;οπου να το θυμασε, θα μας συμβει και στους 3 σε καποιο επομενο ματς.
Καλός τον σουρωμενοσε εμας δεν ειναι το ιδιο, γιατι εχουμε ομαδαρα και ελεγχαμε το παιχνιδι...
καλα για τους αλλους, η κλασικη κωλοφαρδια :
βαζελογαβρος εισαι,αντε γειαΠοια ομαδα υποστηριζεις; Εγω είμαι Ολυμπιακος και δεν βλεπω κατι τετοιο.